המרת ציוני בגרות

noeeki

New member
המרת ציוני בגרות

שלום,
אני מעוניינת ללמוד בבריטניה לתואר ראשון (undergraduate) והסתכלתי באתרים של אוניברסיטאות בנתונים שאני צריכה כדי להתקבל. כולם מציינים אילו ציוני GCSE צריך כדי להתקבל (אני מניחה שזו תעודה שמקבילה לתעודת בגרות בארץ?), אבל אני לא יודעת איך להמיר את הציונים שלי ואם אני בכלל יכולה לעשות את זה בעצמי או יש מישהו "רשמי" יותר שעושה את זה בשבילי?
תודה!

Philip Jr

New member
תשובה

קודם כל אכן ה - GCSE זה המקביל לבגרות. שאר התשובה תלויה בלאן את מגישה מועמדות ולאיזה תחום. למשל ב - CITY UNIVERSITY LONDON בתחום שלי (פסיכולוגיה) מקבלים בגרויות כאשר סף הקבלה הוא מעל 85 (ללא בונוסים כמובן).

לרוב יש הסברים בכל אתר שמוקדשים לסטודנטים בינלאומיים, הכוללים הסבר להמרת ציונים אם צריך.

Apple Scruff

New member
שאת מגישה בקשה בUCAS,

את יכולה לבחור "בגרות ישראלית", וזה מועבר לאוניברסיטה בצורה כזה. ככל הנראה הם ממירים את זה/מקבלים את הבגרות הישראלית.
(אגב הזכירו כאן בונוסים- כדי לברר עם האונבירסיטה, יש סיכוי שייקבלו את הבונוסים כמו במקרה שלי)

noeeki

New member
תודה

תודה רבה על התשובה, לשניכם!
הבעיה היא שאני רוצה לדעת אם יש בכלל סיכוי שאני אתקבל ללימודים שאני רוצה לפני שאני מגישה בקשה לUCAS, כי אם אני מגישה בקשה למשהו שאין לי סיכוי אז ביזבזתי את הבקשה הזו, וכסף.

למעלה