ספיר אל תגיבי להם, סתם טיפשים, לא אוהבים שא יאהבו, שימתחו ביקורת עוד מילניום מה זה משנה לך? העיקר את אוהבת אותו ואת תצביעי לו, בדיוק כמוני. תעזבי אותך מזה, את לא צריכה להוציא תעצבים עליהם. וכל הכבוד לבנות על המקום ה1
להם שימשיכו לדבר כמה שהם רוצים ספיר תגידי את לא לומדת לקח שכחת מה קרה שבלו היום מקום ראשון והם גם אמרו ככה ובסוף קבענו לא להתייחס למה שהם אומרים יומר ומצידנו שיגידו ככה כל שבוע(בתנאי שיהיו מקום ראשון)
אבל..תראה..אני טוב, באמת שאנלא צריכה להגיב להם..אבל אני חושבת שהשיר טוב והתגובות עיצבנו אותי.....אבל אני לא אגיב להם יותר שימשיכו לדבר בלע בלע בלע בלע בלעעעעעע.....
גם אני שם....חחחחחחחחחח אני שם....... <בטח הציעו לך "רוצה לעשות סייבר?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי דיי, לא יפה ככה לדבר "
" קיצר.....פעם אני וספיר היינו עושת את זה......לה היו קוראים אלאודית חחחחחחחחחחחחחחחח ולא בדינגפילדית.......דיי אני מתה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!! ולחשוב שאלאודי חמה......... או לוהטת......... יא אללה- זה גבר........ קטן........... ו....חרמן...... שנכנס לחדר................ *ק*