המקום הכי נמוך...

בדדי

New member
המקום הכי נמוך...

המקום הכי נמוך הוא גם הכי גבוה ככה אני מקווה ככה אני רוצה להאמין כי יותר נמוך מזה אי אפשר להגיע. המחשבות והרגשות לקחו אותי למקומות אפלים גרמו לי לעשות מעשים שאני לעולם לא אשכח שאני לעולם לא אוהב, המקום הכי נמוך מלמד אותי על מה לוותר בי ומה לאהוב בי. המקום הכי נמוך מפגיש אותי עם האני שלי אם לא המקום הזה אולי לעולם לא הייתי יודעת מי אני באמת, מה הם החלקים החסרים החלשים והחזקים שבי. בלי המקום הנמוך לא הייתי יודעת לחוש ולהכיר את השאיפות הכי גבוהות שלי. המקום הכי נמוך הזה הוא כל כך נמוך שאף אחד לא מגיע אליו זה מקום חשוך והקרן אור המוכרת מאותו מקום גבוה שהייתי בו רגע לפני הנפילה, החזיקה את הניצוץ האחרון והותירה יכולת נגיעה. המקום הכי נמוך הזה זרק אותי למקום הכי גבוה של אהבה ללא תנאי, אנשים שלא פגשו אותי מימי חיבקו חיזקו עטפו ועזרו, הם לא ביקשו דבר רק ביקשו שהמשיך להאחז המשיכו להתעקש ולא לוותר מילה אחר מילה דמעה ועוד דמעה... המקום הכי נמוך הפגיש אותי עם האנשים הכי גבוהים אנשי האמת אנשי הנתינה אנשי הקבלה אנשים שלא שופטים אלא פשוט אוהבים. תודה למקום הכי נמוך שמעיף אותי הכי גבוה

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

חשבון-נפש "המטרה של חשבון-נפש מוסרי, יסודי וחסר פחד היא לעשות סדר בבלבול ובסתירות שבחיינו, כדי שנוכל לגלות מי אנו באמת." טקסט בסיסי, עמוד 27 מכורים פעילים הם אנשים מבלבלים ומבולבלים. קשה לדעת מה הם יעשו או איך הם התנהגו ברגע הבא. בדרך-כלל, המכור מופתע מכך בדיוק כמו כל האחרים. כאשר השתמשנו, התנהגותנו הוכתבה על-ידי צרכים של ההתמכרות שלנו. רבים מאתנו עדיין מזהים את האישיות עם ההתנהגות שהייתה לנו בזמן השימוש. הדבר הזה גורם לנו להרגיש בושה וייאוש. כיום אנו לא חייבים להיות אותם אנשים שהיינו בעבר, כאשר ההתמכרות שלנו שלטה בנו. ההחלמה אפשרה לנו להשתנות. אנו יכולים להיעזר בחשבון-הנפש של הצעד הרביעי, על-מנת להשתחרר מהראיה דרך הצרכים של חיי השימוש. חיים האלה שמאחורינו. אנו יכולים לגלות מי אנו רוצים להיות כיום. אם נכתוב על ההתנהגות שלנו וננסה לבדוק איך אנו מרגישים ביחס להתנהגות זו, זה יעזור לנו להבין את מה שקורה לנו, מעבר לדרישות של ההתמכרות הפעילה, מעבר לרצון שלנו שיאהבו ויקבלו אותנו. כך אנו מגלים את השורש של האישיות שלנו. אנחנו מתחילים להבין מה מתאים לנו, ואיך אנו רוצים שחיינו יהיו. זו ההתחלה. כך ניהפך להיות מה שאנו באמת. רק להיום: אני רוצה לגלות מי אני, אחשוב על מי שהייתי ועל מי שאני רוצה להיות.

zoro3

New member
לזכור בדדי

מעת לעת, אני נוטה לשכוח כמה חולה הייתי. כמה ברחתי מעצמי... מעת לעת, כשקשה. אני נתפס לאשליה ש"בריחה קטנה" מעצמי תפתור לי את הבעיות... אני כמעט ומתפתה להאמין ש"שלוק" קטן או "סחיבה" חביבה יעניקו לי רגעים של חסד, את האושר הנכסף... ערמומית היא מחלת ההתמכרות, סבלנית היא מחלת ההתמכרות. לעולם לא מוותרת... מעת לעת אני נוטה לשכוח, שלא האושר הרגעי הוא התכלית, אלא השלמות עם הדרך...

למעלה