המצעד נמשך....

• פותח הנושא necky
  • פורסם בתאריך

necky

New member
המצעד נמשך....

בננותתת איפה אתן יאללה להצביע למצעד מצעד מספר 17: 1. the last goodbye 2. i won't be there 3. love doesn't have to hurt 4. the moment you leave me 5. nothing in the world 6. turn me on 7. walking in the water 8. you are 9. cradle 10.tomorrow and tonight בפינה לשיפוטכם: 1. be with you 2. somebody like you בפעם שעברה...... השיר be with you לא נכנס למצעד. השיר somebody like you נכנס למקום העשירי ואחרי שבוע אחד הוא יצא. יצאו מהמצעד: 1. strangers 2. last christmas קצת היסטוריה: השיר strangers נכנס בשבוע שעבר למקום השמיני והשבוע הוא יצא ממנו. השיר last christmas נכנס בשבוע שעבר למקום התשיעי והשבוע הוא יצא. סיכום שבועי למצעד: השיר the last goodbye חוזר למקום הראשון והשבוע עולה שתי מקומות, עולה עלייה של שתי מקומות שייכת לשיר i won't be there שעולה למקום השני, עלייה של שלושה מקומות עושה השיר love doesn't have to hurt שעולה למקום השלישי, השיר the moment you leave me יורד שתי מקומות אל המקום הרביעי, דריכה במקום בפעם השלישית ברציפות שייכת לשיר nothing in the world שדורך במקום החמישי, השיר turn me on עולה מקום אחד אל המקום השישי, כניסה למקום השביעי לשיר walking in the water בהזדמנות הראשונה שקיבל לא נכנס למצעד אבל הפעם הוא נכנס, הכניסה השנייה שייכת לשיר you are שנכנס למקום השמיני בניגוד להזדמנות הקודמת שבה נכנס למקום הרביעי, הירידה של השבוע ללא ספק שייכת לשיר cradle שיורד שמונה מקומות היישר מהמקום הראשון אל המקום התשיעי, דריכה במקום העשירי והאחרון לשיר tomorrow and tonight. אנא הצביעו והשפיעו תודה מראש

necky

New member
אני יודע...

אבל רק 2 בנות הצביעו בנותתתתת איפה אתן?

AKitten

New member
אני רוצה את ttih !!!!!!!!!!

אני אדרג.. i wont be there nothing in the world be with you cradle you are :)

למעלה