המרכז להורות

• פותח הנושא yuvh
  • פורסם בתאריך

yuvh

New member
המרכז להורות

קודם כל תודה למירב על שהחזרת E-MAIL.אכן הצלחתי להיכנס לפורום. לענייננו, אנו זוג שנמצא בתהליך (עדייו ללא הצלחה) דרך המרכז להורות. לפי חלק מהתגובות בפורום לגבי המרכז להורות צר לי להגיד אבל הכל נוסב שם סביב הכסף. כמו כן צר לי להגיד אבל ייתכן ושיטות האבחון של האמהות הפונדקאיות לא תמיד נכונות. לא כל אם שעוברת את הועדה גם מתאימה להיות כזאת . אנחנו מרגישים לפעמים שהאם הפונדקאית שלנו יותר מתעניינת בכסף מאשר בעניין עצמו.גם הפגנת רגשות וחמימות היא לא פחות חשובה. האם יש במקרה זוג שנמצא במצב דומה ויכול לייעץ לנו? YUVH

מירבי*

New member
ברוכים הבאים yuvh../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יופי שהצלחתם להיכנס לפורום. באיזה שלב של התהליך אתם נמצאים? מאחלת לכם בהצלחה

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

כבר סגרתם חוזה עם פונדקאית ? אנחנו עדיין בשלב החיפוש אחר הפונדקאית (לא דרך אחד המרכזים אלא באופן עצמאי). זה טבעי שהמניע העיקרי של הפונדקאית הוא הכסף. קשה לי להאמין שמישהי עושה את זה ממניעים אלטרואיסטים של רצון לעזור (וחבל שכך... אבל מה לעשות - אלה החיים !). לדעתי צריך להיות גם משהו גם מעבר לזה (כמו אמפטיה / רצון לעזור) אבל תמיד אני מקבלת תגובות שזה משהו שצריך להיבנות במהלך הזמן ולא יכול לבוא באופן מיידי. שיהיה לכם

מירבי*

New member
דניאל, כל הפונדקאיות שאני מכירה

עושות את זה גם כי יש להן זיקה לנושא, לדעתי אי אפשר לעשות פונדקאות כשמתייחסים לזה רק כאל הכנסה כספית, סיגל, סלי שלי והדרדסית לכולן יש מניעים נוספים מלבד הכסף... אני מאחלת לכולכן למצוא פונדקאיות מהסוג שלהן..

שני 4

New member
בטח תיכעסו עלי, אבל תגידו לי : איך

הפונדקאית לא עושה את זה .למטרה העיקרית שזה "הכסף"!!!! אם היו למשל מציעים לפונדקאית 1000$ על הפונדקאות את חושבת שהיתה הענות? כמוון שזה למען הכסף בראש ובראשונה. ודרך אגב אם אני הייתי חד הורית + ובריאה,הייתי חושבת על זה בתור אופציה עדיפה "להכנסת מזומנים" איך אפשר להתעלם מהמניע הכספי?? כמוון שמעבר לכסף יש את הרצון לעזור וכולי... מירבי אני לא יודעת אם את חושבת כך מתמימות. כי אני חושבת שלכולם יש את הרצון לקבל כסף,וכמה שיותר כסף! אני טועה? את חושבת שהמטרה העיקרית זה "לעזור לזוגות"? בוודאי שיש מטרה כזו,אך גם התגמול לא פחות חשוב. לדעתי אפילו אם פוגשים מישיהיא שהמטרה שלה היא כסף בעיקר, נו אז מה בהמשך תהיה אמפטיה וקשרי חברות.ובאמת רצון לעזור,על מנת להצדיק את הכסף

אני כל כך לא אוהבת את הגישה הזאת

שני למה תמיד הטון שלך כלפי הפונדקאיות הוא כל כך שלילי? אמפטיה על מנת להצדיק את הכסף????????????? חמודה שלי בראש ובראשונה, אם הבחורה שמחליטה להיות פונדקאית לא עושה זאת ממניעים של לעזור, אז באמת לא חושבת ששום כסף שבעולם לא היה מחסה את העניין, אני כל הזמן קוראת אותך ולא תמיד מגיבה ואולי בגלל שאני לא רוצה להתעמת איתך, אבל תאמיני לי שאני מרגישה את כאבן של אותן נשים שלא יכולות להכנס להריון או ללדת בעצמן, והן נזקקות לעזרת פונדקאית, וממש הלב שלי נקרע מכאב על מצב שכזה ותאמיני לי שראיתי את זה מספיק קרוב אלי אצל אחותי שהיא בשר מבשרי ודם מדמי, ולבסוף הנס אצלה קרה אחרי ארבע שנים של סבל נוראי, אז ממש צורם לי לקרוא את הגישה שלך לגבי הפונדקאיות, חמודה שלי אנחנו בני אדם עם רגשות, עם אהבה ואמפטיה לעולם, ולא הכסף קונה אותנו או את האמפטיה שלנו, תהיי קצת יותר חיובית. < סיגלוש אולי את צודקת, דברים יעברו ליד אוזניי בפעם השניה אבל הייתי חייבת לפרוק את שעל ליבי, כי זה ממש צרם לי>. אני פונדקאית גאה, עם אמפטיה ואהבה, הרבה סובלנות, ורוצה תמיד לעזור ולא חשוב באיזה דרך זו תהיה, ולא רק הכסף משחק תפקיד אצלי בחיים, כי כסף לא חסר בביתי ברוך השם, אצלי זה התחיל קודם כל בגלל הרצון לעזור.

