המקרה ההפוך.....

n o r m

New member
המקרה ההפוך.....

הילדה שכל כך אהבתי במשך שנה וצי התחלתי לפגוע בה. אני לא יודע למה אבל כל פעם שאני לידה אני פולט משפטים לא טובים. בעיקר המשפט " את מנית דיפרסית". ( למרות שזה נכון והיא לא ממש יודעת את זה). וכל מיני משפטים אחרים. אני בקושי שולט על זה ואני יודע שאני פוגע בה.. ואני לא עושה את זה מתוך רוע לב או משהו אבל זה מעצבן לגמרי! מה כדי לעשות? שלכם אייל

As היחידה

New member
חיחיחי פוסטמה שכמוני...

לא הבנתי גם המשפט גם..

thebaby

New member
מאיפה אתה יודע שזה ../images/Emo101.gif

נכון
. היא הלכה לרופא שאבחן אותה
יש לך תואר ברפואה
. סתם שאלה... אחרי הכל יכול להיות שסתם היא בבאסה כמו הרבה בני נוער. ולאלה ששאלו - מניה דיפרסיה זו מחלת נפש שלמיטב ידיעתי אחד הסיפטומים היותר בולטים שלה הוא דיכאונות קליניים. אני לא מכיר את המחלה יותר מידי, אבל יש לי ידידה שאובחנה אצלה המחלה ואני מכיר את הסימפטומים שלה. אבל זהו. היא גם פגעה בעצמה... אבל אני לא בטוח שזה מחייב.

ראה לי הוא סתם צחק...

אני מתכוון שהוא צחק בקשר למניה דיפרסיה. זה כאילו אתה רוצה קצת תשומת לב ממנה אבל אתה לא מצליח לקבל אותה אז אתה פוגע בה.

Aussie Girl

New member
אני מבינה את זה

אני בטוחה שלא היו לו שום כוונות רעות. אבל זה פוגע ועובדה שהוא מודע לזה. לכן אנחנו מציעים שיעבוד קצת על עצמו בשביל לנסות ולא לפגוע בה. יש אנשים שמקבלים דברים כאלה כבדיחה, יש כאלה שלא. אין מה לעשות.

Aussie Girl

New member
ובמילים אחרות

תנסה לשלוט במה שאתה אומר. זה לא קל אבל אם תרצה, תצליח. וגם אם היא כל הזמן בדיכי, אני מאמינה שזה שאתה מתיחס עליה לא עוזר לה, אלא ההפך אולי פוגע. אבל אני לא יודעת מה קורה שם בניכם. רק ניחוש. ואני מצטרפת לשאלה שנשאלה, אם אתה אוהב ותה, למה אתם לא ביחד בעצם?

למעלה