המקלחת
Y YONNY1981 New member 25/12/03 #2 מאוד נחמד../images/Emo98.gif קצת פינקוסי לא? כמו כן נראה לי שהיא צריכה להתחיל לקנות ספוגים גדולים יותר
מאוד נחמד../images/Emo98.gif קצת פינקוסי לא? כמו כן נראה לי שהיא צריכה להתחיל לקנות ספוגים גדולים יותר
ל לירן רביב New member 25/12/03 #3 הצנרת יצאה קצת מוזרה אבל העבודה מאוד מעניינת. הסתכלתי היום (כהרגלי) בגלריה כלשהי ובאחת העבודות הייתה אישה עם פרופורציות מאוד דומות לזו שאת ציירת. בכלל מבחינת הנושא של התייחסות לגוף הן מאוד דומות.
הצנרת יצאה קצת מוזרה אבל העבודה מאוד מעניינת. הסתכלתי היום (כהרגלי) בגלריה כלשהי ובאחת העבודות הייתה אישה עם פרופורציות מאוד דומות לזו שאת ציירת. בכלל מבחינת הנושא של התייחסות לגוף הן מאוד דומות.
ב בילי דה קיד New member 26/12/03 #6 אה... חשבתי על גלריה מקוונת בכל מקרה, הציור הזה נורא לא מתאים פה, עכשיו מתחוור לי. טעות שלי.
Y YONNY1981 New member 27/12/03 #9 זה פורום איור ממוחשב לדעתי האיור מאוד מתאים. אל תחסכי מאיתנו את האיורים הנהדרים שלך כי ההתמקדות של הפורום היא בטכניקה ואסתטיקה (לפעמים זה כיף גם סתם להתרשם)
זה פורום איור ממוחשב לדעתי האיור מאוד מתאים. אל תחסכי מאיתנו את האיורים הנהדרים שלך כי ההתמקדות של הפורום היא בטכניקה ואסתטיקה (לפעמים זה כיף גם סתם להתרשם)
S simplequation New member 27/12/03 #11 ../images/Emo45.gif כל מילה חסר לך שלא תעלי את הדברים שלך כאן ! וכמובן , יחסר לי (מאמין שלכל הפורום)
ל לירן רביב New member 27/12/03 #10 מי אמר...? שהפורום מתמקד בטכניקה ובאסתטיקה? חלק גדול מהאיור הוא הקשר שלו לתוכן כזה או אחר, ואני אשמח אם גם הצד הזה יבוא לידיי ביטוי פה.
מי אמר...? שהפורום מתמקד בטכניקה ובאסתטיקה? חלק גדול מהאיור הוא הקשר שלו לתוכן כזה או אחר, ואני אשמח אם גם הצד הזה יבוא לידיי ביטוי פה.