==== המקלחת ====

Tears Dont Fall

New member
wraning

1. לידע כללי שם: מג גיל: עודמעט 17 כיתה: עולה לי"ב. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? תלוי. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת לפחות. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב כזה בדר"כ. דוגרי מתי שיוצא או מתי שצריך 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? מה 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה, חצי שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הוואי ואנד שולדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? מה 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? בדר"כ אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן נראלי 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? הרבה 14. עם או בלי ספוג ? כן 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא, אבל אני מכבסת אותה 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? לפעמים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? בדר"כ כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: כן ברור. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא, עברנו את הגיל הזה 21. על מה אתם רבים ? שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? מה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? שטויות 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? כלום. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן למה לא 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? לא אכפת לי 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? גם וגם 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? איכ מי יתקלח שם 33. אהבתם את הסקר ? לא.

XshironetX

New member
עונה

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים? שיר, בת 14, עולה לט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? כמה דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? כל פעם משהו אחר 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנסת לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 או 2 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? מתי שיוצא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גורבת גרביים אולי 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 7 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 1 בן 12 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן 21. על מה אתם רבים ?
22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? 33. אהבתם את הסקר ?

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif~

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? שֹהם, 14, נקבה, עולה לט'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח? בעיקרון, אני עצלנית. אז אני לא אוהבת להתקלח. אבל כשאני מתקלחת זה ככ כיף*-* 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? משתנה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד O_ם 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? הרבה זמן XD 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? אנערף 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? לא 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לא 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? O_ם 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? לול. 1 14. עם או בלי ספוג ? עם.. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כה 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 1. אני מחליקה את השיער אז אני לא יכולה יותר מזה. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם כעושים תוסיפו שעות - הא? שתקו. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח ושתי אחיות. אח-29, אחות - 27 אחות -22. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא Oם 21. על מה אתם רבים ? Oם 22. יש לכם חדר פרטי ? כה 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? מה זה קשור לשאלון? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? WTF? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? ~_~ 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? ~_~ 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ~_~ 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? רק בביתXD 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת.. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כה. אני אוהבת לשיר XD 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת.. 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? שאלה ארוכה מדי, אין לי כח לקרוא. 33. אהבתם את הסקר ? לא. הוא היה דפוק. :)

עדן גפן

New member
A thousand kisses deep..../images/Emo190.gif|פיס|

1. לידע כללי = שם = עדן, גיל =עוד חודשיים 16!:) זכר או נקבה ? נקבה.. לאיזה כיתה אתם עולים ? י"א.. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? שונאת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד:| 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? שעה בערך. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הד&שולדרז.. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? להגיד מליון פעם, אמא. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? לצערי 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ציצי, זה הכי בולט 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נשארת יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? פעם ביומיים 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? וואי אין לי כח חח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 בנות, אחת בת 10 חודשים, ואחת בת 5 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא יודעת 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין דבר כזה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הכל 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא יודעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אני קודם מתקלחת בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית מתקלחים 33. אהבתם את הסקר ? אממ סבבה

anna the best

New member
עונה לסקר המקלחת הגדול ../images/Emo6.gif

==== סקר המקלחות הכי גדול ==== 1. לידע כללי = שם = אנה גיל = 16 וחודש זכר או נקבה ? נקבה לאיזה כיתה אתם עולים ? י"א 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? ממש אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? לפנישנה בערך רוב הזמן הייתי עוה אמבטיה, עכשו בד"כ דוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת, כשאני חוזרת מבחוץ וממש חם לי אני מתקלחת גם 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב, ^ 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? כיף והד אנד שולדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? אין לי מושג פעם בכמה שבועו אולי 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: אין לי כח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 7 וחצי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? המון 21. על מה אתם רבים ? הכל 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אצלי 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אף פעם לא ישנתי אצל חבר\ה 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית 33. אהבתם את הסקר ? הוא היה פה כבר, לא? אבל נחמד.