שני 4

New member
סליחה! אבל למה את חושבת שהיחס

שלי לפונדקאיות הוא שלילי. את כל כך טועה! איך את יכולה לחשוב כך הרי פונדקאית "תציל "אותירק אני אומרת,ושוב אומרת שאי אפשר להתעלם מהכסף! שוב פעם אם ההיתי בריאה וחד הורית הייתי שמחה להיות פונדקאית. דרדי- דיברת איתי בטלפון- את התרשמת שאני מזלזלת בפונדקאיות? אם הייתי מזלזלת בפונדקאיות תאמיני לי ולא הייתי הולכת לפונדקאית אלא לאימוץ! אני חוזרת ואומרת: מדובר בפונדקאיות שלא רק הכסף מעניין אותם(למרות שהכסף הוא לא יוצא דופן) (למי לא חשוב כסף) אלא גם עזרה וקשרי חברות. והכי חשוב לעשות עבודת קודש. האמת היא אני לא נפגעתי ממך, את לא מכירה אותי וזכותך המלאה לחשוב דברים... אם הית מכירה אותי היית יודעת שאיני מזלזלת בפונדקאיות. אני לא מבינה איך אפשר לחשוב שמישהיא תעזר במישיהיא ותזלזל בה? דרדי- אני מצטערת אם הערתי על הפונדקאית+הכסף. הדבר האחרון הוא :שאני לא רוצה להגיע לעימותים מיותרים. כי עימותים לא מענינים אותי רק דבר אחד מעניין אותי וזה הפונדקאות. פגשתי את סיגל וסלי המקסימות,אני ממש לא מזלזלת בהן אחרי הפגישה כל כך ייחלתי לעצמי פונדקאית כמו שתיהן. את גם נשמעת לי בסדר,למרות שאת לא יורדת לעניות דעתי

שני 4

New member
דרדסית שכחתי משהוא:

תגידי אם את כואבת את מצבם של הזוגות שבדרך לפונדקאות,תגידי את לא כואבת את הסכומי עתק שהם נאלצים לשלם? ןאם זה התחיל קודם כל ברצון של לעזור לזוגות: למה את תקבלי את הסכום המלא,ולא תגידי"תנו לי סכום סמלי. דרדסית: אין לי שום צל של ספק שאת מצטיירת כ"יפת נפש" אבל הקטע הוא שזה מגיע לך! מגיע לכל הפונדקאיות כסף. כי הן עושות משהו חשוב חשוב. תגידי לי למה את לא עושה את זה בחינם? אני כותבת שוב,כי אני יודעת שהמניע של הכסף גם חשוב מלבד העזרה למי לא חשוב כסף? ודרך אגב- סיגל במפגש ששאלנו אותה מדוע היא עושה זאת שוב. היא לא ענתה שהכסף הוא לא מניע כלל וכלל! ונ.ב- סיגל אשה מקסימה,הלוואי עלי פונדקאית כמוה.

שני 4

New member
הי, גם אני דרך "המרכז להורות"

אני מתארת לי שגם דרך המרכז הפונדקאיות עושות זאת בעיקר למען הכסף! (והאמת זה דיי לגיטימי,כי מגיע להם הכסף!)יש לי שאלה אליך: קראת את האבחון הפסיכולוגי של המעומדת? נפגשת איתה? והיא לא התאימה? מישחתי עם מינה(את בטח פגשת אותה) היא במפורש אמרה לי שיש כמה סוגים ורמות שונות של פונדקאיות. לצערי אני לא יכולה לייעץ לך,מישום שעדיין לא ניפגשנו עם הפונדקאית. למרות שחתמנו חוזה עם המרכז,לא שילמנו להם עדיין מישום שאני מחכה לאישורים של משרד הבריאות, בעצם יותר מדויק מחכה כבר לשאיבת בייציות שלי אחר כך איין ספק שנשלם. מה שכן אני יכולה לייעץ לך תבקשי לפגוש אשה אחרת. תגידי האשה היא מעיר מגורייך? כמה זמן לקח למרכז להשיג אישה? תראי,אני מאוד ראלית,אני בטוחה שדרך המרכז להורות זה לא "גן של שושנים" אבל יש היתרון הגדול שאני אישית לא צריכה להטרטר ולשבור את הראש בחיפושים אחק פונדקאית. לא הבנתי אותך: למה את טוענת ששיטות האבחון לא תמיד מדויקות? הרי יש אבחונים ע"י פסיכולוגים,ולא רק על ידי מינה או עדה.

yuvh

New member
המטרה הנכספת

למירב שלום אנו נמצאים בתהליך אחרי 2 הפריות לא מוצלחות של האם הפונדקאית. לקראת ההפריה השלישית מצאו שהעוברים המוקפאים שלנו לא תקינים והיות ולא נשארו לנו עוברים אז יש לחזור על כל התהליך עד לשאיבת ביציות וכו´. לכל הזוגות שלפני התהליך או לפני הועדה אנו מאחלים בהצלחה. כל הקשיים והכסף שבעולם שבעולם שווים כדי להגיע למטרה הנכספת. YUVH

מירבי*

New member
כשהפשירו אותם, אז גילו שהם לא בסדר?

הם לא שרדו את ההפשרה או שהיה בהם פגם אחר? את יודעת, יש לכם אפשרות לעשות 6 נסיונות איתה, מקווה שתצליחו בנסיון הבא. באיזה בית חולים אתם עוברים את הטיפולים? מאחלת לכם בהצלחה

yuvh

New member
תשובות

מירב שלום אני מתנצלת על שלא עניתי לך לפני יומייםץ לגבי העוברים הם לא הגיעו למצב תקין לאחר ההפרייה ולכן לא בוצעה ההפריה. אנו מטופלים בבי"ח אסותא אצל פרופ´ בידר. YUVH

למעלה