המצעד של פורום MTV

• פותח הנושא necky
  • פורסם בתאריך

necky

New member
המצעד של פורום MTV

הבנות נכנסו למקום ה-20 וסוגרות את המצעד סתםםםםםםםםם הבנות נכנסו למקום הראשוןןןןןןןןןןןןןןןן

sapir aloud555

New member
love it ../images/Emo3.gif

מקום ראשון זה מעולה לשבוע ראשון שלו בצעד! ואיי, מקווה שגם ככה בבריטי טפו טפו טפו

aloudy

New member
עקומים

ספיר אל תגיבי להם, סתם טיפשים, לא אוהבים שא יאהבו, שימתחו ביקורת עוד מילניום מה זה משנה לך? העיקר את אוהבת אותו ואת תצביעי לו, בדיוק כמוני. תעזבי אותך מזה, את לא צריכה להוציא תעצבים עליהם. וכל הכבוד לבנות על המקום ה1

necky

New member
צודק לא צריך להיגיב...

להם שימשיכו לדבר כמה שהם רוצים ספיר תגידי את לא לומדת לקח שכחת מה קרה שבלו היום מקום ראשון והם גם אמרו ככה ובסוף קבענו לא להתייחס למה שהם אומרים יומר ומצידנו שיגידו ככה כל שבוע(בתנאי שיהיו מקום ראשון)

sapir aloud555

New member
מממ כן זוכרת בלע בלע

אבל..תראה..אני טוב, באמת שאנלא צריכה להגיב להם..אבל אני חושבת שהשיר טוב והתגובות עיצבנו אותי.....אבל אני לא אגיב להם יותר שימשיכו לדבר בלע בלע בלע בלע בלעעעעעע.....

necky

New member
סבבוש..

עכשיו נראה אותך מחזיקה מעמד ולא מגיבה

aloudy

New member
../images/Emo24.gif

דבר אחר, איפה היית אתמול....? נכנסתי לצ'אט, ואת לא היית שם!
הבנות שם הכירו לי את חברי ווסטלייף! ואם לא דיי בכך עשו לי מבחן ווסטלייף!
ועשו שירה בציבור או אני לא יודע מה...ערפא היה שם הוא יודע...
אוווף למה לא נכנסת

אוף...חבל שגם אני לא הייתי ../images/Emo7.gif

"אלאודי אתה חמה?" <עדיף היה לומר חם.... חחחחחחחחחחח

aloudy

New member
../images/Emo6.gif

סתם השתעשענו.... ואה נזכרתי, זה לא היה בחדר הומואים זה היה בחדר סקס......

אממ......זה בסדר

גם אני שם....חחחחחחחחחח אני שם....... <בטח הציעו לך "רוצה לעשות סייבר?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי דיי, לא יפה ככה לדבר "
" קיצר.....פעם אני וספיר היינו עושת את זה......לה היו קוראים אלאודית חחחחחחחחחחחחחחחח ולא בדינגפילדית.......דיי אני מתה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!! ולחשוב שאלאודי חמה......... או לוהטת......... יא אללה- זה גבר........ קטן........... ו....חרמן...... שנכנס לחדר................ *ק*

aloudy

New member
../images/Emo13.gif

כן הציעו לי חחחחחחח אבל בצחוק..... אלאודית ובדינגפילדית זה יפה חחחח

למעלה