המצעד הבריטי - 7.8.2007

Dana Mi

New member
המצעד הבריטי - 7.8.2007

לפני המצעד כמה נקודות: - אני יודעת שלא הייתי פה הרבה זמן, אבל עכשיו חזרתי! - בקסטריט בויז עושים עוד קאמבק ושכחו להגיד לי? - אם פופג'אסטיס אמרו שהסינגל החדש של השוגאבייבז הוא יצירת מות, כנראה שהסינגל הזה באמת משהו מטורף כי הם לא נוטים לחלק מחמאות בכזאת קלות. - הנה המצעד: 1 Timbaland Ft Keri Hilson The Way I Are (אם הוא ימשיך להכניס שירים לנאמבר וואן רק בגלל שהוא טיבאלנד אני ארצח מישהו) 2 Kate Nash Foundations (די עם השיר הזה!!!!!!!!!!!) 3 Fergie Big Girls Don't Cry 4 Rihanna ft Jay-Z Umbrella (אאוץ') 5 Robyn With Kleerup With Every Heartbeat 6 Enrique Iglesias Do You Know 7 Newton Faulkner Dream Catch Me 8 Hoosiers Worried About Ray (הם תותחים. שמתי לב לזה עוד ב-Spanking New Music Week) 9 Groove Armada Song 4 Mutya 10 Plain White T's Hey There Delilah 11 Mika Big Girl (you Are Beautiful) (למה לא הוצאת את My Interpretation, למה????) 12 Avril Lavigne When You're Gone 13 Yves Larock Rise Up 14 Rihanna Shut Up And Drive 15 Mark Ronson ft Lily Allen Oh My God (השיר הזה צריך להיות נאמבר וואן. מארק רונסון פשוט גאון באיך שהוא שילב את לילי בהפקה הזאת) 16 Amy Macdonald Mr Rock & Roll 17 Beyonce Green Light 18 Arctic Monkeys Fluorescent Adolescent 19 Natasha Bedingfield Soulmate 20 My Chemical Romance Teenagers (הבנתי שהשיא הזה אדיר לא מזמן.. הוא צריך להיות יותר גבוה) ובהשראת דניאל.. 1 Paul Potts One Chance 2 Amy Macdonald This Is The Life 3 (-) Newton Faulkner Hand Built By Robots 4 Timbaland Shock Value 5 Mika Life In Cartoon Motion 6 Prince Ultimate 7 Kings Of Leon Because Of The Times 8 Amy Winehouse Back To Black 9 Traveling Wilburys Collection 10 Mark Ronson Version ואם כבר מדברים על אלבומים, אתמול מצאתי את האלבום של אבס - ABStract Theory בארבעים שקל. לא רק שזה אלבום קצת נדיר, הוא גם עלה ארבעים שקל. עד עכשיו לא ברור לי למה לא קניתי אותו!!!!

ofirshai

New member
הי דנה!

תגידי, מתי את נוסעת להופעה של טייק ד'את? ולעיניינו: 1 Timbaland Ft Keri Hilson The Way I Are שיר מעצבן, ה"ייהה" בהתחלה מזכיר את סקסיבק
2 Kate Nash Foundations באמת שיר חרוש. והמבטא שלה מעצבן 3 Fergie Big Girls Don't Cry אני לא מבין מה מוצאים בשיר הזה, אין בו שומדבר מיוחד 4 Rihanna ft Jay-Z Umbrella יא אלה אלה אלה שיטוסו מפה כבר, מהזה כל בריטי קונה 7 עותקים של החארה הזה? 5 Robyn With Kleerup With Every Heartbeat לא מכיר אבל השם נשמע לי קיטשי 6 Enrique Iglesias Do You Know
שיר כ"כ סתמי ומטומטם 7 Newton Faulkner Dream Catch Me לא מכיר 8 Hoosiers Worried About Ray לא מכיר 9 Groove Armada Song 4 Mutya וואי איך טוחנים אותו בMTV.... 10 Plain White T's Hey There Delilah לא מכיר... 11 Mika Big Girl (you Are Beautiful) הוא מתחיל לעצבן... 12 Avril Lavigne When You're Gone מי מוציא בלדות בקיץ?! (האמ שוגה) 13 Yves Larock Rise Up לא מכיר 14 Rihanna Shut Up And Drive חביב, ביינתים עוד לא נמאס 15 Mark Ronson ft Lily Allen Oh My God לא שמעתי אבל אהבתי את סטופ מי... 16 Amy Macdonald Mr Rock & Roll לא מכיר 17 Beyonce Green Light
18 Arctic Monkeys Fluorescent Adolescent לא מכיר. די שכחו מהם מאז שהם הוציאו אלבום שני... 19 Natasha Bedingfield Soulmate
20 My Chemical Romance Teenagers נחמד, ממכר אחרי כמה שמיעות...