moomi123

New member
../images/Emo176.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? אור,נקבה,ח' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבים 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? גם וגם 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 ולפעמים 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בד"כ ערב יותר נכון-לילה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? מה שיש.. עכשיו זה נקה 7 נראליP: 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לפעמים ככה ולפעמים ככהXP 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? יד ימין 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? לאדעת 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים ולפעמים גרביים ונעלי בית 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? תלוי.. בד"כ יום כן יום לא ולפעמים יום אחרי יום.. כשיש אימונים אז יוצא לי כל יום כמעט 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות -אין כח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ?אחות-11 אח-8 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? רבים-מכות לא 21. על מה אתם רבים ? שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? לא=[ 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?טל וענבל 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על זה שאין כח לשטוף כלים/לקפל כביסהXD 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לאדעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת.. כשאני צריכה כסף אני מבקשת 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנה אצל.. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לפעמים ככה ופעמים ככה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בד"כ בבית אבל לפעמים בבריכה 33. אהבתם את הסקר ? זה יותר שאלון.. וכן, אהבתי:]]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifזה פאקינג חופר D:

. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? דאני,היום 14 D: ,נקבה עולה לט'
2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? בדר"כ אוהבת
במיוחד שהמים חמים!! 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמפ דוש. פעם בכמה זמן אמבטיה ^^ 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם 1.. לפעמים 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? אחרי צהריים או בערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חחח לבד
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? המוווון. בין 40 דקות לשעתיים
8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו הד אנד שולדרס ומרכך של הוואי 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בהחלט כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? חח לפני.. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים או בייטן D: 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחתXD 14. עם או בלי ספוג ? חח בלי.. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? ברור שגרביים, קררר
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום.. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות חחח אין לי כח לרשום, קיצר אני עסוקה XD 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אין לי ;; 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? -- 21. על מה אתם רבים ? -- 22. יש לכם חדר פרטי ? יאפ[= 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? דורין, ירדי ורונקיפליץ 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? שטויות :S 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרתXD אני לא בטוחה שאני מקבלת כאלה
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? ממ לא יודעת, בדר"כ מביאים לי שאני צריכה.. אבל אבא מביא לי כל שבועיים 100 כי הוא כמעט לא רואה אותי ;; 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אצל חברים! הרבה יותר כיף ;]] 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת אצלי XD לפעמים חברות שלי מתקלחות אצלי כשהן צריכות או אני אצלן כשאני צריכה
29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר והולכת עם מגבת.. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לאXD 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? אם זה בקאנטרי אז כבר שם, ובים שאני חוזרת הבייתה:-O 33. אהבתם את הסקר ? כן, נחמד

1Shir

New member
שיר בת 25

2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת לא את הפעולה עצמה אבל כן את התחושה הרעננה שזה נותן 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? בשבילי מקלחת זה טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? ב-3 הימים האחרונים זה היה פעמיים עקב הלחות אבל בד"כ רק פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בד"כ לפני שאני יוצאת מהבית 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? מה זה עוזרים.. לבד מן הסתם 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 5-10 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סבון בד"כ כיף ושמפו בד"כ ד"ר פישר 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לא אומרים לי 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים נראה לי 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת מספיקה, לא? 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? ממש לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? אם קר אז כן 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? שלוש בערך 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? חצי אחות בת שש 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא רבה איתה כי לא גרה איתה 22. יש לכם חדר פרטי ? ודאי 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל איך קוראים להם ? אף אחד לא יודע *הכול*, זה מתחלק 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? דברים יומיומיים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת דבר כזה 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם ? גם וגם 28. כשחברים ישנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? משתדלים בבית, איך שיוצא 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בד"כ בחדר 30. אתם שרים במקלחת כשאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. כשאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? אם אני חוזרת משם הביתה, אז בבית 33. אהבתם את הסקר ? כן

../images/Emo168.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? 16+,
, עולה לי"א 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת מאוד 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעמיים- בחורף אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? תלוי מתי אני חוזרת הביתה
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? עם חפיפה או בלי?
בדר"כ 10 - 15 דק' 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו הוואי, וסבון כיף 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?
11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני, ברור 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?
16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים+נעלי חורף חמימות
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? זה תלוי, מה.. חורף/קיץ? בדר"כ פעמיים 22. יש לכם חדר פרטי ?
27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? בדר"כ אני ישנה, כי אני שונאת שבאים אליי.. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה 33. אהבתם את הסקר ?
, חוץ מכמה שאלות מיותרות, שהורדתי
...

