המרת קבצים ל-MP3

tzivia1

New member
המרת קבצים ל-MP3

אני מחפשת תוכנה חינמית הממירה קבצי מוסיקה לקבצי MP3. אודה לכל עזרה שאקבל

i c u 2

New member
לא כל כך מסובך

כנסי לגוגל.... תרשמי XXX TO MP3 כאשר ה- XXX מציין את סיומת הקובץ שאת רוצה להמיר בהצלחה.

tzivia1

New member
MP3 CONVERTER SIMPLE

ראשית, המון תודה. הורדתי את התוכנה, הפעלתי את המחשב מחדש. ועכשיו - איך אני מבצעת את הפעולה? אשמח לתשובה

ohadbs

New member
זה הולך ככה:

מפעילים את התוכנה. במסך הראשון בוחרים את סוג הקובץ שרוצים לשנות במקרה שלך נבחר ב- WAV. (מצ"ב תמונה)

ohadbs

New member
בשלב השני

נבחר את הקובץ המסויים שאותו אנו רוצים לשנות. נסמן אותו ב-V ולאחר מכן נלחץ "נקסט".

ohadbs

New member
בשלב השלישי

נבחר את סוג הקובץ שאליו אנו רוצים להפוך את הקובץ הקיים. במקרה שלך נבחר MP3. ולאחר מכן נלחץ על "נקסט"

ohadbs

New member
בשלב הרביעי

אנו מגדירים באיזו איכות קובץ ה-MP3 יצא. ברירת המחדל היא 128 וזאת איכות סבירה לחלוטין. בשלב הזה נלחץ רק "נקסט"

ohadbs

New member
בשלב החמישי והאחרון

נבחר לאיזו תקיה הקובץ החדש ישמר. בוחרים תיקיה כפי שניתן לראות בתמונה. לאחר מכן כמובן נלחץ "נקסט". עכשיו יופיע חלון ובו התקדמות העבודה של התוכנה. ברגע שהסתיימה העבודה הקובץ מוכן לשימוש. שבוע טוב:)

tzivia1

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה. אני אנסה זאת מאוחר יותר. שמתי לב שהתוכנה מוגבלת ל-30 קבצים בלבד ורק לקבצי WAF. כיצד אני יכולה להמיר קובצי RAR ל-MP3?

ohadbs

New member
בבקשה

היא מוגבלת ל-30 קבצים?! באמת? אם זכרוני אינו מטעה אותי כבר המרתי בה קצת יותר, אבל יכול להיות שאני טועה. לגבי קבצי RAR:קבצי RAR הם קבצים מקובצים, את רק צריכה לפתוח אותם אין צורך להמיר. יש ברשותך את התוכנה WINRAR? אם לא תוכלי להוריד אותה מכאן. אחרי שמתקינים את התוכנה פשוט לוחצים קליק ימני עם העכבר על הקובץ שאותו רוצים לחלץ ופשוט ללוחצים "חלץ לכאן". התוכנה מאוד פשוטה ובעיברית. בהצלחה. אשמח לעזור בהמשך.

ohadbs

New member
אגב

היא ממירה מ-WAV ל-MP3 כאשר WAV הוא קובץ אודיו טיפוסי שבדרך כלל נרצה להמיר ל-MP3. (WAV פשוט תופס הרבה יותר מקום)

tzivia1

New member
../images/Emo51.gif

אתה גדול. עוד לא היה לי זמן לנסות, אבל יש תקווה. בערב אני אנסה ואז אודיע לך תוצאות. ושוב המון תודה

tzivia1

New member
המשך

שלום לך שוב. הורדתי את תכנית ה-RAR. כנראה שממש לא הולך לי ותוכנה זו מוגבלת ל-40 יום ולאחר מכן היא עבור תשלום. ניסיתי להמיר בה את הקובץ שלי והיא לא ממירה. כנראה שהוא לא מופי בצורת ראר. האם אוכל לשלוח לך את הקובץ להתיעצות?

ghost7

New member
במקרה כזה

מצרף קישורים לשלוש תוכנות חינמיות שעושות זאת (ועוד דברים), וגם נותנות לשלוט בפרמטרים של הכיווץ.

tzivia1

New member
המשך

בינתיים הורדתי את התוכנה הראשונה ששלחת לי. היא נראית מאד ידידותית אבל היא כנראה עובדת על המרה מדיסק ולא מההארד דיסק. הערב אני מקווה שיהיה לי זמן פנוי ואבדוק ממש איך היא עובדת ישירות מדיסק. מה שניסיתי בינתים זה מההרד דיסק. יש לי בכלל הרגשה שהקובץ אותו אני רוצה להמיר הוא פרובלמטי. אשמח לעדכן אותך בהמשך

למעלה