המצעד הלועזי השנתי 2024 [חלק ג - 20 הגדולים ונבחרי השנה]

Private Investigator

Well-known member
לשם נוחות הוספתי קישורים ל:

Private Investigator

Well-known member
20. The Libertines - Shiver

19. Sheryl Crow - Evolution

18. Lenny Kravitz - Human

17. Måneskin - Valentine

16. Train - Long Yellow Dress

Private Investigator

Well-known member
15. Franz Ferdinand - Night Or Day

14. Travis - Bus

13. The Killers - We Did It In The Name of Love

12. Real Estate - Water Underground

11. Godsmack - Truth

Private Investigator

Well-known member
נבחרי השנה:
זמר השנה - Lenny Kravitz
זמרת השנה - Sheryl Crow
הרכב השנה - Durry

נערך לאחרונה ב:

Private Investigator

Well-known member
10. Greta Van Fleet - The Falling Sky

9. Pale Waves - Perfume

8. Vampire Weekend - Capricorn

7. Durry - TKO

6. Travis - Gaslight

Private Investigator

Well-known member
5. The Struts - Heaven's Got Nothing On You

4. The Calling - Stand Up Now

3. Durry - Who's Laughing Now

2. Real Estate - Somebody New

1. Billy Joel - Turn the Lights Back On

Dudu Maxwell

New member
המצעד הזה רק מראה לי כמה לא הייתי "עם היד על הדופק" השנה מבחינת מוזיקה פופולארית (או חדשה בכלל)... תודה על ההשקעה והשיתוף!

Private Investigator

Well-known member
המצעד הזה רק מראה לי כמה לא הייתי "עם היד על הדופק" השנה מבחינת מוזיקה פופולארית (או חדשה בכלל)... תודה על ההשקעה והשיתוף!

תודה לך על התגובה.
בערך 90% מהשירים במצעד לדעתי כלל לא הושמעו בארץ (לפחות לפי הרשימות של המצעדים השנתיים שפורסמו).
אלו שירים הכי אהבת בשנה האחרונה?

Dudu Maxwell

New member
תודה לך על התגובה.
בערך 90% מהשירים במצעד לדעתי כלל לא הושמעו בארץ (לפחות לפי הרשימות של המצעדים השנתיים שפורסמו).
אלו שירים הכי אהבת בשנה האחרונה?
יכול להיות מאוד ששירים רבים לא הושמעו בתחנות הרדיו הארציות באותו היקף בו הושמעו ברחבי העולם המערבי. הפלייליסטים מתיימרים לשקף את הלך הרוח בעם, שכרגע שבור לב או מחפש תקווה להיאחז בה, וזה לא בהכרח משאיר מקום לחשיפה לתופעות גלובליות שאינן להיטים ויראליים שבלאו הכי היינו נחשפים אליהם.
בכל מקרה, בין השירים הלועזיים שיצאו השנה ותפסו אותי:
The Cure - A Fragile Thing
Shellac - WSOD
Nick Cave & The Bad Seeds - Wild God
40 Watt Sun - Astoria
Billie Eilish - WILDFLOWER

feldman89

Well-known member
היי אלי, מה שלומך? קודם כל כיף לראות את המצעד השנתי שלך. כמו תמיד אתה מפתיע ומביא מצעד מיוחד עם גוון אחר. אני הפסקתי לכתוב בפורום לצערי אבל עוקב כל העת אחרי ההודעות והמצעד שלך. שמחתי לראות אומנים וותיקים כמו שריל קרואו, בון ג'ובי, בילי ג'ואל, לני קרביץ. לצערי אני לא מגיב בהרחבה כי הפעילות שלי בפורום הסתיימה. מה שכן, אני ממש ממליץ ומזמין אותך לפרסם את המצעד בהודעה אחת בקבוצת הפייסבוק של חברת הפורום לשעבר הילה אשאל ואני מנהל יחדאיתה. נמצאים שם רבים וטובים מהפורום לצד אנשים מקסימים שלא הכרתי. שם יש ביטוי רב למוסיקה לועזית מהתקופה הנוכחית ויש מקום לך שם. אשמח לראות אותך. ואם תרצה להצטרף, אתה יותר מרצוי!!!!!!!!! שתהיה שנה אזרחית נהדרת, מקסימה וכיפית וובה מהקודמת ובכלל. אביחי פלדמן

Private Investigator

Well-known member
היי אלי, מה שלומך? קודם כל כיף לראות את המצעד השנתי שלך. כמו תמיד אתה מפתיע ומביא מצעד מיוחד עם גוון אחר. אני הפסקתי לכתוב בפורום לצערי אבל עוקב כל העת אחרי ההודעות והמצעד שלך. שמחתי לראות אומנים וותיקים כמו שריל קרואו, בון ג'ובי, בילי ג'ואל, לני קרביץ. לצערי אני לא מגיב בהרחבה כי הפעילות שלי בפורום הסתיימה. מה שכן, אני ממש ממליץ ומזמין אותך לפרסם את המצעד בהודעה אחת בקבוצת הפייסבוק של חברת הפורום לשעבר הילה אשאל ואני מנהל יחדאיתה. נמצאים שם רבים וטובים מהפורום לצד אנשים מקסימים שלא הכרתי. שם יש ביטוי רב למוסיקה לועזית מהתקופה הנוכחית ויש מקום לך שם. אשמח לראות אותך. ואם תרצה להצטרף, אתה יותר מרצוי!!!!!!!!! שתהיה שנה אזרחית נהדרת, מקסימה וכיפית וובה מהקודמת ובכלל. אביחי פלדמן
היי אביחי, מקווה ששלומך טוב.
מעריך את זה שהגבת ועברת את הרשימה.
אין לי משתמש פייסבוק אמיתי (מעיקרון), והיוזר הפיקטיבי שיצרתי חסום לתגובות בפורומים (כבר פעם שלישית בשנה האחרונה).
אנסה לפתוח פרופיל נוסף ולהצטרף לקבוצה.

feldman89

Well-known member
וקישור לקבוצה:

למעלה