שוב, שמח בשביל אביחי - אבל בעיני שיר די חלש של ירדנה, ואני מאוהביה כידוע...
א אורישקי New member 19/7/16 #32 שוב, שמח בשביל אביחי - אבל בעיני שיר די חלש של ירדנה, ואני מאוהביה כידוע...
א אריה31 Member מנהל 19/7/16 #15 השיר הגרוע של השנה יפיופה של אייל גולן קיבל 3 קולות וזכה בתואר תיזהר ממנה של סאבלימינל וליאור פרחי הגיע אחריו עם 2 קולות
השיר הגרוע של השנה יפיופה של אייל גולן קיבל 3 קולות וזכה בתואר תיזהר ממנה של סאבלימינל וליאור פרחי הגיע אחריו עם 2 קולות
א אורישקי New member 19/7/16 #33 בהחלט שני מתחרים מאד ראויים גם אני בחרתי ביפיופה, למרות שתיזהר ממנה היה קרוב
F feldman89 Well-known member 20/7/16 #115 יפיופה באמת מעצבן קצת, תיזהר ממנה דווקא חמוד אני בחרתי בשיר של קובי פרץ- האחת של חיי
א אריה31 Member מנהל 19/7/16 #18 מקום 10 מילים ולחן: לירון אטיה ודניאל ברקת הלהיט הגדול ביותר של הלהקה שמגיעה מאשקלון 3 גלגל"צ 14 רשת ג' יסמין - הפיל הכחול
מקום 10 מילים ולחן: לירון אטיה ודניאל ברקת הלהיט הגדול ביותר של הלהקה שמגיעה מאשקלון 3 גלגל"צ 14 רשת ג' יסמין - הפיל הכחול
א אריה31 Member מנהל 19/7/16 #19 מקום 9 מילים ולחן: עידן רייכל ביצוע: אמיר דדון 5 רשת ג' 8 גלגל"צ שאריות של החיים - הפרוייקט של עידן רייכל
מקום 9 מילים ולחן: עידן רייכל ביצוע: אמיר דדון 5 רשת ג' 8 גלגל"צ שאריות של החיים - הפרוייקט של עידן רייכל
א אורישקי New member 19/7/16 #35 רק עכשיו שמתי לב שפספסתי אותו בדירוג איכשהו היה יכול לעלות בעוד כמה מקומות... שיר יפה, אין על הביצוע של מיי פיינגולד! יצירת מופת
רק עכשיו שמתי לב שפספסתי אותו בדירוג איכשהו היה יכול לעלות בעוד כמה מקומות... שיר יפה, אין על הביצוע של מיי פיינגולד! יצירת מופת
F feldman89 Well-known member 20/7/16 #117 שיר נהדר, סוג של קלאסיקה מודרנית כמובן הכרתי אותו לראשונה בכוכב נולד בביצוע מיי פיינגולד
א אריה31 Member מנהל 19/7/16 #26 מקום 8 מילים ולחן: אריק ברמן השיר הראשון מהאלבום השני שלו 11 גלגל"צ 23 רשת ג' הגשמה עצמית - אריק ברמן
מקום 8 מילים ולחן: אריק ברמן השיר הראשון מהאלבום השני שלו 11 גלגל"צ 23 רשת ג' הגשמה עצמית - אריק ברמן