המצעד הלועזי השנתי שלי 2025 [חלק ג - 20 הגדולים ונבחרי השנה]

Private Investigator

Well-known member
במהלך הסופ"ש אפרסם את 20 השירים שהכי אהבתי בשנה החולפת.

למי שפספס
חלק א

חלק ב

Private Investigator

Well-known member
20. Ragdoll / The Lottery Winners feat. Chad Kroeger
שיתוף פעולה מקסים בין הרכב אינדי-פופ ממנצ'סטר לסולן להקת ניקלבק.
שילוב הקולות שלהם נפלא והסגנון מזכיר קצת את הבלדות של ניקלבק מלפני כ-20 שנה.
השיר נכתב על-ידי הסולן של The Lottery Winners תום ריילנס, הבסיסטית קייטי לויד (שמבצעת את השירה הראשית בשיר) וצ'אד קרוגר, בחדר הלבשה במהלך הלילה האחרון של סיבוב ההופעות של ניקלבק בבריטניה ובמדינות האיחוד האירופי בשנה שעברה, שבו הלהקה שימשה כמופע חימום.
לויד הסבירה ש: "השיר מדבר על אחד מאותם קשרים שלצערנו לכולנו היו – כזה שלא טוב לך, אבל קשה מאוד להשתחרר ממנו. למזלי, אני השתחררתי, וזה מה שהשיר הזה מספר".

19. Talk to Me / Damiano David, Tyla, Nile Rodgers
שיתוף פעולה מדליק חוצה יבשות וז'אנרים.
דמיאנו סולן להקת Måneskin מביא את הכריזמה הרוקיסטית והקול המחוספס, טיילה הכוכבת הדרום-אפריקאית העולה מוסיפה גרוב אפרו־פופ עדכני,
ונייל רוג'רס האגדי נותן את חותמת הפאנק/דיסקו שלו בגיטרות הנצחיות.

18. You Broke Me Too - Yellowcard feat. Avril Lavigne
שיתוף פעולה שמרגיש כאילו אנחנו עדיין ב-2004. Yellowcard מביאים את הגיטרות המלודיות והווייב הפאנק-רוקי הנוסטלגי,
ואבריל מוסיפה את האופי הייחודי שלה: עדיין חדה ונשמעת צעירה ועוצמתית.
זה שיר שמרגיש כמו מחווה לגל פופ-פאנק של פעם, עם הפקה מודרנית.
מלודי, מלא אנרגיה, ומוצלח בדיוק למי שהתגעגע לאותה תקופה קסומה.

17. Spies / Robbie Williams
רובי וויליאמס הוציא ב-15 השנים האחרונות סינגלים די אנמיים, השנה הוא הבריק עם Spies ההימנוני מתוך האלבום BRITPOP.
יש בשיר הזה משהו נוסטלגי וסוחף שמחזיר אותנו לבריט-פופ של סוף שנות ה-90.

16. Kiss Me Again / Pale Waves
להקה סקוטית שהופיעה אצלי במצעדים השנתיים בשנים האחרונות עם שיר אינדי-פופ כובש מתוך האלבום Smitten.
השיר מדבר על סטוץ חד-פעמי קצר שנועד למלא רגע של בדידות ומשיכה בלי שום כוונה להמשיך הלאה.
המנגינה בעלת הטאצ' האייטיזי, נשמעת כאילו לקחו אותה מסרט רומנטי של תחילת שנות ה-2000, קלילה, מתוקה, עם טיפה פאנק שמלטף את הקול של הסולנית הית’ר ברון-גרייסי.

feldman89

Well-known member
20. Ragdoll / The Lottery Winners feat. Chad Kroeger
שיתוף פעולה מקסים בין הרכב אינדי-פופ ממנצ'סטר לסולן להקת ניקלבק.
שילוב הקולות שלהם נפלא והסגנון מזכיר קצת את הבלדות של ניקלבק מלפני כ-20 שנה.
השיר נכתב על-ידי הסולן של The Lottery Winners תום ריילנס, הבסיסטית קייטי לויד (שמבצעת את השירה הראשית בשיר) וצ'אד קרוגר, בחדר הלבשה במהלך הלילה האחרון של סיבוב ההופעות של ניקלבק בבריטניה ובמדינות האיחוד האירופי בשנה שעברה, שבו הלהקה שימשה כמופע חימום.
לויד הסבירה ש: "השיר מדבר על אחד מאותם קשרים שלצערנו לכולנו היו – כזה שלא טוב לך, אבל קשה מאוד להשתחרר ממנו. למזלי, אני השתחררתי, וזה מה שהשיר הזה מספר".

