לא מוזר אבל בכף גדול ...
לפני שנים רבות התמזל מזלי להיות אחד מצוות ההקמה של מצפה קטן שהיום הוא כבר ישוב מבוסס.
באחת הפעמים בהם עם ערב יצאתי מן המצפה בדרכי לתל אביב הצטרפה אלי דינה שביקשה להגיע לקיבוץ אילון.
היות והרעב אחז בי הזמנתי אותה לארוחת שחיתות באחת ממסעדות נהריה וכל הארוחה אמרה כמה לא נעים לה שאני מוציא עליה כל כך הרבה כסף מצד אחד אבל גם אמרה שמעולם לא אכלה כל כך טוב.
כאשר כבר היינו בדרך מן המסעדה למחוז חפצה, אילון, הניחה ידה על ברכי, "תיסע למונפורט" אמרה.
אלוהים יודע איך הצלחתי לנהוג בעלייה המתפתלת אל החניון של המונפורט, פשוט כיוון שדינה לא הסתפקה בהנחת ידה על ברכי אלא לאיטה חפנה את מבושי מלטפת את בד המכנס המתוח מדגדגת כך האיברי המרוגש.
"בא לי" צהלה כאשר חנינו בחניון הריק, וחיש קל זרקה בגדיה מעליה ולאור הירח המלא עמדה מזמינה.
בירכתי שתמיד יש ברכבי שק שינה וכך עד מהרה התעלסנו עליו גונחים ונוגעים, מנשקי ומלקקים, מפשפשים ומדגדגים.
כאשר חדרתי אליה צווחה כאילו אין מחר עד ששנינו באנו אל הרגיעה.
"כמה טוב שאפשר פה לצרוח בלי להתבייש" צחקה כשהיא מלקקת את איברי שהצטמק בפיה ואני הצטרפתי לצחוקה המתגלגל.
זהו, זה המקום הכי מוזר בשבילי שבו אני עשיתי פעם סקס. סקס נפלא ...

חוץ מהפעם ההיא שהיה לי סקס בתא שירותים קטן מעל מסעדה הומה אנשים אבל שם אי אפשר היה לצעוק ....