המקרר מזדקן

גרי רשף

New member
המקרר מזדקן

יש לי מקרר בן 25 שנים, אני חושב שזה מקרר אמריקאי תוצרת Westinghouse אך אינני בטוח. בחודשים האחרונים הוא אינו מקרר כמו שצריך: כיוונתי אותו לקירור מקסימלי, אך הוא בקושי בקושי מצליח להקפיא קוביות קרח, וכל שאר הדברים בפריזר אינם קופאים. הבאתי טכנאי שאמר שמקררים מהסוג הזה אינם קורסים ביום בהיר אחד, אלא הולכים וגוועים עד שמחליפים אות (לדבריו לא כדאי לתקן וספק אם זה אפשרי). הדברים נשמעים הגיוניים, אך אני מה אני מבין? האם יש מישהו שיכול לאשר או להכחיש את עיקרי הדברים מנסיונו המלומד? אני מבין שתשובה מקצועית מבלי לחטט בקרביים של המקרר אינה נחשבת, אבל בכל זאת- אשמח לשמוע מנסיונכם.

lekner

New member
כל ציוד חשמלי

מתקלה עם הזמן אבל תשובה כגון הוא גוסס תחליף לא נשמעת לי מקצועית במקרר ישנה מערכת קירור בסיסית מדחס מעבה באיורור מאולץ מאייד בתוך המקרר טרמוסטט וטיימר הפשרה יתכן ויש בריחת גז או שהמדחס לא דוחס כמו שצריך או פשוט טרמוסטט לקוי יכולות להיות מספר סיבות לפי דעתי תזמין טכנאי שיתן דיאגנוזה ולא יקבור את המקרר תשובה מקצועית יכולה גם להיות "מדחס לקוי אני ממליץ להחליף מקרר ולא לתקן" הרי זאת גם תשובה אפשרית אבל תשובה כמו שקיבלת לא נשמעת לי מקצועית

גרי רשף

New member
תודה..

אולי לא מקצועי ואולי הוא רצה לרדת אל העם כדי שאבין.. אקח זאת לתשומת ליבי.

lekner

New member
בעל מקצוע יורד לעם אחרי הסבר

מקצועי ואחרי שהלקוח מרוצה ויושבים לקפה ביחד בסלון

למעלה