המקום היפה בעולם........

המקום היפה בעולם........

יש לי כל כך הרבה מה לספר על הטיול שעשיתי היום, אך נראה לי שהתמונה אומרת את הכל !

ועוד אחת...

התושבים נוסעים בסירות מנוע כדי לבקר את השכנים שלהם מהבית ממול! ממש ונציה משופרת..

ואחרון אחרון חביב....

אגב, לכל מי שתהה... למקום הנפלא הזה קוראים Tiburon והוא נמצא כעשרים דקות אחרי גשר הזהב, (כשבדרך עוברים בעוד ערים נפלאות כגון "סוסליטו" ו"מרין" ששוות תמונות בזכות עצמן)

saritoosh22

New member
היינו שם בקיץ האחרון,

יש שם מסעדה איטלקית משובחת ממש על הנמל ואני גם בטוחה שאם אתאמץ אפילו אמצא תמונות שצילמנו שם. נסעת אל תוך היער? יש שם אחוזות מדהימות בין האיילים והסנאים, אנשים בנו להם מבצרים ממש בתוך היער.

הייתי גם הייתי,

לא רציתי לחזור, ובינינו, נראה לי שמצאתי את הנחלה, זה בדיוק המקום שבו אני מתכון לחיות בעוד כמה שנים.

saritoosh22

New member
כ"כ מקסים שם!

אני כ"כ שמחה שהתעקשתי שניסע לשם. תבין היינו עם שלושה בני עשרה שטבע ויערות לא מעניינים אותם, הם רצו רק את העיר (סאן פרנסיסקו) ואני התעקשתי גם על טיבורון וסוסליטו, פשוט גן עדן עלי אדמות! ובסך הכל 20 דקות מהעיר, בלתי יאומן!

saritoosh22

New member
אלוף, פתאום נפל לי האסימון.

כשאתה עובר לחיות שם, קח איתך את הילה לה לה. אני כבר מדמיינת אותה עם סרט ופרח בשיער משוטטת ביער אוספת תותי יער ומחפשת זאבים, ממש מתאים לה נכון?

saritoosh22

New member
זו מחמאה עבור הלנה,

ההשוואה הזו אליי וכאן ממש לא היה הלנה, אבל ממש ממש לא!

galgal0ne

New member
../images/Emo12.gif

I declare today as the most boring day on the planet
I got to work early this morning, due to the lack of traffic on 287. Sat down, logged in, checked my e-mail... boss is not coming in, he has a plumbing problem at home... okie dokie... 2 minutes later, a text message form Mark, i am not feeling well, not coming to work. Oh man, so now i am here all alone. I am seriously thinking about going to the mall or something this is unbearable

את יכולה לדעת

מה הגילאים, אם תקליקי על שם המנוי שבו את מעוניית, יפתח לך כרטיס אישי. שם גם תוכלי לדעת את מין הכותב/ת...

למעלה