מיאו
כבר ענו לך אז אני אנצל את זה שהשרשור עוסק במרוץ למיליון ואגיד מה אני חושבת על הפרק של היום- גארי ודייב ממש מעצבנים, הם מרכלים על כולם ובלההההה דני ואסוולד גורמים לי לרצות להקיא עם כל הגינונים העשירים שלהם, אני ממש אכעס אם הם ינצחו... הם ממש טיפשים, מילא הם חושבים ככה אבל הם לא שמים לב כמה מגעיל זה להגיד "יהיה לי הכי קשה להתרגל למחלקת תיירים" או "עכשיו אני מבין שמלונות 5 כוכבים שווים כל פני"(או דולר או כל מטבע אחר שהם אמרו... לא זוכרת). אני ממש מחבבת את בלאק ופייג' הם צוות מצויין. מרי ממש לא מעריכה את אחותה וכל הזמן אומרת כמה היא מפונקת אבל היא בעצמה מתנהגת מגעיל כל כל הזילזול והבוסיות שלה... בכל זאת הן נחמדות ולא ציפיתי שהן יצליחו כל כך. מההתחלה אהבתי את טרה וויל ועכשיו אני מבינה כמה ויל אידיוט... אם הוא לא רוצה ברית עם כריס ואלכס למה הוא משתף איתם פעולה?! זה ממש דוחה לדרוך על השטיח לפניהם כי כמו שטרה אמרה, זה לא מגיע להם... הם לא הובילו בכל המשימות והם הלכו איתם ובכל זאת וויל היה מניאק. ממש מגיע לטרה להיות עם אלכס למרות שבהתחלה חשבתי שאלכס וכריס הם סתם ביריונים ויש להם מבט מפגר אבל רואים שיש להם מוח והם גם אהובים עלי. ולסיום, אני ממש שמחה שזאת לא נקודת סילוק כי אם זאת הייתה, כריס ואלכס היו רצים ומגיעים לפני טרה וויל כי ככה מגיע להם ואז טרה וויל היו עפים וזה היה נורא...