המרוץ למליון 1005

../images/Emo58.gif1005

וואו, איזה מהפך. העונה הזו היא אחת העונות הטובות של המרוץ. גם ליהוק מעולה וגם טוויסטים נהדרים. איפה הם היו בשנתיים האחרונות? אני ממש אוהב את הליהוק השנה. יש הרבה צוותים "רעים" שמוכנים לעשות הכל כדי לנצח וזה די נותן למרוץ אווירה קצת אפלה ובעיקר מותחת כי אתה באמת לא יודע היכן יימתח הגבול של כל צוות. זו כבר הפעם השלישית לפחות מתחילת העונה שאומרים על דסטין וקנדיס שהן אולי הצמד הנשי הראשון שיזכה. אני ממש מחזיק להן אצבעות. גרנד פינאלה מול פיטר ושרה יהיה בכלל מושלם. הטוויסט החדש מרתק ובעזרת הנוסחה של השוואת הזמנים העונה, יש לרדנק'ס סיכוי להגיע למקום ה-1. הם צוות סימפטי לחלוטין ומוסיפים צבע למרוץ. מבחינתי באמת אפשר פשוט להשאיר את המרוץ עם 7 הזוגות הללו ולהריץ אותם מסביב לעולם במשך שנים. זו טלויזיה טובה

willo

New member
../images/Emo58.gif 1005

בהחלט פרק טוב. ההשוואה בהתחלה הייתה מעצבנת (כרגיל) אך צפויה, הקטעים בויאטנם עם הטיסות הזכירו לי את עונה 3, והקטע עם הטלפון המזויף היה גדול. מעניין שעד עכשיו לא היה FF. אני לא מבין את מי שבחר שצביעה, זה היה כל כך קשה ומנגד הקטע עם הקרוקודיל היה קל לא סתם האחים והאמהות ויתרו. גם הקטע של המסוממים לבושים כמו שודדים היה מצחיק. המחסום היה טוב. הפתרון לנון אלימנשיין הוא חביב ויותר טוב מאשר הקודם. אני מקווה שפיטר יעוף (גם אם זה בלי שרה) הוא פשוט מעצבן בטירוף. כל האחרים בהחלט חביבים (האחים הם סתמיים אם כי החולצות היו מצחיקות)

../images/Emo58.gif

סביר להניח שגם אני הייתי הולך על הצביעה. נכון שכשאנחנו רואים את שתי המשימות זה נראה ברור שהקרוקודיל הרבה יותר קל, אבל כשיש לך מצד אחד משימת צביעה קרובה ומנגד משימה רחוקה שתלויה ברצון של החיה ההבדל בקושי די מטשטש. ואני דווקא חשבתי שהקטע עם הפלאפון המזויף היה אדיוטי. נכון, היה ממש משעשע לראות את פיטר מתחרפן (וגם אני שונא אותו), אבל זה רק גרם לו לדאוג לכרטיסי טיסה. לא היה עדיף לאחים להשיג טלפון אמיתי ובאמת להבטיח לעצמם כרטיסים?

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

עוד פרק מוצלח מעונה שמחפה על כל העונות המקטעות של המירוץ לאחרונה... משום מה זה היה ברור לי מהתחלה שבפעם הראשונה שהרד נקס (או הקרליניות) מגיעים אחרונים יתנו להם הזדמנות נוספת... גם די שמחתי שהם נשארו בגלל שהם צוות שמוסיף המון למירוץ והוא מסוג הצוותים שלצערי עפים בדר"כ על הפרקים הראשונים ככה שאני די מחזיק אצבעות. זה די שקוף כבר מס' פרקים שההפקה הציבה את דסטין וקנדיס על תקן המרשעות העונתיות. מה שבדר"כ אומר שהן יגיעו רחוק אבל לא יזכו (ראה קולין וכריסטי, רוב ואמבר ועוד...). אבל שוב only time will tell ...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1005

עוד פרק מהנה במירוץ. הנון-אלימניישן היה צפוי אבל מה שלא צפוי היה השינוי ב"עונש" - אהבתי. הרבה יותר עדיף על לקיחת הרכוש והכסף. יהיה מעניין לראות איך זה ישפיע על הפרק הבא. דאסטין וקנדי בינתיים עושות את הדברים נכון. יהיה מעניין לראות את המשך היחסים הקרירים ביניהם לבין פיטר ושרה ולפי הפרומו לפרק הבא גם עם אלבאמה. הגודווינז חביבים סך הכל. הדוגמסוממים מפתיעים שהם לא שולטים במירוץ בצורה ברורה - בחירה מוטעית של דיטור. מהמר שפרק הבא יהיה FF ויילד. יהיה מעניין.

קמהדנו

New member
../images/Emo58.gif

עונה מהממת, וכיף שכל הפרקים עד עכשיו באסיה. הרבה יותר קשה להסתדר בסין, מונגוליה, וייטנאם והודו מאשר נגיד לתפוס אוטובוס באוסטרליה או אנגליה. פיטר ושרה הם פוטנציאל לאליפות, אי אפשר להכניע אותם, גם בלי נוזלים הידראולים. הקטע עם הטלפון היה מצחיק ואחד הדברים היותר טיפשיים שמישהו אי פעם עשה. כזכור, באוסטרליה בעונה הקודמת ביטלו מוניות, זה היה זדוני אבל גאוני. הפעם פשוט טיפשות מוחלטת, למה לתת מוטיבציה לצוות אחר לחפש דרך להזמין כרטיסים? גם לא ברור לי למה הגודווינים עוזרים לכל השאר ומחלקים מידע חינם. יחד עם זאת הם והנגמלים פשוט crusising, לא ממש מתאמצים בשביל לסיים באמצע כל פרק. מצד שני, אלבאמה וקנטאקי מחזיקים מעמד הרבה יותר ממה שנתתי להם סיכוי בהתחלה. כך שבעונה הזו הכל אפשרי. אני הייתי רוצה לראות קצת יותר מה-yield ו-FF. נגיד למשל, קבוצה אחת מותר לה לבחור קבוצה אחרת שתיקח איתה קדימה. כך שקשרים חברתיים ישחקו תפקיד.

למעלה