../images/Emo203.gifאיזה חום וכאב ראש. :(

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? נועה, 14 בעוד פחות משלוש שבועות, נקבה, עולה לט'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? שונאת להכנס ולחפוף כי השער מגעיל אחר כך אבל אוהבת שזה מקרר את הגוף ומנקה וזה. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש ופעם בבבבבבבבב....... אמבטיה. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? חמש לפחות!!!!!! 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? חחח ערב אלא אם כן רציתי להתקלח בערב ונרדמתי אז בבוקר או בצהרים. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? כל המשפחה ביחד D: 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? נה לא יודעת. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?אמממ סבון לא משנה ושמפו אנד שולדרס. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנסת לבד, כבר לא אמורים להגיד בגיל כזה הגוף שלי באחריותי. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? לא. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? נה לא יודעת. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? :O 14. עם או בלי ספוג ? בלי בובספוג. :( 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא! :O 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים אחרת הרגל נדבקת D: 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? משתדלת יום כן יום לא וככה השער הכי יפה אבל אין לי כוח לפעמים. לא מבינה את האנשים שחופפים כל יום, כאילו, זה כזה טקסססססססס איך אפשר? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? מה הקשררררררררר? 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות 17. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? פעם. 21. על מה אתם רבים ? כלמני. 22. יש לכם חדר פרטי ? דה. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? חח אף אחד לא יודע עלי הכל. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? מלא דברים. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? חח לא מקבלת עונשים... 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? בעיקרון לא, בחופש 120 שקל לשבוע בתור דמי יציאות (מסעדות, בילויים, סרטים, אלכוהול בלה בלה בלה בלה בלה]. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית D: 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לעיתים רחוקות. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה. 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לובשים בגדים על הבגד ים ואז מתקלחים בבית. 33. אהבתם את הסקר ? מקסים..

עונה עונה עונה

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? ספיר=17=נקבה=עולה לי"ב 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?שונאתת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד לבד חח 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?מוי כיף 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?תלוי אם יש כוח חח 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? כתפיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 2 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחרוף שמה גרביים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אנערף מה שבא באותו יום 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 4.. בני :22 21 10 13 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כןןן 21. על מה אתם רבים ? הכלל 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?1 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? גם כן הכל 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ?לא יודעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לוקחת שצריך 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? לפעמים ככה ולפעמים ככה 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ?מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?כן 33. אהבתם את הסקר ? נחמד

papagalo

New member
עונהנהננה

1. לידע כללי שם גיל זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? מעין עוד מעט 14 נקבה עולה לח' (הייתי אמור הלעלות לט' =[) 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת.. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? שניהם =] 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב ולעיתים קרובות צהריים =] 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד לבד =] 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה שעה =] אני טובעת.. =] 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? נקה 7 ואדנשולדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד.. =] 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן... 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? תלוי... 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ראש =] 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 3 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 2 כל יום =] 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים.. =] 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 5 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ?שיניים אני סטלבטת כל היום.. לישון.. =] אני לבד לבד =] 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? אני רבה מכות אם הציפה והשמיכה ;] 21. על מה אתם רבים ? שאלה קשה.. 22. יש לכם חדר פרטי ? יאפיאפ 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 2 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? =| 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא ללכת לכפר ה"ס בגלל שגנבו לנו תאוטו =| 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? מקבלים.. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנים ויושנים.. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית מתקלחת אצלהם לא.. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת.. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? בלב.. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת.. 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בית.. 33. אהבתם את הסקר ? סקר רטוב למדי.. =]

oFka7

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? אופיר,14, עולה לט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבתD: 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בבוקר 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חח לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? הכי קצר זה 10 דקות והכי ארוך זה 3 שעות:p 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?אין לי מושג:| 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנסנת לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? שיער חח 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת? 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? שמים נעלי בית 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל מקלחת 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 8:00-נכנסת למקלחת 9:00 הולכת לעבוד 13:00 חוזרת מהעבודה והולכת לישון 18:00 קמה ואוכלת א. ערב 1:00 הולכת לישון 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחים..אחד עולה לי"א ואחד בצבא 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? חח כבר לא 21. על מה אתם רבים ? על כלוםXD 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? ע.נ 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על לסדר את החדר...
25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? שאסור לי ללכת לסופר אלונית יותר;__; 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 300 שקל בחודשD: אבל זה לא מההורים 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לא זה ולא זה 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מתקלחים בבית:O 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?כשאין אפחד בביתXD 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ?עם מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? האפשרות השניה:) 33. אהבתם את הסקר ? הוא היה נחמד

