המצעד הבריטי

4 Minutes נכנס הישר אל המקום ה7 במצעד הבריטי!

הסינגל החדש של מדונה נכנס למצעד למקום ה7 במצעד הבריטי בזכות הורדות בלבד לאחר חמישה ימים בלבד משיחרורו הרשמי
זה מה שקורה שהזמר הכי מצליח כיום והזמרת המצליחה ביותר בכל הזמנים נפגשים. מחר הקליפפפפפפ היום מדונה באמזון - Today's Bestsellers מקום 5.

dor307

New member
המצעד הבריטי

סינגלים: NE AMERICAN BOY - Estelle feat. Kanye West (1) 02 01 MERCY - Duffy (6) 03 02 BETTER IN TIME/ FOOTPRINTS IN THE SAND - Leona Lewis (5) 04 04 STOP AND STARE - OneRepublic (5) 05 05 ROCK STAR - Nickelback (23) 06 07 LOW - Flo Rida ft T-Pain (6) 07 NE 4 Minutes - Madonna 08 09 SOMETHING GOOD 2008 - Utah Saints vs Van She (6) 09 16 CAN’T SPEAK FRENCH – Girls Aloud (5) 10 03 WHAT’S IT GONNA BE – H ‘Two’ O ft Platinum (6) 11 10 NOW YOU'RE GONE - Basshunter (12) 12 08 COME ON GIRL - Taio Cruz ft Luciana (6) 13 06 FASCINATION – Alphabeat (5) 14 13 NINE IN THE AFTERNOON – Panic At The Disco (2) 15 15 DENIAL – Sugababes (4) 16 11 DON'T STOP THE MUSIC - Rihanna (16) 17 14 WITH YOU – Chris Brown (7) 18 22 CHASING PAVEMENTS - Adele (10) 19 12 SCREAM - Timbaland ft Keri Hilson & Nicole Scherzinger (7) 20 NE GET OVER IT – Guillemots (1) אלבומים: 01 01 03 Duffy ~ Rockferry 02 NE 01 Muse ~ Haarp 03 02 02 OneRepublic ~ Dreaming Out Loud 04 04 19 Leona Lewis ~ Spirit 05 NE 01 Elbow ~ The Seldom Seen Kid 06 NE 01 Bryan Adams ~ 11 07 03 38 Nickelback ~ All The Right Reasons 08 05 20 Amy Winehouse ~ Back To Black - The Deluxe Edition 09 NE 01 Mike Oldfield ~ Music Of The Spheres 10 NE 01 Van Morrison ~ Keep It Smile 11 NE 01 We Are Scientists ~ Brain Thrust Mastery 12 11 59 Mika ~ Life In Cartoon Motion 13 13 24 Michael Bublé ~ Call Me Irresponsible - Special Edition 14 07 06 Michael Jackson ~ Thriller 25 15 22 37 The Enemy ~ We'll Live And Die In These Towns 16 08 02 The Temptations ~ Classic Soul Hits 17 NE 01 Taio Cruz ~ Departure 18 09 34 Amy MacDonald ~ This Is The Life 19 06 04 Goldfrapp ~ Seventh Tree 20 15 27 James Blunt ~ All The Lost Souls

Born To Reign

New member
מייקל עוד בטופ 20 עם טרילר????

ועכשיו ראיתי שהוא מקום 5 במכירות של ארה"ב..... נשבע שאני צריך לפגוש אותו ולשאול "איך זה להיות מלך????" אלבום מלפני פאקינג 25 שנה שכבר עשה את ה 104 מיליון שלו יוצא מחדש ועדיין נמכר במיליונים........

ofirshai

New member
שוגה ../images/Emo7.gif

איזה פלופ, דניאל צריך להיות בטופ פייב אם לא נאמבר וואן. פשוט מאכזב. זה מה שקורה שמוציאים סינגל רק בפורמט אחד...

dor307

New member
אני חושב שאם הוא היה הסינגל הראשון

הוא היה מקום ראשון בטוח,אבל מצד שני מתוך 6 סינגלים ראשונים 4 היו מקום ראשון אז...גם CSF היה יכול להיות מקום ראשון אם הוא היה סינגל ראשון,לדעתי הוא היה צריך להיות הRD של האלבום הזה,וחבל שהוא לא. אבל שני דברים 1-מענין עד כמה ההשמנה של קישה והיידי משפיעה על זה,כי נגיד RR שהן היו בו הכי כוסיות היה מקום 1 אפילו כסינגל שני,ופה שהן השמינו זה לא טופ 10 אפילו... 2-העזיבה של מיוטה,למרות שהאלבום הזה הוא הכי מצליח (שזה גם גורם בכישלון הסינגל,כי אין בו "ערך" מוסף) כי אם בתקופת 3 גל סינגל היה בטופ 10,מאז זה כבר לא ככה...

ofirshai

New member
CSF לא טוב בשביל סינגל ראשון

אני לא אגיד שהוא אופצייה גרועה לסינגל, אבל הוא גם ממש לא מתאים לזה, אז גם ממש לא למקום ראשון. CTL יכל להיות אופצייה מצויינת. לגבי הכל סינגל בטופ 10,מHITH ועד לAYN כל הסינגלים שלהן נכנסו לטופ 10 (מלבד FMH). את הסינגל change האמת היה דיי ברור שהוא לא יעשה שמות במצעד הבריטי, גם כי הן שיחררו אותו בכריסמס מתי שכל העולם ואחותו משחררים סינגלים, וגם כי אם לומר את האמת, השיר הזה דיי חלש, ואם כבר אני הייתי משחרר את דניאל בתור הסינגל השני ואז בתור סינגל שלישי את MLIP או NGDA. בתור סינגל רביעי זה היה BD, להיט קיץ מצוין...

dor307

New member
כבר דיברנו על סדר הוצאת הסינגלים

שאין צריכות כבר לזרוק את "קציבי-באלדה-קיצבי-באלדה" וכנראה שהן עושות את זה-אז יופי. גירלס לאואד עכשיו מוצאיות את בלק ג'קס? אני אוהב אותו אבל אני חושב שזה הזמן לשיר גירל אלאוד טיפוסי או במילים אחרות קלוז טו לאב

Upgrade U

New member
הן לא מוציאות את מלחים שחורים

זאת סתם מעריצה מפגרת שהמציאה את זה. אני עדיין מאמין שGirl Overboard יהיה הסינגל הבא. ככה לפחות תהיה לי עוד סיבה לשים את השיר בתור רינגטון בצבא
.

dor307

New member
../images/Emo47.gif

אני לא בונה על קליפ מחר,אין שום דיבורים על בוכרה בשום מקום...אבל אני מאד אשמח אם זה יהיה נכון

Born To Reign

New member
לא יכלת לשים כתר בכותרת

ובתוכן לכתוב שזה חרא שיר? הרסת רצף של יומיים.... יופי.... חכם...

למעלה