19. Talk to Me / Damiano David, Tyla, Nile Rodgers
שיתוף פעולה מדליק חוצה יבשות וז'אנרים.
דמיאנו סולן להקת Måneskin מביא את הכריזמה הרוקיסטית והקול המחוספס, טיילה הכוכבת הדרום-אפריקאית העולה מוסיפה גרוב אפרו־פופ עדכני,
ונייל רוג'רס האגדי נותן את חותמת הפאנק/דיסקו שלו בגיטרות הנצחיות.

18. You Broke Me Too - Yellowcard feat. Avril Lavigne
שיתוף פעולה שמרגיש כאילו אנחנו עדיין ב-2004. Yellowcard מביאים את הגיטרות המלודיות והווייב הפאנק-רוקי הנוסטלגי,
ואבריל מוסיפה את האופי הייחודי שלה: עדיין חדה ונשמעת צעירה ועוצמתית.
זה שיר שמרגיש כמו מחווה לגל פופ-פאנק של פעם, עם הפקה מודרנית.
מלודי, מלא אנרגיה, ומוצלח בדיוק למי שהתגעגע לאותה תקופה קסומה.

רובי וויליאמס הוציא ב-15 השנים האחרונות סינגלים די אנמיים, השנה הוא הבריק עם Spies ההימנוני מתוך האלבום BRITPOP.
יש בשיר הזה משהו נוסטלגי וסוחף שמחזיר אותנו לבריט-פופ של סוף שנות ה-90.

16. Kiss Me Again / Pale Waves
להקה סקוטית שהופיעה אצלי במצעדים השנתיים בשנים האחרונות עם שיר אינדי-פופ כובש מתוך האלבום Smitten.
השיר מדבר על סטוץ חד-פעמי קצר שנועד למלא רגע של בדידות ומשיכה בלי שום כוונה להמשיך הלאה.
המנגינה בעלת הטאצ' האייטיזי, נשמעת כאילו לקחו אותה מסרט רומנטי של תחילת שנות ה-2000, קלילה, מתוקה, עם טיפה פאנק שמלטף את הקול של הסולנית הית’ר ברון-גרייסי.

אני לא מסכים שרובי הוציא שירים אנמיים כמעט לאורך כל השנים אבל השיר הזה בהחלט מעולה ביותר
שמח שיש לו חלק במצעד
אבדוק כשיתאפשר ליאת יתר השירים

Private Investigator

Well-known member
15. Lost and Found / Skunk Anansie
הלהקה הבריטית הוותיקה שחררה השנה מספר סינגלים מתוך האלבום The Painful Truth וזהו לטעמי המוצלח מביניהם.
שיר דרמטי ומרגש שמתחיל בקול החשוף של סקין ונבנה בהדרגה סביב פסנתר חד וקצבי. השיר עוסק בחיפוש עצמי וברגעים שבהם אנחנו מרגישים אבודים מול מי שאנחנו אמורים להיות.

14. When It's Raining / Borderline
להקה מניו זילנד עם שיר עוצמתי ומרגש באווירה אייטיזית שתזכיר לחלקכם שילוב של להקת Journey עם הפרויקט של אלן פארסונס.
השיר מתאר תחושות של בדידות וקושי, ובן גלנפילד הסולן שר על רגעים שבהם אתה מרגיש שלא רואים אותך, ועל הקושי לצאת מהעצבות כשהכול מרגיש תקוע.
הלהקה מסבירה שהשיר מתאר תחושה מוכרת להרבה אנשים, ורוצה להזכיר למאזינים שהם לא עוברים את זה לבד.

13. Trance State / Suede
גם להקת Suede חזרה השיר עם האלבום Antidepressants, מתוכו לקוח השיר הנפלא הזה שמדבר על תחושה של אובדן כיוון ורגעים שבהם החיים מתפרקים. הוא מתאר איך לפעמים דווקא בתקופות הכי קשות אנחנו מגלים מי אנחנו באמת, כשאנחנו יוצאים לעולם בצורה הכי חשופה והכי לא מושלמת שלנו.
זה שיר שמציג בצורה ישירה איך נראה משבר רגשי אמיתי ומה יכול לצמוח ממנו.

