המרה לטבלה חדשה...

Erezzz

New member
המרה לטבלה חדשה...

שלום לכולם עלי ליצור טבלה חדשה מבסיס הנתונים הפנימי של הארגון שלי אל בסיס נתונים חיצוני (אינטרנט), על מנת שלא יראו את מספרי השדות ושאר דברים חשובים הבוס שלי ביקש לצמצם את הטבלאות לטבלה אחת או שתיים שיש בה למעט שדה אחד או שתיים רק ערכים מילוליים. (דרך אגב אני עובד עם SQL SERVER) הבעיה שלי היא כיצד אני מעביר את הנתונים בעזרת שאילתה אל הטבלה החדשה בהנחה שאני צריך למשוך את הנתונים ממספר טבלאות פנימיות (אם למשהו יש פקודה דומה אז אודה לו אם ייצרף אותה) יש לי פשוט בעיה שאני לא מכיר מספיק טוב את התחביר של זה... תודה מראש ארז

אמיר ט

New member
מה שאתה עושה זה ככה

אתה כותב לו שאילה כזאת : create table NEW_TABLE_NAME as select COLUMN,COLUMN,COLUMN from OLD_TABLE_NAME זה יוצר לך טבלה חדשה עם אותם שדות כמו הטבלה המקורית לפי השדות שביקשת שיעביר ומוסיף את כל הנתונים, כמו כן אתה יכול לסבך את השאילתה להוסיף תנאים ו JOIN ומה שאתה רוצה בשביל לסדר את המידע, בדיוק כמו שאילתה רגילה. אני לא בטוח במאה אחוז לגבי אם זה יעבוד ב SQL SERVER 7 אבל אני יודע שב ORACLE זה עובד מעולה. אמיר.

elileiba

New member
המרה לטבלה חדשה

אתה צריך לעשות פקודת ....Insert Into <new table> select כאשר ה select הוא join בין כל הטבלאות הקודמות והשדות ב select הינם מותאמים לפי הסדר לשדות בטבלה החדשה

למעלה