המרד חוזר!

M ShadY

New member
המרד חוזר!

טוב, רובינו מסכימים שנטע מנהלת אהם... איך להגיד בשפה עדינה? לא טובה בתפקידה (הנ"ל קללות שלא נמחקות, הנ"ל 2 מאמרים שלא נחשבים למאמרים, הנ"ל גלריה פיצית, הנ"ל 2 קישורים וכו'...). אם אתם מסכימים, ואתם רוצים לשפר את זה, ע"י שתהיו מנהלים, תגישו מועמדות (חחחחחח...) ואח"כ נעשה הצבעה מי יהיה המנהל הבא ונציף את הנהלת תפוז. מי בעד?

Psycho MC

New member
אני רוצה להיות מועמד!

נראה לכם? האנשים פה לא מתייחסים בכבוד לשומדבר... לפחות זאת ההתרשמות...

Altryne

New member
אני נגד...

כי זה לא יעזור הנהלת טפוז לא שמים ז*ן על משקורא כאן האחראית על הפורומים אמרה שאין שום דבר ע במנהלת באסה...

M ShadY

New member
אממממ...

אין כ"כ הרבה אנשים פעילים בפורום, וכל החדשים לא יודעים אם המנהלת טובה או לא. צריך להסביר להנהלת הפורומים את זה. או שפשוט, נכריח את נטע לטובת הפורום וחבריו שתפרוש מתפקידה. ואם זה לא יילך... אפשר לעשות משהו, אבל זה די מסובך- לנטוש את הפורום לגמרי (והוא חצי ככה) ואז יסגרו, ונפתח מחדש. ובכלל, מה שמעניין אותי, מי המליץ על נטע שהיא שלחה מכתב שהיא רוצה להיות מנהלת???

keeeren

New member
אני נגד...../images/Emo31.gif

כבר ניסינו את זה בעבר וקיבלתי מהם 2-3 תגובות אומללות במייל אחרי המאה פעם ששלחתי אליהם תלונה והם חושבים שהיא מתפקדת כמו שצריך ובאמת M. (קיצור לשמך המלא...-M ShadY) נראה לך שהיא תפרוש? כאילו היא שמה עלינו או שתפוז שמים עלינו... תפוז למי שלא יודע זה עם ת'...
חוץ מזה נגיד שכן לדעתי אף אחד לא מתאים לנהל את הפורום לפחו אף אחד מפה כי לא נראה לי שמישהו חוץ מסיקו ואלטריין רוצים ולדעתי הם לא מתאימים בכלל... קרן

keeeren

New member
תקשיב אני אפילו

לא מתכוונת להגיב להודעות שלך מעכשיו זאתי פעם אחרונה שאני בכלל מדברת אליך כי אתה סתם פתטי שמחפש תשומת לב ואתה עלוב מאוד
אז כשתתבגר נדבר...

M ShadY

New member
אולי...

נבקש מהם שיעשו משהו כמו לראות אין נטע מתפקדת (אם אפשר לקרוא כך) כאן. וזה לא הקטע בבחירה מי רוצה להיות מנהל, הקטע עכשיו זה לעשות משהו כדי להעיף את נטע קודם.

Psycho MC

New member
חחחחחח

במקומכם הייתי עושה כמוני: עוזב את הפורום המזדיין עם המנהלת המזדיינת!!! הפורום הזה לא שווה יריקה לעכוז...

Donutz

New member
איך אפשר לירוק בעכוז?

אתם יודעים שזה לא יעבוד אז למה לנסות שוב?

nGRRRL

New member
אם אני אפרוש

הפורם יסגר זה מה שאתם רוצים? אין בעיה... מה שבאמת צריך לעשות פה זה מנהל שותף שינהל את הפורום יחד איתי כי רק ככה הפורום ישאר פתוח אז תגישו מועמדות לפה ואני אבחר את מי שהכי מתאים

Altryne

New member
שנינו(אני וסייקו)

שלחנו לך הצעה לנהל ביחד ואפילו לא הגבת...

keeeren

New member
טוב אז כה...

בקשר לבקשה של סייקו ואלטריין שהם ביקשו מנטע אני שמחה שהיא אמרה להם לא כי כל הזמן יש ריבים רק עליכם ואתם הייתם הורסים את הפורום יותר ממה שהוא הרוס כרגע... חוץ מזה חשבתי על להציע בקשה אבל באמת שאין לי זמן עכשיו כ אני עסוקה כל הזמן... אז אם אף אחד אחר לא מציע אני תומכת בM ShadY כי היא לדעתי הכי מתאימה... אז יאללה בחר בM ShadY לשתף פעולה עם נטע והכל יהיה מצוין...
הידד לי... עכשיו רק על זה M ShadY אני רוצה התחנפות שמעת אותי
חחח...

למעלה