One Click Hil

New member
עונה

1. לידע כללי = שם = נועה גיל = 17 זכר או נקבה ? נקבה לאיזה כיתה אתם עולים ? י"ב 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? ממש אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש, לעתים רחוקות אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בבוקר ובלילה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד!! 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? בבוקר 10 דק' ככה ובלילה 20 דקות בערך 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו של "פינוק" וסבון של DOVE 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנסת לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בארור 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם 1 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית! 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 2 - 4 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: בעע אין לי כוח לזה 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3 אחים: 21, 6 ו-4. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? ממש לא 21. על מה אתם רבים ? לא רבים 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל איך קוראים להם ? 1, רוני. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על שטויות 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? חח לא ממש קיבלתי עונש רציני 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא...כשאני צריכה כסף הם פשוט נותנים לי 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חח לפעמים 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? מתקלחת בבית 33. אהבתם את הסקר ? נחמד

בוב ספוג כן כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? אור , עוד חודש 17 , נקבה , עולה לי"ב 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? לא ולע .. אני עושה את זה מלית ברירה 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? לילה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבדXB 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה בערך 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו האד&שולדרז .. וסבון נוזלי של נקה 7 נראה לי 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כע 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגלים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? כל הגוף פעם אחת .. 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? הוממ אם ממש קר לי אני שמה נעליים .. אבל גרביים ברור 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: עכשיו זה חופש אז אני יכתוב מה שאני עושה כיום לא בדרך כלל ..: סביבות 10:00 - קמה ומצחצחת שיניים 10:30 - ארוחת בוקר כל שאר היום אני או במחשב או טיוי או יוצאת או עובדת עד 18:00 הוממ ארוחת צהרים אני לרוב מפסידה .. ואוכלת ארוחת ערב ב 6 ומשו בערב .. או יותר מאוחר .. הוממ רואה את כל התוכניות שיש בערות 2 מ 9 בערב עד 2 בלילה <אם יש משו מעניין> אם לא אני הולכת למחשב .. אע ואני מתקלחת בסביבות 1 או 2 ..<בלילה> 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח 1 בן 14 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לע .. לעיתים רחוקות מאודדד שהוא ממש עולה לי על העצבים .. 21. על מה אתם רבים ? הומ הוא אוהב להציק לי .. אם זה לשבת לי כל היום על הראש ולשגע אותי .. אם זה לקרוא לי כל 5 שניות .. אם זה לשים ת'שירים המעפנים שלו בפול ווליום .. קיצור הבנתם
22. יש לכם חדר פרטי ? לא לצערי 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? הוממ אין אחד שיודע עלי הכול.. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הומ כסף
כאילו אם אני רוצה דברים חדשים וחיות מחמד בעיקר
הוממ אני לא רבה ממש עם הורים וגם לא עם אח שלי .. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? עונש ... מי זוכר .. עונשים הפסיקו לתת ממזמן 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? נראה לכםם?! אם אני רוצה כסף אני צריכה לעבוד 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לע ולע .. אם כבר אני יושנת אצל חברים כי אצלי ממש אין מקום 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת בבית ואז הולכת .. פדיחות מה אני יתקלח אצליהם XB 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר כי במקלחת בדרך כלל יש סאונא
30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לאא אבל אח שלי כעע וזה מעצבן לפעמים גאד הוא זייפןXB 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת ברור 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בדרך כלל באים הביתה ומתקלחים בבית .. אבל פעם כשהייתי הולכת לבריכה כמעט כל יום בחופש אז הייתי אוהבת להתקלח שם ..
33. אהבתם את הסקר ? כע

יהלושש1

New member
עונה XD

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? יהל בת 14 עולה לכיתה ט'.. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? בדרך כלל דוש.. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בדרך כלל בערב.. אבל לפעמים גם בבוקר ואם אני חוזרת מהבצפר וחם לי אז גם בצהריים.. חח
6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? בטח שלבד!
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה +- 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? כיף.. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? ברור שלבד!!!
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. כמעט ולא קורה שאני לא מתקלחת ביום מסיום.. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? תלוי.. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? XDD נראה לכם שאני זוכרת?! 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים נראה לי XD 14. עם או בלי ספוג ? בלי.. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא.. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות בחופש? אין סדר יום
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 12 ואחות בת 5 וחצי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? עם אח שלי אני רבה אבל לא הולכת מכות 21. על מה אתם רבים ? כל דבר XD 22. יש לכם חדר פרטי ? כן
23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אממ 3 בערך.. הגר נועה ואדר. כזה משנה?! 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לסדר את החדר.. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אממ ריתקו אותי לכמה ימים
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? בחופש 50 בשבוע
27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם
28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים! 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת..
30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? XD כשיש מצב רוח טוב 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת או עם בגדים
32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? תלוי.. 33. אהבתם את הסקר ? סקר הזוי! אבל חביב.

למעלה