dor307

New member
אתה לא מכיר את רובין?

אני לוקח את זה אישי (אתה יותר מבאס מבית"ר) היא אחת משלישית הבלונדניות-שוודיות-קדושות. לינדה ס'-מארי ש'-רובין קצת על רובין: *היא הכי זקנה מהשלושה,היא התחילה תא הקרירה בשנות נ90 *CBG הוא שיר ממש טוב,שנשמע כמו שירים ממש טובים *היא הסיבה היחידה שאני לא מתבאס לשמוע דריאן (היא הפיקה לו שירים) *היא לובשת בגדים יותר מגניבים מביורק+יש לה יותר מ5 שירים טובים =היא יותר טובה מביורק *בדמיון שלי היא ולינדה ס' הן החברות היכ טובות והן שונאות את מארי כי היא עושה פופ גרוע (והיא הרבה יותר כוסית מהן) *היא היחידה מהשלוש שלא היתה בלהקה אף פעם. *והשיר הזה מקום 2 במידוויקס רק 400 עותקים אחרי טימברלנד (והיא מקום ראשון באיטונס)

Dana Mi

New member
ההופעה עצמה

היא ברביעי לדצמבר, ואם ירצה השם אני גם אהיה שם! חח הכל אצלי בחתימה.. לא לדאוג, אתם תקבלו סיקור מלא..

otollo

New member
../images/Emo174.gifThe Way I Are ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מאוד אוהב את השיר הזה
. השיר של פרגי זוועתי, אני לא מבין למה הוא כ"כ מצליח. אמברלה מאוס
. השיר של אנריקה עלוב ופתטי. וון יור גון של אבריל קיטשי ומעצבן :S. ולסולמייט של נטשה מגיע הרבה יותר!!
.

Berliner star

New member
אהלן דנה../images/Emo3.gif

גם לפי דעתי השיר של מארק רונסון עם לילי אלן מאוד טוב
וטינאגיירס של מיי קימיכל רומנס מעולה. השיר היחידי שלהם שאני באמת אוהבת. תודה רבה

ofirshai

New member
../images/Emo45.gif טינאייג'רס הוא השיר הכי פחות מעצבן

כל השירים הקודמים שלהםן היו ממש מעצבנים, הם בעיקר צרחו (לא שפה יש שינוי משמעותי
)

dor307

New member
והמידוויקס (הכי טוב אי פעם,כמעט)

Singles 01 Timbaland feat. Keri Hilson - The Way I Are (400 copies ahead)שלא יהיה 02 Robyn with Kleerup - With Every Heartbeat (7.6k)שיהיה מקום 1 03 Kate Nash - Foundations (7k)שיהיה מקום 2 Top 10 Plain White T's - Hey There Delilah (D)השיר הזה גרוע!!! Darren Hayes - On The Verge Of Something Wonderful!!! דארן טופ 10 Top 15 Beyonce - Green Light (D)יפה Rihanna - Shut Up and Drive (D)יפה Top 20 Eliott Minor - Jessica Kanye West - Stronger (D)יסיים בטופ 10 את השבוע Top 30 Richard Hawley - Tonight The Streets Are Ours Top 50 Robyn - Konichiwa Babies (D)יההה!!! Top 60 Mario - How Do I Breathe (D)פלופ איט ביבי פלופ איט גוד! Top 75 Arcade Fire - No Cars Go Courteners - Cavortin' And Snortin'

למעלה