המצלמה של HP

המצלמה של HP

אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית ע"מ לצלם בעיקר תמונות משפחתיות. חשבנו על אחת מהמצלמות של HP שמציעה רזולוציה גבוהה במחיר שאנחנו יכולים לעמוד בו. (סביב ה1,500 ש"ח) אשמח לשמוע חוות דעת על המצלמות של HP

yuv3

New member
לא לקחת!!! והמלצות למצלמות אחרות

אבל בקצת תוספת אפשר למצוא מצלמות מצויינות: Olympus c350 nikkon 3100 fugi a303 יש עוד אבל הם הכי טובות במחיר עד 2000

מסכימה.HP הם לחסרי הנסיון וחסרי

הדרישות
עדיפה מצלמה מיצרן מוכר (כמובן שתלוי הדגם) ד"א:קיים הדגם ניקון קולפיקס 775 - חמוד מאוד - תיגשו לחנות ותבדקו בעצמכם - הוא בתקציב .אבל - 2 מגהפיקסל.דגם מעליו - עוד יותר טוב.אולי ה885 - נמכרת כעת בהנחה גדולה מאוד.

פלטרון

New member
מסכים לגבי ההצעות ...

לפוג'י ואולימפוס דגמים זהים (בתכן) אבל זולים יותר מאלו של NIKON ו-CANON. דרך-אגב , יש גם את CANON A70 ( שעולה באיזור ה-2000 ש"ח ) , וגם את CANON A60 שהיא כמו ה-A70 , רק בעלת 2MP . אישית - אני מאוד אוהב את איכות התמונה של ה-CANON וה-NIKON. ה-CANON מציעה יותר אופציות ידניות , מה שנראה לי שאתה לא מחפש . במקומך , הייתי הולך על ה-NIKON , שלדעתי לה תפיסת צבעים הכי ריאליסטית מבין ה-3 ( לא כולל ה-CANON שמחירה גבוה יותר , אבל זה בגלל האפשרויות הידניות שבה ). כתבתי את כל זה רק כדי ש-3 האפשרויות שהעלה YUV3 הן בהחלט אפשרויות טובות. לא הצעה של אדם אחד ..
מקווה שעזר פלטרון

Shadocan

New member
c350 זה 2 מליון פיקסלים נכון?

מצאתי בארץ בסביבות 1500 שקל אולימפוס d560 3 מליון פיקסלים ב1500 שקל בפעם המליון עדיף כבר את זאתי על אותו דגם הc350

פלטרון

New member
C350 ו-D560 זה אותה המצלמה ../images/Emo9.gif

רק שם אחר . איפה עדיף לבקר , בירושליים או בבירת ישראל לנצח נצחים ? אותו דבר . קאפיש ( פלטרון צופה ביותר מידי פרקי SOPRANOS השבוע .. ולמי שמתעניין - השבוע צפיתי לפחות ב-10 פרקים , והשבוע עוד לא נגמר !! ) D560 ( או C350 ) היא בעלת 3MP D390 ( או C150 ) היא בעלת 2MP לשתיהן זום אופטי X3 . להשוואה יותר נרחבת בי הדגמים - לך לאתר DPREVIEW מסכים ששווה ללכת רק על ה-D560 ( או בשמה השני .. C350 ) זהו ..

Shadocan

New member
כן אני יודע...

בגלל זה שאלתי שוב אם זה 2 מגה פיקסל... על כל מקרה כמו שאמרת... ומה שניסיתי להגיד זה שעדיף ללכת על הD560

למעלה