12. The Little Mess You Made / The Favors, FINNEAS, Ashe
סינגל בכורה נפלא להרכב האמריקאי The Favors. אחד מהם, FINNEAS (פיניאס או'קונל) הוא אח של בילי אייליש, והוא מבצע את השיר יחד עם חברתו הוותיקה Ashe (אשלין ריי ווילסון), שגם היא חברה בלהקה. זהו שיר יפהפה עם אווירה חמימה ונוסטלגית, שתזכיר לחלקכם את Fleetwood Mac עם נגיעות של להקת ABBA.

11. Love Will Probably Kill Me Before Cigarettes And Wine / Luke Spiller

במקום ה-11 פוגשים את שיר הנושא הנפלא, שהוא גם השיר עם השם הארוך ביותר במצעד, מתוך אלבום הבכורה של סולן להקת The Struts.
שיר שנפתח רגוע בליווי גיטרה אקוסטית ובהמשך נכנסת התזמורת בהפתעה. שומעים בו השפעות רבות מהביטלס ומלהקת קווין.

Private Investigator

Well-known member
10. Capital I / Andrew Bird
Capital I הוא שיר חדש-ישן: נכתב במקור לפני שני עשורים ועבר עיבוד מחדש עם פזמון ומבנה חדשים. התוצאה היא שיר נעים וממכר, שבו בולטים במיוחד הכינורות המשגעים והמלודיה המוסיקלית העדינה שמאפיינת את הסגנון המיוחד שלו.

9. She's Just Like California / Luke Spiller
במקום התשיעי פוגשים את לוק ספילר עם שיר שמציג צד עדין ואקוסטי יותר שלו. זהו שיר אהבה פשוט ויפה ללוס אנג'לס ולקליפורניה, שנכתב מתוך החוויות האישיות שלו כשהתחיל חיים חדשים בעיר.שיר נעים ומרגיע ששונה בהחלט מהקו הדרמטי של האלבום.

8. Chasing Shadows / Billy Morrison, Linda Perry
הגיטריסט-בסיסט של ההרכב The Cult ובהמשך גם של בילי איידול, שחרר בשנה שעברה אלבום בשם The Morrison Project בו הוא אירח מספר אמנים, בהם אוזי אוסבורן, בילי איידול, ולינדה פרי מפור נון בלונדז. לינדה גם השתתפה בכתיבה ובלחן של השיר, ובאופן לא מפתיע זה מזכיר את Beautiful של כריסטינה אגילרה, שגם אותו היא כתבה והלחינה.

7. Devil In Me / Luke Spiller
במקום השביעי מוצאים את השיר שפותח את האלבום של לוק ספילר. בלדה דרמטית ומרגשת שנפתחת עם תזמורת באווירה קולנועית שאליה מצטרף פסנתר עדין.
הקול של ספילר חזק ובולט מעל הכול, ויוצר תחושת מתח. לקראת הסוף מגיע סולו גיטרה ותיפוף שממלאים את השיר באנרגיה לפני שהמיתרים סוגרים אותו בצורה מרגשת.

6. Asking For a Friend / Foo Fighters
מטפסים שלב נוסף למעלה וכאן פוגשים את פו פייטרס עם שיר רוק בקצב בינוני-איטי עם נגיעות גראנג'יות. רוב השיר נשאר באותו גרוב עד שהקצב עולה אחרי שלוש דקות, והסיום מגיע עם אנרגיה גבוהה וקולו של דייב גרוהל בשיאו. לפי גרוהל זהו שיר למי שממתינים בסבלנות בקור, נשענים על תקווה ואמונה עד שהאופק יפתח להם. שיר על להיאחז ברצון ולקוות שמשהו טוב עוד יגיע.
לאחר מותו של המתופף טיילור הוקינס לפני שלוש שנים, הלהקה צירפה לא מזמן את המתופף אילן רובין מלהקת Nine Inch Nails שבהחלט מוסיף לקצב של השיר.

נערך לאחרונה ב:

Private Investigator

Well-known member
נבחרי השנה
זמר השנה - לוק ספילר

הזמר הכי דומיננטי השנה במצעדים השבועיים שלי ואל המצעד השנתי הוא הכניס לא פחות מחמישה שירים.
זמרת השנה - אבריל לאבין
שלושה דואטים שלה צעדו השנה בטופ 10 במצעדים השבועיים שלי, מתוכם שניים הצליחו להיכנס למצעד השנתי.
להקת השנה - דה ראסמוס
לא היו הרבה להקות בלטו במיוחד בשנת 2025, אך הלהקה הפינית הכניסה חמישה שירים לעשרת הגדולים במצעדים השבועיים שלי, ומתוכם שניים נכנסו אל המצעד השנתי. נראה שהלהקה עוברת מעין תהליך של "אמריקניזציה" של המוזיקה שלה, שזה לא בהכרח דבר רע.
אלבום השנה - Luke Spiller - Love Will Probably Kill Me Before Cigarettes And Wine
כאמור, חמישה שירים מתוכו נכנסו אל המצעד השנתי.
השיר הגרוע של השנה - Bad Bunny - DtMF
וכל מילה מיותרת.

