המצלות

mentha10

New member
המצלות

שלום מה אתם אומרים על המפרט הבא במחיר 13700 שח. http://www-131.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=8797716&storeId=10000001&langId=-1&categoryId=2049168&dualCurrId=1000073&catalogId=-840 כולל שדרוג ל 1G זכרון ובטרייה ל 9 cell. תודה

Ixion

New member
13000 שקל? לדעתי קצת יקר

אבל המחשב עצמו נראה טוב. נסה אולי למצוא איזה מכר שייבא לך את המחשב מחו"ל (בכ"ז המחשב עולה פחות מ2000 דולר, שזה הרבה פחות מ13000 שקלים).

Jan22

New member
תראה ,מפרט לא רע

אבל לא מצדיק שום 13000 ש' ,בסכום כזה אתה צריך לקבל נייד עם כרטיס מסך X700 256MB ולא X300 64MB ,מעבד מינימום 2.0GHZ ולא 1.86 ,זיכרון 1GB ולא 512MB ,כמו כן ההרדיסק קטן מדי (לא מצדיק את המחיר - שוב ) . תבדוק את הדגם הבא של HP ותראה את המחיר והמפרט ותשווה מול IBM . http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1793

Jan22

New member
כלבים משתינים על עצמם ...

תראה ,הנושא נטחן פה רבות ואכן הייתה בעייה חמורה מאוד בשירות הלקוחות של HP וגם צוין פה רבות שהשירות שלהם עבר שינוי די אנטנסיבי בעקבות הפניות הרבות שקיבלה HP העולמית ,לומר שהפרובלמטיות נפתרה אי אפשר לומר , אבל שהיא בטיפול ועברה שינויים - אפשר לומר . אני עדיין לא נתקלתי בשירות גרוע ופניתי אליהם מספר פעמים ,ובכל אותם הפעמים קיבלתי מענה כיאות .

Ixion

New member
ובכ"ז, התקשורת מדווחת אחרת

(ע"ע הלינק של YNET ששלחתי בהודעה הקודמת, שפורסם לפני מספר ימים בלבד). לא יודע, אישית לא חושב שכדאי להמליץ על HP כרגע.

pim pam pom

New member
ובכל זאת מרבית המחשבים

שאנשים קונים (אגב גם אני) הם HP ו IBM (או שפשוט מי שקונה אותם אוהב את הפורום הזה )מרבית השאלות בפורום זה הם על הדגמים האלה תראה לי יש HP הוא מאוד ידידותי ואני חושב שהיום HP נותנים את התמורה הכי טובה שניתן לכסף אני רכשתי ב 6000 4161 שהוא מחשב עם נתונים מעולים מחשב של IBM עם אותם נתונים היה עולה לי 11000 שקל ,וברור לי שהוא גם יהיה יותר אמין אבל כל אחד צריך להחליט איפה הוא מתפשר בקיצור אני חושב שזאת תמורה יפה לכסף שאתה משקיע

Ixion

New member
תשמע, אני לא מתווכח על איכות

המחשבים שלהם, אלא אך ורק על השירות בקשר לאחריות, שהוא חלק מהותי לצרכן הישראלי. המוצרים שלהם אמנם משתלמים ומוכרים, אבל זה בעיקר מכיוון שאנשים מחפשים ניידים זולים - במכרזים בעיקר, שם מקום השריצה העיקרי למחשבים של HP (וLG ושות'). אנשים רואים שזה זול, ובאים לשאול מה מי מו, ולדעתי זה פשוט לא שווה. מה קורה אם יש לך תקלה במסך? כמה זמן תחכה, וכמה כסף תשלם על התיקון, אם בכלל יקרה? מחשב צריך להיות אמין וטוב, לא רק זול ויפה (ובמיוחד כשמוציאים 5000+ עליו).

Jan22

New member
בוא אני יספר לך קצת על דגמים

יצא לי לראות *2 ניידי T43 חדשים שהתפחלצו כעבור חודש פעילות שכללה OFFICE ושות' ,*LG שהתפגר כעבור שבוע *וSONY שהמסך שלו שבק חיים לאחר חודשיים וחצי . בנוגע לאחריות - בעלי הIBM חויבו בתשלום מלא ,הראשון להחלפת הרדיסק והשני להחלפת זיכרון ,כמו כן הם היו מבוטחים .LG - הנייד היה גם מבוטח ובעל הנייד הואשם בגרימת הנזק ונאלץ לשלם 500 ש' לתיקון כללי של הנייד ,הסתבר שנשרף הלוח אם .SONY - בעל הסוני פנה למעבדה / שירות הלקוחות בבקשה להחלפת המסך אך מכיוון שמסך הוא חלק מאוד יקר בנייד החברה לא הייתה מוכנה להחליף אותו ללא השתתפות עצמית . בבקשה - דוגמאות לחברות מתחרות שהעניקו שירות לקוחות קטסטרופאלי . לכולם יש כביסה מלוכלכת .

Ixion

New member
כמובן,

אבל עדיין במקרה של HP, זה חמור במיוחד. אתה לא רואה אנשים יוצאים מגדרם בשביל להביא את המקרים האלה לעיתונות, נכון? כשאתה רואה עשרות (מאות?) אנשים מתלוננים, כשאתה רואה את הכתבות באתרים, את הביקורות הקשות - אתה לא מתעלם סתם. מפיקים לקחים, ועוברים הלאה. כמובן שלכל חברה יש את השטיקים שלה, אבל צריך לקחת דברים בפרופורציות.

Jan22

New member
אפשר להתווכח על זה עד מחר

טוב אני עכשיו רואה SHIELD נמשיך בהזדמנות ,אגב איזה נייד יש לך ?

mentha10

New member
תודה לכולם

1. לגבי המחיר, אין לי דרך להביא ישירות מחול, מה גם שצריך להוסיף מיסים וכו. בנוסף אין לי צורך בכרטיס מסך המיועד לגרפיקה/משחקים. 2. לגבי גודל הארד דיסק, הוא 60GB במהירות 7200RPM. ולדעתי עדיף מ 100GB ב 5400RPM. 3. השיקול של החוזק, האחריות והשירות הביאו אותי לבחור IBM. יתכן שגם HP טוב, IBM ודאי טוב. בכל אופן, תודה רבה לכולם mentha

mentha10

New member
ושכחתי להוסיף

מדובר על כולל שדרוג ל 1G זכרון ובטרייה 9 cell.

Jan22

New member
עדיין לא אמור להיות כזה מחיר

מחיר מופרז מדי ,עוד 512MB - 500shk ובטרייה 9CELL עוד 200ש' .

Ixion

New member
גם אני ראיתי THE SHIELD

וגם ALIAS אחרי זה
.. באמת אפשר להתווכח לנצח על השטויות האלה... לשאלתך, יש לי Inspiron 9200 (לא ממליץ בכלל
).

Jan22

New member
הALIAS תוכנית לא רעה בכלל

מזכיר את NIKITTA בימיה הטובים ,אבל THE SHIELD תוכנית מעולה .

SHIKO2000

New member
ולעומת זאת לחבר שלי היה t42

די חדש שעשה בעיות והיה כבה לבד. במעבדת השרות אמרו לו שאם תוך 4 ימים הם לא מצליחים לתקן הוא מקבל מחשב חדש...נחש מה הוא קיבל מחשב חדש. כמו כן הדגמים היקרים של ibm יגיעו עם אחריות של 3 שנים. כמו כן איכות ההרכבה של hp פשוט לא מתקרבת לזו של ibm. וכן יש לי t42

למעלה