המצעד הבריטי הבנות ירדו למקום ה-34
מ מתוקונת123 New member 2/11/04 #2 ובנימה אופטימית זו עליי לציין שדן שלי מקום 3.....הוא יעלה בעזרת ה'!
N necky New member 2/11/04 #3 יהיה לו קשה לעלות... עם התותחים שצפויים לכנס בשבוע הבא למצעד כמו: אמינם, אשר, בריטני, דסטניז' צ'יילד ווסטלייף ועוד
יהיה לו קשה לעלות... עם התותחים שצפויים לכנס בשבוע הבא למצעד כמו: אמינם, אשר, בריטני, דסטניז' צ'יילד ווסטלייף ועוד
E Eden McFadden New member 3/11/04 #7 ../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ווסטלייף???????????????????????????????????????????????????????? שפנים???????????????????????????????????????????????????????????
../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ווסטלייף???????????????????????????????????????????????????????? שפנים???????????????????????????????????????????????????????????
S sapir aloud555 New member 3/11/04 #11 ../images/Emo6.gif עדנוש, הממ.. הבעתי את דעתי פה אם את רוצה לדעת למה אני חושבת ככה
E Eden McFadden New member 4/11/04 #13 אהה.... עכשיו הבנתי... תודה על הקישור ועל ההסבר מואהההההההההההה
S sapir aloud555 New member 3/11/04 #9 הוא #11 במידוויקס עכשיו.. איזו נפילה מ3 ל11..וזה רק המידוויקס..מעניין מה יקרה במהשך .
S sapir aloud555 New member 2/11/04 #6 D: Love Machine !! אני כל כך שמחה שהן נשארו השבוע, חשבתי שהן יירדו, במיוחד אחרי כל הסינגלים שיוצאים..אבל כנראה שבוע הבא הן עפות למקום 40 ומשו [מקווה שלא..]
D: Love Machine !! אני כל כך שמחה שהן נשארו השבוע, חשבתי שהן יירדו, במיוחד אחרי כל הסינגלים שיוצאים..אבל כנראה שבוע הבא הן עפות למקום 40 ומשו [מקווה שלא..]