המצעד הבריטי - 14.5.2007

Dana Mi

New member
המצעד הבריטי - 14.5.2007

קצת באיחור, אבל יש אחלה מצעד השבוע: 1 McFly Baby's Coming Back/transylvania (יש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך מגיע להם!! זה השיר הכי טוב שהם הוציאו מאז The Ballad Of Paul K) 2 Beyonce & Shakira Beautiful Liar (סוף סוף) 3 Akon Don't Matter 4 Gym Class Heroes Cupid's Chokehold 5 Scooch Flying The Flag (for You) (השיר הזה אדיר וגם היה צריך לזכות באירוויזיון) 6 Linkin Park What I've Done 7 Timbaland / Furtado / Timberlake Give It To Me 8 Manic Street Preachers Your Love Alone Is Not Enough 9 Avril Lavigne Girlfriend 10 Amerie Take Control 11 Hellogoodbye Here (in Your Arms) 12 Ne*Yo Because Of You 13 Mika Love Today (אני חושבת שהגיע הזמן להוציא את My Interpretation) 14 Mark Ronson Ft D Merriweather Stop Me ( 15 Jamie T Sheila (סוף סוף זה הגיע לטופ 20!! השיר הזה גאוני. פשוט גאוני) 16 Funeral For A Friend Into Oblivion (reunion) 17 Snow Patrol Signal Fire 18 Gwen Stefani Ft Akon The Sweet Escape 19 Maroon 5 Makes Me Wonder (אאוץ') 20 Groove Armada Ft Stush Get Down

Berliner star

New member
גם אני ממש

אוהבת את השיר של מקפליי!! היום ראיתי אותו (+שמעתי
) והוא ממש מעולה
תודה

Dana Mi

New member
את מדברת על טרנסילבניה?

או בייביז קאמינג בק? (אם את לא סגורה על השם תתארי את הקליפ..) כי שמתי לב שאני לא הייתי ספציפית במה שרשמתי - אני דיברתי על טרנסליבניה!! השיר הזה פשוט אדיר!!!!!!!!!!!!

Berliner star

New member
האמת ששמעתי את שניהם היום../images/Emo6.gif

וכן, התכוונתי טרנסילבניה
היה עליהם היום משהו בMTV.. תוכנית מאוד ארוכה.. בכלל לאחרונה כל הזמן עושים עליהם תוכניות בMTV

Bleed for Me

New member
הם מקום ראשון בזכות בייביז קמינג בק

הם שרים אותו מעולה והקליפ חביב..הכל כדי לכפר על טרנסילבניה..שיר נחמד,דאגי שר כמו ילדה והקליפ גרוע ברמות..קיצר THANK GOD FOR BCB

dor307

New member
אל תדאגי למארון5

זה רק מהורדות,הם אמורים להיות מקום 1 אלא אם לריאנה יהיו תוכניות אחרות. וכה ג'ימי T מפתיעה לטובה,אהבתי יותר את הסינגל הקודם אבל גם זה טוב.

למעלה