המציאות של חיינו

המציאות של חיינו

המציאות של החיים אלוהים ברא את החמור ואמר לו: תהייה חמור, תעבוד קשה מהזריחה עד השקיעה, תשא על גבך משקולות, תאכל דשא, לא תהיה חכם ותחיה חמישים שנה. ענה לו החמור: ריבונו של עולם, אני אהיה חמור, אבל לחיות חמישים שנה זה יותר מידי, אסתפק ב 20 שנה. לאחר התחשבות מה נענה אלוהים לבקשתו של החמור אחריו, ברא אלוהים את הכלב ואמר לו: אתה תשמור על בני הבריות, תהייה חברם הכי טוב, תאכל את השאריות שיתנו לך ותחיה 25 שנה נאנח הכלב וענה: ריבונו של עולם, אני אהייה כלב, אבל לחיות 25 שנה ככלב זה יותר מדי, אסתפק ב- 10 שנים אלוהים התחשב ונענה לבקשתו למחרת ברא אלוהים את הקוף ואמר לו: הייה קוף, קפוץ מענף לענף, הצחק את האנשים ותחיה 20 שנה כקוף חשב הקוף וענה: ריבונו של עולם אני מוכן להיות קוף אבל לחיות 20 שנה כקוף זה יותר מדי, אבקשך להוריד מחצית מחיי התחשב אלוהים ואישר לו 10 שנות חיים לבסוף, ברא אלוהים את האדם ואמר לו: תהייה אדם, שלוט עם שכל על כל פני כדור הארץ ותשתמש בו אתה כדי לשלוט על כל העולם ותחיה 20 שנה ענה לו האדם: ריבונו של עולם אני מוכן להיות אדם אבל לחיות רק 20 שנה זה מעט מדי, תוסיף לי בבקשה את ה- 30 שנה שהחמור ויתר, את 15 השנים שהכלב לא רצה ואת 10 השנים שהקוף דחה. אהייה מרוצה להיות אדם חשב אלוהים וכך עשה ומאז חי האדם 20 שנה כאדם, מתחתן, מקבל משכנתא, מביא ילדים ועובד כמו חמור 30 שנה, כשהילדים עוזבים את הבית הוא חי לבד כמו כלב 15 שנה וכשמגיע לפנסיה חי לו 10 שנים כמו קוף, קופץ מבית לבית של הילדים ועושה צחוק מעצמו על מנת להצחיק את הנכדים זו המציאות של החיים...

לקרוא ולהפנים

אל תהיו תמימים ,ואל תאמינו לכל מה שהאחרים אומרים ! תעשו את מה שאתם רוצים ולא את מה שהאחרים מבקשים! תזכרו שאם אהבה אחת הלכה תמיד תבוא אחרת במקומה! תהיו אמיתיים=> ולא צבועים אל תחשבו על העתיד => תחיו את העכשיו תאמינו בעצמכם ותרצו רק רק את מבוקשתכם ! תשאפו ותחלמו =>אומרים שחלומות מתגשמים! תגידו מה שיש לכם להגידד תמיד יש מישהו שיקשיב! תנו ללב שלכם להוביל אותכם =>הוא תמיד צודק :] נסו להתמודד עם החיים למצוא את האושר גם כשרע ללכת תמיד בדרך הישרה... נצלו כל רגע בחייכם ותמיד תחשבו שאין טובים ממכם, תילמדו ליחיות בכיף ותילמדו איך לחפף ועל הרעים לצפצף תשתדלו להראות את הטוב לאנשים גם לאלה שאינכם אוהבים שמרו את הדמעות לדברים שבאמת חשובים .. תהיו כמה שיותר עם האנשים הכי קרובים... אל תותרו על מה שאתם רוצים וצריכים תלחמו גם על הפרטים הכי קטנים תלחמו על העקרונות שלכם גם אם אומרים לכם שאתם טועים תנו לעצמכם סימן לכל דבר.. תנו ללב שלכם לדבר ולא שלב אחר ידבר בשבילכם אנשים ישכחו מה שאמרת.. אנשים ישכחו מה שעשית אבל אנשים לעולם לא ישכחו שגרמת להם להרגיש.. תחיו,תנשמו,תאהבו,תצעקו שכולם ישמעו, תנשקו,תחבקו,תיגעו בלי להתבייש, תשימו זין על כל מי ומה שמסביבכם כי תמיד יהיה מישהו שהראש שלו לא כמו שלכם! תלמדו מטעויות של אחרים כי החיים קצרים ולא תספיקו לעשות את כולם.. תזכרו שאתם לא לבד שתמיד יש מישהו שיחזיק לכם ת'יד! תיקחו את החיים באיזי כי מהחיים לא תיצאו בחיים! והכי חשוב[?!] תילחמו בכאב,אל תתנו לו לשבור אותכם עוד תבינו שמהכאב אתם רק תיתחזקו.. אל תתנו לפחד לסגור אותכם! תחיו גם אם עכשיו הכל נראה לכם אפור ... מחר יום חדש ואם רק תתנו חיוך תראו שהכל יהיה ורוד יותר הכל יהיה טוב יותר כי חיוך הוא בסך הכל קו עקום שמיישר את הכל!

למעלה