המרוץ למיליון...

המרוץ למיליון...

תגידו, זה נכון שההשתתפות במירוץ עולה חצי מיליון? כי וויל התחיל לומר לזאתי שהוא לא סתם שילם בשבילה חצי מיליון... ועוד משהו, איך האנשים האלה בכלל שמעו על המירוץ למיליון? אני מדבר על האנשים מהעונה הראשונה...

Boran

New member
כמו ששומעים על כל תכנית חדשה

מתפרסמת הודעה בעיתון

amitooshacham

New member
ובקשר לשאלה הראשונה..

וויל אמר לה שהוא לא יבזבז חצי מיליון בשבילה כאילו אם הם יזכו הם יתחלקו בכסף.. כי זה מיליון דולר והם שני אנשים.

היי

אני חדשה כאן יש לי יס ואני מכורה למירוץ למיליון ראיתי הכל חבל שפראנק ומרגריטה לא זכו ובקשר לשאלה: זה לא עולה חצי מליון הוא אמר את זה כי הם לא חיים ביחד אם הם ינצחו אז זה חצי חצי אז זה כאילו הוא שילם לה חצי מליון מקווה שעזרתי

the cookie girl

New member
מיאו

כבר ענו לך אז אני אנצל את זה שהשרשור עוסק במרוץ למיליון ואגיד מה אני חושבת על הפרק של היום- גארי ודייב ממש מעצבנים, הם מרכלים על כולם ובלההההה דני ואסוולד גורמים לי לרצות להקיא עם כל הגינונים העשירים שלהם, אני ממש אכעס אם הם ינצחו... הם ממש טיפשים, מילא הם חושבים ככה אבל הם לא שמים לב כמה מגעיל זה להגיד "יהיה לי הכי קשה להתרגל למחלקת תיירים" או "עכשיו אני מבין שמלונות 5 כוכבים שווים כל פני"(או דולר או כל מטבע אחר שהם אמרו... לא זוכרת). אני ממש מחבבת את בלאק ופייג' הם צוות מצויין. מרי ממש לא מעריכה את אחותה וכל הזמן אומרת כמה היא מפונקת אבל היא בעצמה מתנהגת מגעיל כל כל הזילזול והבוסיות שלה... בכל זאת הן נחמדות ולא ציפיתי שהן יצליחו כל כך. מההתחלה אהבתי את טרה וויל ועכשיו אני מבינה כמה ויל אידיוט... אם הוא לא רוצה ברית עם כריס ואלכס למה הוא משתף איתם פעולה?! זה ממש דוחה לדרוך על השטיח לפניהם כי כמו שטרה אמרה, זה לא מגיע להם... הם לא הובילו בכל המשימות והם הלכו איתם ובכל זאת וויל היה מניאק. ממש מגיע לטרה להיות עם אלכס למרות שבהתחלה חשבתי שאלכס וכריס הם סתם ביריונים ויש להם מבט מפגר אבל רואים שיש להם מוח והם גם אהובים עלי. ולסיום, אני ממש שמחה שזאת לא נקודת סילוק כי אם זאת הייתה, כריס ואלכס היו רצים ומגיעים לפני טרה וויל כי ככה מגיע להם ואז טרה וויל היו עפים וזה היה נורא...

·pixie·

New member
חולקת:

גרי ודייב הכי אחי!!!!!!! הם מצחיקים- וכן, הם מרכלים...סתם שאלה: מי משם לא ריכל?! זה חלק מהמשחק לשבת מול המצלמה ולדבר על המתחרים שלך. הפרק התמקדו הכי הרבה על גארי ודייב ודני ואסוולד- אותם הראו הכי הרבה מדברים מול המצלמה ומסכמים את המסלול האחרון.. דני ואסוולד גם אותי מעצבנים
בלייק ופייג' באמת צוות טוב! ובקשר למרי ופיץ'- זה לא נכון, מרי כל הזמן אומרת שהיא מעריכה את פיץ' ושהיא מוכיחה את עצnה.. כל הברית הזו של טארה וויל עם כריס ואלקס זה פשוט דפוק! זה לא הישרדות!! פה צריך מהירות וכרביעייה הם הרבה יותר איטיים!! כל הזמן אחד מחכה לשני וזה... עובדה המסלול הזה הם הגיעו אחרונים. אבל הקטע שהם צוותים חזקים! זה נכון מצד וויל לפרק את כל ה"ברית" הזו כבר בשלב יותר מוקדם, אבל הוא עושה את זה בצורה מאוד גרועה, והוא פשוט טיפש ומעצבן..
הפרק הבא צריך להיות מעניין..

the cookie girl

New member
לגבי מרי ופיץ'

מרי ממש כן מזלזלת בפיץ'.. נכון אז היא אומרת לה כל הכבוד שהיא הצליחה אבל היא כל הזמן אומרת כמה גידלו אותה בצורה מפונקת והרבה פעמים היא אומרת שהיא לא תצליח לעשות את זה ולא תעמוד בזה...

the cookie girl

New member
../images/Emo4.gif

אבל מה שמעצבן זה שגרי ודייב גם מזלזלים בצוותים האחרים וממציאים להם כינויים וזה מעצבן. נכון הרעיון הוא לדבר על הצוותים האחרים אבל איך שהם מרכלים זה ממש מגעיל. ולסיום צ'ה צ'ה צ'ה

·pixie·

New member
דווקא שמתי לב שלהם הביאו כינוי...

לא זוכרת מה הוא היה - אבל הייתי קצת בשוק!

למעלה