המרק עוף מוכן ויש גם אטריות. שבוע הבא מרק עגבניות?
Y ygeva New member 6/1/07 #10 שבוע הבא תעשו בחירות בפורום "איזה מרק יואב יכין השבת". מבין המצביעים יוגרל זוכה (או תוגרל), אשר יזכה (או תזכה) למנה אישית של השף עד הבית.
שבוע הבא תעשו בחירות בפורום "איזה מרק יואב יכין השבת". מבין המצביעים יוגרל זוכה (או תוגרל), אשר יזכה (או תזכה) למנה אישית של השף עד הבית.
ס סוציולוגית בהפרעה New member 6/1/07 #11 אז מה... חומצי זה לא טוב? אני הכנתי מרק פטריות... עם גריסי ותפוחי אדמה וכמובן, פטריות... יצאנ חם וטעים טעים... כמובן שאחרי שנתתי מעשר לאחותי ולאחי לא נשאר כל כך הרבה... אבל יצא טעים! יאללה עפתי ללמוד סופשבוע טוב
אז מה... חומצי זה לא טוב? אני הכנתי מרק פטריות... עם גריסי ותפוחי אדמה וכמובן, פטריות... יצאנ חם וטעים טעים... כמובן שאחרי שנתתי מעשר לאחותי ולאחי לא נשאר כל כך הרבה... אבל יצא טעים! יאללה עפתי ללמוד סופשבוע טוב
מ מותר לי New member 6/1/07 #13 חומצי זה טוב אבל לא לי... אחר כך אני מרגישה את המרק שלושה ימים בקיבה...
נ נועה צמח New member 6/1/07 #12 סבתא הכינה לי מרק עדשים ../images/Emo99.gif ואני הכנתי מרק עגבניות ומרק ירקות.. החלטנו שהשבת אוכלים רק מרקים [נו לפחות נעשה ידאטה ]
סבתא הכינה לי מרק עדשים ../images/Emo99.gif ואני הכנתי מרק עגבניות ומרק ירקות.. החלטנו שהשבת אוכלים רק מרקים [נו לפחות נעשה ידאטה ]