המרת פודקאסט ל-MP3 -

Ofericko

New member
המרת פודקאסט ל-MP3 -

בוקר טוב. מישהו יודע איך אני יכול לחתוך חלק מפודקאסט ולשמור אותו במחשבִי כ-Mp3? תודה והמשך יום טוב.
 

AYELET1

New member
אם הורדת אותו כפודקסט דרך אייטיונס

הוא כבר שמור כmp3 לכל דבר ועניין. בתיקיית אייטיונס )היכן שאייטיונס שומר מדיה, תוכנות וכן הלאה( בתיקיה עם השם המפתיע podcast
 

Ofericko

New member
נכון. עכשיו ראיתי. לעניין החיתוך:

בתוכנת האייטונז אני יכול לבחור את זמן ההתחלה וזמן הסיום של הקטע וכך בעצם להשמיע רק את הקטע המקוצר שאני מעוניין בו. העניין הוא שאני לא מצליח לשמור את הקטע המקוצר בלבד כפודקאסט. רק כאשר אני מעביר את הפודקאסט ל-Apple lossless הוא נשמר כמקוצר אבל אז הוא כבר לא כ-MP3. האם יש דרך לשמור את הקטע המקוצר כפודקאסט?
 
ברגע שאתה מקצר זה כבר לא יהיה פודקסט

פודקסט זה מיושם בעצם העובדה שאתה מנוי לתוכנית, אם אתה עורך/חותך/קוצץ זה יוצא מתוך המיקום של הפודקסט.
 

Ofericko

New member
יא אללה איזו חברה פוגענית!!!

בקיצור, אני צריך לקחת את ה-MP3 הזה ולחתוך אותו באיזו תוכנת עריכה.... חן חן לכם.
 
לא הבנתי למה אתה צריך תוכנה חיצונית?

זה לא שלא תוכל לערוך ולחתוך באייטונז, אתה יכול ליצור לוסלי ואחרי כן להמיר את הלוסלי לMP3, זה לא ממש מסובך, וגם לא לוקח יותר מידי זמן.
 

Ofericko

New member
אם הם היו זהים, לא הייתי צריך להמיר ../images/Emo13.gif

עדיין שאלתי בעינה.
 

Bootrom Bob

New member
אה סליחה, פיספסתי אות אחת בשאלה

מה שקראתי זה "איך להמיר ללוסלס MP3" במקום "איך להמיר לוסלס ל-MP3". סליחה.
 
כאשר אתה מגדיר את ההמרה באייטונז

אז האפשרות לבחור לוסלס לפעולה הראשונה שיוצרת לך את המקטע הדרוש לך, אח"כ אתה חוזר להגדרות ההמרה ומשנה את האפשרות לMP3, ואז בוחר במקטע וממיר אותו לMP3.
 
אני אתן את כל השלבים:

1. כנס לpreferences של תוכנת האייטונז, טאג General למטה יש כפתור Import Settings את import Using לשנות לApple lossless Encoder אישור OK לשני החלונות. 2. כפתור ימיני על הקטע הרצוי Get info טאג Options לבחור את זמני ההתחלה והסוף הרצויים ולאשר 3. כפתור ימיני Create Apple lossless Encoder המקטע יעבור למוזיקה 4. חוזרים לpreferences של תוכנת האייטונז, טאג General למטה יש כפתור Import Settings את import Using לשנות לMP3 Encoder לאשר OK שני החלונות 5. כפתור ימיני Create MP3 Encoder יווצר לך מקטע חדש בפורמט MP3 שיופיע באותו מקום שיש את הלוסלס, תוכל למצוא אותו במחשב עם Show in desktop תהנה!
 

Ofericko

New member
לא הבנתי!

סתם. מובן. יבוצע אחרי שהגשם ייפסק. תודה. אתה בא לפה הרבה?
 
למעלה