המרכז לכף הרגל,בני-ציון(נעלי אליטל)-לא להתקרב

yaronasher

New member
המרכז לכף הרגל,בני-ציון(נעלי אליטל)-לא להתקרב

היתה לאמא שלי חויה נוראית במרכז לכף הרגל ששוכן בתוך חנות נעלי אליטל, חשוב לי לכתוב עליה כדי שיגרם כמה שפחות נזק לאנשים אחרים. להלן תמצית הדברים: 1. יוסי, מנהל המקום, שכנע את אמא שלי לקנות שני זוגות מדרסים לאחר שאמר לי שהיא צריכה והדגים לה ב"מקצועיות" בעזרת תמונות איך יכול להחמיר מצב כף הרגל שלה אם לא תעשה - שני אורטופדים מומחי כף רגל שאמי ביקרה לאחר מכן אמרו שאין שום צורך במדרסים !!! 2. יוסי אמר לאמי שתוכל להתקשר בימים הקרובים לבטל את הזמנה אם תחליט שהיא לא מעוניינת אחרי ששכנע אותה. אמי התקשרה מספר פעמים כדי לבטל זוג מדרסים אחד לאחר שהבינה ששוכנעה לכך ללא סיבה, נאמר לה שיוסי יחזור אליה אך הדבר לא קרה. אני נסעתי למקום במיוחד כדי להודיע על הביטול. 3. לא הסכימו לבטל את ההזמנה בטוענות שונות כמו כבר הכינו את המדרס/לא אמרו לכם שאפשר/חבל לפגוע בבריאות... רק לאחר שתי שיחות ארוכות בטלפון נאמר לנו שהזיכוי יבוצע. 4. אימי שילמה עבור שני זוגות המדרסים בשלושה תשלומים, את הזיכוי עבור זוג אחד חילקו לעשרה תשלומים !!! זהו, אין מה להוסיף יותר. ממליץ לא לעשות מדרסים בלי הכוונה ראשית של אורטופד ולאחר מכן, לא ללכת למרכז כף הרגל בנעלי אליטל בבני-ציון.

למעלה