המרה בשטח מUTM ל ITM

solter

New member
המרה בשטח מUTM ל ITM

שלום,
יש לי שעון GPS שיכול לתת קורדינטות ברשת UTM.
האם יש דרך פשוטה (שאני יכול לקחת לשטח) להמיר את הנתונים לרשת ישראל החדשה ולמפות סמ"ש?

תודה רבה!

amotzg

New member
איך לקחת לשטח?

בראש? בסמארט פון? מחשבון?
נוספת גם שאלה על רמת הדיוק שדרושה לך, אפשר לעשות איזשהו קירוב בראש. אבל זה כנראה לא יתן לך "לדקור" נ.צ. אלא רק לקבל רעיון כללי על המיקום שלך.
יש איזה קובץ אקסל מסתובב ברשת, אותו אתה יכול לקחת עם יש לך מחשב נישא זעיר כלשהו (ע"ע סמארטפון).

solter

New member
אז ככה

אם היה אפשר בראש או במחשבון פשוט זה היה הכי טוב, אבל כבר הבנתי שזה לא המצב.
את הקובץ אקסל ראיתי (בהנחה שמדובר באותו קובץ), הוא לא מאד שימושי כי הוא לא מעביר לUTM.

רמת דיוק של 100 מ' תהיה טובה מספיק.

יש משהו אחר?

guysoffer

New member
ברמת העיקרון יש מחשבונים שניתן ממש לתכנת

יש לי משהו כזה ענתיקה של IBM, אני לא יודע עד כמה יש כאלו זמינים היום, אבל באחד כזה תוכל לארגן תוכנית המרה מסודרת שתעבוד מיידית.

אני אישית משתמש באפליקציית החינמית GPS2ITM בסלולארי שלי (שיש בו GPS) ומקבל תוצאה מיידית בITM.

זה לא דורש טלפון מתוחכם במיוחד, עובד על המון דגמים - שווה בדיקה אם יש לך.

גיא.

solter

New member
אהל אתה יכול להזין לתוכו נ"צ

או שהוא פשוט לוקח את הקריאה של ה GPS מהמיקום הנוכחי, (שהיא באיזו רשת?)

solter

New member
כן ראיתי

האמת שלא כל כך הבנתי באיזה פורמט אני מכניס את הקורדינטות, ניסיתי כמה אופציות וזה לא עבד טוב.

amotzg

New member
הקובץ שאני משתמש בו הוא זה

הקובץ שאני משתמש בו הוא זה שארז גור קישר אליו בהודעה הבאה: http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=3&t=1680#p44997
אפשר שם לעבור למיקום גיאוגרפי ומשם חזרה לכל רשת.
בקובץ יש עוד טאב להמרה ממבנים שונים של קורדינטות גיאוגרפיות וגם קישור לקובץ הסבר.
וגם בהודעה המקושרת ארז הוסיף עוד קישורים גם עם עוד מידע יותר תיאורטי.

תודה לארז ולנחמיה גבירץ.

ככל שאני זוכר יש קירוב שאפשר לעשות בראש/במחשבון פשוט. אולי כדאי לחפש עוד ולהבין מה רמת הדיוק שאפשר להגיע אליה ככה.

gadiba

New member
יישום ל-Android

אני הייתי רותה יישום ל-Android שיציג את המיקום בשלושת הרשתות.

הבנתי (אבל אני לא מומחה) שב-iOS אין אפשרות לכתוב יישום כזה.

האם מישהו מכיר מפתח ל-Android שיוכל לכתוב יישום כזה. לדעתי הרבה אנשים ישמחו להשתמש בו.

למעלה