המקומות האהובים

המקומות האהובים

תנו לפחות 5 מקומות שאתם הכי אוהבים בעיר שלכם ותסבירו למה. זה יכול להיות כל דבר-בית קפה,מסעדה,פאב,בר,מועדון,פארק,בית ספר[lol],חנות ספרים,קניון,חנות בגדים,חנות מגניבה קיצ' ספרו!!!

eynav16

New member
אני עונה

קודם כל את הCajuba
שזה הקלאב שאני מנויה אליו... יותר נכון את החדר ספינינג שם...אולי לא כל כך אבל בכלליות את הספינינג... אוהבת את הגלידריה שיש פה...יש פה גלידה טעימההההההה... תאמת שאין לי יותר...אני לא כל כך יודעת... בהתחלה אני ואמא היינו הולכות מלא לעירר וכל היום שם..אבל לא אוהבת כל כך... לאט לאט...תנו זמן

AnnabeI Lee

New member
שאלה חמודה ../images/Emo13.gif

נתחיל בCoffee Bean שעל סנטה מוניקה ובברלי גלן. פעם גרתי ממש קרוב אליו והייתי הולכת אליו כשלא יכולתי ללמוד בבית. עכשיו אני נוסעת במיוחד אליו כדי ללמוד. החדר שלי הוא עוד מקום מועדף משהו. הדשא באוניברסיטה. יש בו מן מגדל שעון כזה שאפשר לראות מהבניינים שליד. מה שמוביל אותי לבניין שליד הדשא כי יש בו הרגשה כזו של שנות השבעים וריח של ספרים ישנים. יש קטע על סאנסט שאני ממש אוהבת לנהוג עליו (בעיקר בשקיעה). אין לזה הסבר הגיוני ממש. וLAX.

AnnabeI Lee

New member
ד"א אם היית כותבת את ההודעה הזו 24

שעות לפני זה היה יכול להיות ממש ממש מגניב.

lol lypop

New member
יששששש

1- ביה"ס... באמת. מתה על ביה"ס. 2- הגלידיה שיש בדאון טאון מממממ טעים. 3- ההרבור...לכו תגידו בעברית. 4- אממ סטארבאקס באפ טאון..כי הם לא משגעים את המוח בשאלות מוזרות. 5- מכון כושר אחד...כי בא לי. 6- החדר שלי...אין צורך בהסברים
טאז עשיתי שש אז מה

lol lypop

New member
בית ספר

- יש חברים - מקום מענין - המורים כ"כ נחמדים ...זה כזה כיף זה כל כך כיף אני חולה על בי"ס

טרונדהיים:

ה"מרינה", שזו בעצם לא מרינה, אלא טיילת. בקיץ כל כך יפה וירוק ורגוע וחם ונפלא. בחורף זה יורד מהרשימה, אבל בקיץ אני לוקח את עודי חמודי לשבת שם.
TRE45 - חנות כלי נגינה. כל מילה מיותרת.
CHERROX - בר נפלא. מוזיקה נהדרת, אווירה אחלה, ברמנים על הכיפאק.
TORGET - כיכר העיר. חוץ מהקניון שלייד, איפה שתמיד יש מלא בני 14 בכניסה מעשנים ושואלים מי מוכן לקנות להם סיגריות... בקיץ כשחם יש שם שוק כל יום.
הפארק ליד משרד חילופי הסטודנטים. רואים משם את הפיורד, את העיר, איזה נוף מהמם בקיץ כשעושים על האש!
בית קפה בקמפוס. מוזיקה טובה ואווירה נעימה, בעיקר תלמידי חילופים יושבים שם ושותים קפה. תמיד שומעים איטלקית וגרמנית. הבחורה מאחורי הדלפק זוכרת אחרי הפעמיים הראשונות שביקשתי, תמיד לשים "EXTRA LOVE" בקפה.
BAKKELANDET - איזור, ובעצם רחוב שיש בו אווירה של פעם בגלל הכביש המרוצף ובתי הקפה והברים שיושבים על הרחוב.
האגמים על ההר 45 דקות הליכה מהבית, ברווזים, מים רגועים, נחל, עצים, מנגל.
את העובדה שבכל המקומות האלה (למעט את האגמים בהרים) יש אינטרנט אלחוטי.

למעלה