המרת מקצביים

ron550

New member
המרת מקצביים

פורום יקר עברתי על לא מעט לינקיים למקצביים אשר אתה מפרסמים בפורום ונתקלתי באתר אחד שהוא מציע מקצביים שכרגע ניתן לשמוע אותם באמצעות MP3 שאלתי האם מישהו יודע אייך ניתן להפוף את אותם מקצביים לפורמט שניתן להעלות על הקלידים לא משנה על איזה סוג כי יש ברשותי את תוכנת ההמרה מסוג אחד למשנהו אז אם מישהו יודע אשמח לשמוע כי יש שם באותו אתר מקצביים מעוליים ויפים במזרחית טורקית יוונית ולא איכפת לי אחריי שאני המיר אותם להעלות אותם לפורום אז מחכה לתשובתכם ביי ושבת שלום

ron550

New member
המרת מקצביים

http://www.iranianmidi.com/ זה אתר שאליו התכוונתי אם מישהו מכיר או יודע אייך ניתן להפוך את המקצביים הנל לפורמט שניתן להעלות לקלידים אשמח לשמוע או לקבל תגובה וכמובן להעלות לפורום את המקצב אחריי שהמרתי אותו לסוג מסויים של סייומת לכל סוג מקלדת

MTench

New member
הבעיה פה היא ככה

מקצבים בד"כ עובדים ע"י midi, וmp3 זה פורמט להקלטה. כלומר, במקצב או בקובץ מידי, האורגן/מחשב/פלאפון/כל התקן שמנגן את זה, "יודע" כל תו איזה תו הוא, ובאיזה טון, עוצמה וכו' לנגן אותו, והוא יוצר לפי הנתונים האלה את המוזיקה. (לכן קבצים כאלה הם גם הרבה יותר קטנים מקבצי הקלטה, אבל בד"כ א"א לשלב בהם אלמנטים כמו שירה אנושית שמלווה את הנגינה). האתר שאתה מדבר עליו, (לא ראיתי אותו) כנראה נותן לך את המקצבים בכוונה מוקלטים ל-mp3 ולא את המקצב המקורי, שהאורגן יודע לעבוד איתו, כי הם לא רוצים שתוכל להשתמש בזה באורגן שלך, אלא הם רוצים ככל הנראה למכור לך את המקצבים. כדי להמיר את זה למקצב, תצטרך בשלב ראשון להשתמש בתוכנה שמזהה את התוים שבהקלטה ויוצרת מזה קובץ בצורת midi. התוכנות האלה בד"כ, בלשון המעטה, לא ממש מצליחות לעשות את העבודה בצורה מושלמת. הדבר דומה לתוכנות ocr שמתיימרות לקחת תמונה סרוקה של טקסט, ולזהות את הטקסט, כדי שתוכל לערוך אותו בתוכנה כמו word. מאוד קשה להגיע עם זה לתוצאות משביעות רצון ובד"כ כבר יותר נוח להקליד מחדש את הטקסט. (ואם אתה עוד לא יודע להקליד ב10 אצבעות אז תלמד כבר) זה אמנם תלוי בהרבה פרמטרים, אבל לא פה המקום. נראה לי שפעם היו איזה דגמים של סולטון שיכולים לשלב במקצב הקלטות, ופשוט להשמיע את זה לפי האקורד. (מן הסתם הוא צריך הקלטה נפרדת לאקורד מז'ורי ומינורי וכו') הסיבה שאני אומר שנראה לי היא, שפעם הורדתי תוכנה מהאתר של סולטון, שאם הבנתי נכון (אני גם לא זוכר מי יודע מה) היא כנראה מאפשרת לטפל בקבצים כאלה. אם מישהו יודע משהו על הנושא הזה (למשל אם למישהו פה יש סולטון בבית) אז שיספר לנו, אולי זה יעזור לך.

ron550

New member
המרה מקצביים

רב תודות על ההסבר והסבלנות סוף סוף מישהו רציני פה מבלי להעליב אף אחד חלילה אבל אם מישהו בעל סולטון יכול להעניק לנו קצת מזמנו וקצת ממקצבו נשמח לשמוע יום טוב לכל הצדיקים ושבוע טוב

למעלה