המצעד הבריטי - 7.5.2007

Dana Mi

New member
המצעד הבריטי - 7.5.2007

1 Beyonce & Shakira Beautiful Liar (פשוט עצוב שהדבר הזה עדיין מקום ראשון) 2 Manic Street Preachers Your Love Alone Is Not Enough 3 Gym Class Heroes Cupid's Chokehold 4 Timbaland / Furtado / Timberlake Give It To Me 5 Avril Lavigne Girlfriend 6 Ne*Yo Because Of You 7 Mika Love Today 8 Mark Ronson Ft D Merriweather Stop Me 9 Groove Armada Ft Stush Get Down 10 Hellogoodbye Here (in Your Arms) 11 Akon Don't Matter 12 Natasha Bedingfield I Wanna Have Your Babies (אנשים לא אוהבים אותה ואני לא מבינה למה!!) 13 Amerie Take Control 14 Gwen Stefani Ft Akon The Sweet Escape 15 Arctic Monkeys Brianstorm 16 Alex Gaudino Ft Crystal Waters Destination Calabria 17 Linkin Park What I've Done 18 Dada Ft Sandy Rivera & Trix Lollipop 19 Fray How To Save A Life 20 Fergie Ft Ludacris Glamorous

ofirshai

New member
הבריטים חייבים להיט חדש

יש גבול לכל ביונסה ביונסה שאקירה שאקירה

dor307

New member
אתה בטוח?

גם אם זה אומר שמקפלי מחליפים אותן? (עכשיו ששחר כבר לא פה אפשר לכלכך עליהם)

Bleed for Me

New member
../images/Emo46.gif

חכה חכה! עכשיו שטרנסילבניה יצא סופסוף! (למרות שזה חרא סינגל
)

dor307

New member
תגידי משהו...

הם לא יכולים לשחרר קליפ אחד? הם חייבים לבוא בזוגות אצלם?

Dana Mi

New member
../images/Emo2.gif למה??

את לא אוהבת את טרנסילבניה?? אני ממש ממש התלהבתי ממנו.. והביצוע שלו ב-UP CLOSE AND PERSONAL הוא מדהים.. על בייביז קאמינג בק אפשר לדבר..

Bleed for Me

New member
אני דיי אוהבת אתצ טרנסילבניה

פשוט הקליפ גרוע ודאגי נשמע כמו ילדה קטנה BCB אחלה שיר!

Dana Mi

New member
עדיין אי אפשר ללכלך עליהם

כי אני, דניאל ומיכל (שלפעמים כותבת פה) עדיין נמצאות פה.. אז למקפליי יש גב!! ובאמת שיש לי הרגשה טובה שטרנסילבניה הולך לקחת את הנאמבר וואן כי זה פשוט שיר מעולה!! והוא מושמע באמטיוי היטס אפילו יותר מהשאקירה שאקירה.. וחוץ מזה, הם מעולים. ורק לאחרונה באמת באמת קלטתי (אפילו יותר ממקודם) ש- Motion In The Ocean זה אלבום גאוני וכבר הרבה זמן היה צריך אחד כזה והוא מאיים כבר לקחת את Room On The Third Floor בקטגוריה "האלבום האהוב עליי של מקפליי". וזה חשוב ! חוץ מזה, הגיע הזמן שמישהו ייתן לדאגי לשיר! *נראה לי ששכחתי שזה פורום פופ, לא מקפליי*

למעלה