המרה ל Divx 5.0

swingy

New member
המרה ל Divx 5.0

היי

יש לי ברכב מערכת מולטימדיה שיודעת לעבוד עם Divx 5 , ב AVI או MP4 בלבד.
לכן אני מעוניין דווקא להמיר ל Divx 5 בפורמט ישן.

התקנתי את ה Divx האחרון מהאתר עם ה Converter אך הוא ממיר לגרסאות חדשות מדי .
אם אני מתקין Divx 5 מגרסאות ישנות הוא לא תואם ל Windows 7 , בנוסף יהיו לי בעיות לנגן סרטים שעובדים עם Divx חדש יותר/

אז איך בדיוק ממירים ל Divx5 מבלי להסיר את ה Divx החדש הנוכחי.

swingy

New member
ועוד שאלה קטנה

יש סרטון\מדריך\משהו שמסביר על ההבדלים בין סוגי הקודקים , וסיומות קבצים avi mp4 כ'..? אבל משהו אנושי לבני אדם?

גיליום

New member
אולי FFdshow יעבוד..

יש את חבילת הקודקים שנקראת FFdshow, שמכילה את כל גרסאות הקודקים הנפוצות, כולל את גרסאות ה-DivX מהשנים האחרונות.
ניתן להוריד את החבילה מכאן.
ייתכן שתהיה "התנגשות" בין הקודקים מהחבילה לבין כאלה שכבר מותקנים במחשב שלך, אני לא יכול לדעת דבר כזה מראש, צריך לנסות ולגלות..
אם לא תהיה ברירה, שקול להשיג מחשב ישן ולהתקין עליו XP עם הקודק הדרוש. לפעמים בניית מחשב למטרה מסוימת בלבד, הוא הפתרון הקל ביותר..

בברכה,
גיליום

swingy

New member
הורדתי אבל

הורדתי התקנתי , התקנתי גם Virtual Dub , ואז באתי להמיר mp4 ועפה לי שגיאה שהוא לא יכול לפתוח קבצי mp4 ראיתי מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה והתייאשתי , ניסיתי xmedia recode הוא "כאילו" ממיר ל divx אבל הסרטון לא divx כאשר אני בודק ב gspot הוא נישאר באותו קודק (h264) , ברשימה של about xmedia record מצוינים הקודקים שטעונים מופיעים כמה אך לא divx .

התקנתי vmware workstation אצור שם מכונה וירטואלית של xp ואתקין divx5.2 ,

גיליום

New member
Virtualdub זקוק לפלאגין מתאים עבור MP4

אפשר להוריד פלאגין ל-MP4 עבור Virtualdub (בתוך קובץ QuickTime.zip) ולהתקין אותו בהתאם להוראות המצורפות (קובץ Readme.txt באנגלית).
לאחר ההתקנה, הפעל את VD ותוכל לפתוח קבצי MP4 כרגיל.

בברכה,
גיליום

למעלה