נבחר לאיזו תקיה הקובץ החדש ישמר. בוחרים תיקיה כפי שניתן לראות בתמונה. לאחר מכן כמובן נלחץ "נקסט". עכשיו יופיע חלון ובו התקדמות העבודה של התוכנה. ברגע שהסתיימה העבודה הקובץ מוכן לשימוש. שבוע טוב
היא מוגבלת ל-30 קבצים?! באמת? אם זכרוני אינו מטעה אותי כבר המרתי בה קצת יותר, אבל יכול להיות שאני טועה. לגבי קבצי RAR:קבצי RAR הם קבצים מקובצים, את רק צריכה לפתוח אותם אין צורך להמיר. יש ברשותך את התוכנה WINRAR? אם לא תוכלי להוריד אותה מכאן. אחרי שמתקינים את התוכנה פשוט לוחצים קליק ימני עם העכבר על הקובץ שאותו רוצים לחלץ ופשוט ללוחצים "חלץ לכאן". התוכנה מאוד פשוטה ובעיברית. בהצלחה. אשמח לעזור בהמשך.
שלום לך שוב. הורדתי את תכנית ה-RAR. כנראה שממש לא הולך לי ותוכנה זו מוגבלת ל-40 יום ולאחר מכן היא עבור תשלום. ניסיתי להמיר בה את הקובץ שלי והיא לא ממירה. כנראה שהוא לא מופי בצורת ראר. האם אוכל לשלוח לך את הקובץ להתיעצות?
בינתיים הורדתי את התוכנה הראשונה ששלחת לי. היא נראית מאד ידידותית אבל היא כנראה עובדת על המרה מדיסק ולא מההארד דיסק. הערב אני מקווה שיהיה לי זמן פנוי ואבדוק ממש איך היא עובדת ישירות מדיסק. מה שניסיתי בינתים זה מההרד דיסק. יש לי בכלל הרגשה שהקובץ אותו אני רוצה להמיר הוא פרובלמטי. אשמח לעדכן אותך בהמשך