נערך לאחרונה ב:

Private Investigator

Well-known member
רגע לפני החמישייה הראשונה, תזכורת לגבי שירי השנה שלי בעשור הנוכחי
2020 - Ordinary Man / Ozzy Osbourne feat. Elton John
2021 - Broken Bells / Greta Van Fleet
2022 - Spillways / Ghost
2023 - Make Me Feel Like It's Halloween / Muse
2024 - Turn The Lights Back On / Billy Joel

Private Investigator

Well-known member
חוזרים ל-2025:
5. Five More Seconds / Seafret & KT Tunstall
שיתוף פעולה בין הצמד הבריטי Seafret שחגג עשור פעילות ל-KT Tunstall שלא הצליחה לשחזר עד היום את ההצלחה שלה מלפני 20 שנה. יחד הם מצליחים לשלב עומק רגשי עם סאונד אינדי-פופ/פופ-רוק כיפי ואנרגטי עם פזמון חזק שמזכיר לפרקים את When You're Gone של בריאן אדאמס ומלני סי. השיר בנוי מביטים חזקים, ריפים מחשמלים ומלודיות שמעניקות תחושת תקווה גם ברגעים של חוסר ודאות. אם הדירוג היה רק על סמך מספר ההשמעות ב-2025, זה כנראה היה במקום הראשון.

נערך לאחרונה ב:

feldman89

Well-known member
חוזרים ל-2025:
5. Five More Seconds / Seafret & KT Tunstall
שיתוף פעולה בין הצמד הבריטי Seafret שחגג עשור פעילות ל-KT Tunstall שלא הצליחה לשחזר עד היום את ההצלחה שלה מלפני 20 שנה. יחד הם מצליחים לשלב עומק רגשי עם סאונד אינדי-פופ/פופ-רוק כיפי ואנרגטי עם פזמון חזק שמזכיר לפרקים את When You're Gone של בריאן אדאמס ומלני סי. השיר בנוי מביטים חזקים, ריפים מחשמלים ומלודיות שמעניקות תחושת תקווה גם ברגעים של חוסר ודאות. אם הדירוג היה רק על סמך מספר ההשמעות ב-2025, זה כנראה היה במקום הראשון.
שיר נפלא, כיף לדעת שיש לזמרת הזאת עוד חיים ושהיא חיה בועטת. לחן קסום- אהבתי מאד!!

Private Investigator

Well-known member
4. My Only Angel / Aerosmith, Yungblud
לאחר 13 שנות שתיקה אירוסמית' חזרו השנה בענק, והקליטו EP משותף יחד עם דומיניק האריסון (יאנגבלאד). מתוכו זהו הסינגל הראשון.
השיר מדבר על אהבה יפה אך הרסנית, מלאה תשוקה, התמכרות ובריחה. שני הצדדים יודעים שהקשר לא יכול להמשיך, אבל עדיין רוצים "פעם אחרונה", גם מבחינה רגשית וגם פיזית.
השיר ההמנוני הזה נפתח בווקאל א-קפלה עוצמתי ונכנס לגרוב מהפנט עם קו בס כבד ופסנתר עדין. הכימיה בין טיילר (שנשמע עדיין מצוין) להאריסון בולטת במיוחד בפזמון, לפני סולו גיטרה חם של ג’ו פרי. מי שמתופף בשיר הוא לא אחר ממאט סורום מלהקת Guns N Roses.

נערך לאחרונה ב:

feldman89

Well-known member
4. My Only Angel / Aerosmith, Yungblud
לאחר 13 שנות שתיקה אירוסמית' חזרו השנה בענק, והקליטו EP משותף יחד עם דומיניק האריסון (יאנגבלאד). מתוכו זהו הסינגל הראשון.
השיר מדבר על אהבה יפה אך הרסנית, מלאה תשוקה, התמכרות ובריחה. שני הצדדים יודעים שהקשר לא יכול להמשיך, אבל עדיין רוצים "פעם אחרונה", גם מבחינה רגשית וגם פיזית.
השיר ההמנוני הזה נפתח בווקאל א-קפלה עוצמתי ונכנס לגרוב מהפנט עם קו בס כבד ופסנתר עדין. הכימיה בין טיילר (שנשמע עדיין מצוין) להאריסון בולטת במיוחד בפזמון, לפני סולו גיטרה חם של ג’ו פרי. מי שמתופף בשיר הוא לא אחר ממאט סורום מלהקת Guns N Roses.
פצצה, נשמע קלאסיקה מודרנית מבחינתי וזאת מחמאה גדולה.

Private Investigator

Well-known member
3. Angel Like You / Luke Spiller feat. Kendall Rucks
במקום השלישי פוגשים את השיר האחרון (תרתי משמע) מהאלבום של לוק ספילר. דואט סוער ודרמטי בסגנון סרטי בונד שמדבר על אהבה וגעגוע למישהי כמעט מושלמת כמו מלאכית. הוא מתאר רגשות עזים של משיכה, קרבה ורצון להיות איתה, אבל גם תחושת חוסר ביטחון או פחד לחשוף את כל מה שהוא מרגיש.
את השיר הוא מבצע יחד עם הזמרת האמריקאית קנדל רקס, ומי שאחראי על התופים בשיר הוא חברו הקרוב של לוק, טיילור הוקינס מלהקת פו פייטרס, אחת ההקלטות האחרונות שלו לפני מותו הטראגי. כאות כבוד לאביו, בנו של טיילור, שיין, מבצע את קטע התופים בווידאו.

נערך לאחרונה ב:

feldman89

Well-known member
3. Angel Like You / Luke Spiller feat. Kendall Rucks
במקום השלישי פוגשים את השיר האחרון (תרתי משמע) מהאלבום של לוק ספילר. דואט סוער ודרמטי בסגנון סרטי בונד שמדבר על אהבה וגעגוע למישהי כמעט מושלמת כמו מלאכית. הוא מתאר רגשות עזים של משיכה, קרבה ורצון להיות איתה, אבל גם תחושת חוסר ביטחון או פחד לחשוף את כל מה שהוא מרגיש.
את השיר הוא מבצע יחד עם הזמרת האמריקאית קנדל רקס, ומי שאחראי על התופים בשיר הוא חברו הקרוב של לוק, טיילור הוקינס מלהקת פו פייטרס, אחת ההקלטות האחרונות שלו לפני מותו הטראגי. כאות כבוד לאביו, בנו של טיילור, שיין, מבצע את קטע התופים בווידאו.
שיר רוק יפה מאד מאד. אהבתי ונהניתי מזה

Private Investigator

Well-known member
2. Zombie / Yungblud
במקום השני פוגשים פעם נוספת את דומיניק האריסון, הלא הוא יאנגבלאד, עם הסינגל השלישי ששוחרר מאלבומו Idols שיצא בחודש יוני, בו הוא שיתף פעולה עם התזמורת הפילהרמונית של לונדון. הפתיח של השיר מזכיר לי משום מה את הפתיח של Yellow של קולדפליי, אבל ההמשך נשמע אחרת לחלוטין והפזמון עוצמתי וכובש.
השיר, שהיה מועמד גם לפרס גראמי על שיר הרוק הטוב ביותר, נכתב במקור על סבתו שעברה פגיעה טראומטית קשה, שגרמה לה להפוך לאדם שונה ממה שהייתה לפני כן. בקליפ משתתפת השחקנית פלורנס פיו.

feldman89

Well-known member
2. Zombie / Yungblud
במקום השני פוגשים פעם נוספת את דומיניק האריסון, הלא הוא יאנגבלאד, עם הסינגל השלישי ששוחרר מאלבומו Idols שיצא בחודש יוני, בו הוא שיתף פעולה עם התזמורת הפילהרמונית של לונדון. הפתיח של השיר מזכיר לי משום מה את הפתיח של Yellow של קולדפליי, אבל ההמשך נשמע אחרת לחלוטין והפזמון עוצמתי וכובש.
השיר, שהיה מועמד גם לפרס גראמי על שיר הרוק הטוב ביותר, נכתב במקור על סבתו שעברה פגיעה טראומטית קשה, שגרמה לה להפוך לאדם שונה ממה שהייתה לפני כן. בקליפ משתתפת השחקנית פלורנס פיו.
השיר שהכי אהבתי בחמישייה בינתיים
אדיר וחודר ללב

Private Investigator

Well-known member
1. Gods of Rock N Roll / Billy Morrison, Ozzy Osbourne feat. Steve Stevens
אחרי שיתוף הפעולה שלהם ב-"Crack Cocaine" מהאלבום של מוריסון (שיר שלדעתי היה פחות מוצלח) המוזיקאים הוותיקים הלכו הפעם על כיוון אחר לגמרי, והרבה יותר מנצח.
השיר הזה הוא למעשה גרסה מחודשת של שיר נכתב לפני כעשור והופיע לראשונה כ-"Gods" באלבומו של מוריסון מ־2015, God Shaped Hole.
הגרסה החדשה כוללת עיבוד של פרד קורי (מתופף Cinderella), שמבוצע על ידי תזמורת הסקורינג של בודפשט (61 נגנים) וגם מקהלת התיכון John Burroughs. סטיב סטיבנס, הגיטריסט של מוריסון ושל בילי איידול, מוסיף סולו פנטנסטי שנותן לשיר את הטאץ' הסופי.
מוריסון כתב על השיר: "אני ואוזי החיינו מחדש שיר שתמיד הרגשנו שהוא ענק. כתבנו את Gods of Rock N Roll לפני עשר שנים בחדר מלון בדרום אמריקה, ורק עכשיו, עם ההקלטה החדשה, הוא סוף-סוף נהיה מה שהוא היה אמור להיות מלכתחילה, בלדה עצומה ומלאת רגש."
למרבה הצער, זה גם הסינגל האחרון בקריירה של אוזי אוסבורן, שהלך לעולמו השנה בגיל 76.
זהו שיר השנה שלי ל-2025.

נערך לאחרונה ב:

feldman89

Well-known member
1. Gods of Rock N Roll / Billy Morrison, Ozzy Osbourne feat. Steve Stevens
אחרי שיתוף הפעולה שלהם ב-"Crack Cocaine" מהאלבום של מוריסון (שיר שלדעתי היה פחות מוצלח) המוזיקאים הוותיקים הלכו הפעם על כיוון אחר לגמרי, והרבה יותר מנצח.
השיר הזה הוא למעשה גרסה מחודשת של שיר נכתב לפני כעשור והופיע לראשונה כ-"Gods" באלבומו של מוריסון מ־2015, God Shaped Hole.
הגרסה החדשה כוללת עיבוד של פרד קורי (מתופף Cinderella), שמבוצע על ידי תזמורת הסקורינג של בודפשט (61 נגנים) וגם מקהלת התיכון John Burroughs. סטיב סטיבנס, הגיטריסט של מוריסון ושל בילי איידול, מוסיף סולו פנטנסטי שנותן לשיר את הטאץ' הסופי.
מוריסון כתב על השיר: "אני ואוזי החיינו מחדש שיר שתמיד הרגשנו שהוא ענק. כתבנו את Gods of Rock N Roll לפני עשר שנים בחדר מלון בדרום אמריקה, ורק עכשיו, עם ההקלטה החדשה, הוא סוף-סוף נהיה מה שהוא היה אמור להיות מלכתחילה, בלדה עצומה ומלאת רגש."
למרבה הצער, זה גם הסינגל האחרון בקריירה של אוזי אוסבורן, שהלך לעולמו השנה בגיל 76.
זהו שיר השנה שלי ל-2025.
מצוין, כוח ועוצמה בעיבוד כמו שצריך!

חדשה בתפוז. עד עכשיו כל הנושאים הפעילים שבדקתי בפורום היה מוזיקה ישראלית אז לא הרגשתי שייכת.
אני שמחה לגלות שיש פה גם דיבור על מוזיקה לועזית ועוד מהז'אנר האלטרנטיבי
אני מקשיבה עכשיו ל Ragdoll / The Lottery Winners feat. Chad Kroeger
אהבתי
שיר אינדי פופ ואני מתה על הז'אנר אז אני בכלל חייבת לבדוק את האמנים
שמחה לפגוש עוד חובבי הז'אנר

בערוץ אני עוד על המפורסמים יותר כי זה ערוץ חדש אבל האמת שיש מלא אמנים לא מפורסמים שאני מכירה ויש להם מוזיקה ממש טובה.
אני רק צריכה לפני שאני מגיעה אליהם שהערוץ יגדל. כרגע עוד צריכה לדבר על להיטים כדי למשוך קהל

נערך לאחרונה ב:
למעלה