המציאות של החיים

סלולרית

New member
המציאות של החיים

למרות שזה ארוך שוה לקרוא!! אלוקים ברא את החמור ואמר לו:תיהיה חמור,תעבוד קשה מהזריחה עד השקיעה, תאכל דשא לא תיהיה חכם ותחיה 50 שנה ענה לו החמור: ריבונו של עולם אני יהיה חמור אבל לחיות 50 שנה זה יותר מידי אסתפק ב20 שנה לאחר התחשבות נענה לו אלוקים. אחריו ברא אלוקים את הכלב ואמר לו: אתה תשמור על בתי הבריות תיהיה חברם הכי טוב תאכל את השאריות שיתנו לך ותחיה 25 שנה נאנח הכלב ואמר: ריבונו של עולם אני יהיה כלב אבל לחיות 25 שנה זה יותר מידי אסתפק ב10 שנים אלוקים התחשב ונענה לבקשתו. למחרת ברא אלוקים את הקוף ואמר לו: אהי`ה קוף קפוץ מענף לענף הצחק את האנשים ותחיה 20 שנה חשב הקוף וענה: ריבונו של עולם אני מוכן להיות קוף אבל לחיות 20 שנה זה יותר מידי אבקשך להוריד לי מחצית מחיי התחשב אלוקים ואישר לו 10 שנות חיים. לבסוף ברא אלוקים את האדם ואמר לו: תחיה אדם שלוט על השכל על פני כדור הארץ והשתמש בו אתה כדי לשלוט על כל העולם ותחיה 20 שנה ענה לו האדם: ריבונו של עולם אני מוכן להיות אדם אבל לחיות רק 20 שנה זה מעט מידי תוסיף לי בבקשה את ה30 שנה שהחמור ויתר את ה15 שנים שהכלב לא רצה ואת ה10 שנים שהקוף דחה וכך יהיה מרוצה להיות אדם חשב אלוקים וכך עשה ומאז חי האדם 20 שנה כאדם מתחתן מקבל משכנתא ילדים ועובד כמו חמור 30 שנה, כשהילדים עוזבים את הבית הוא חי לבד כמו כלב 15 שנה וכשמגיע לפנסיה חי לו 10 שנים כמו קוף קופץ מבית לבית של הילדים ועושה צחוק מעצמו על מנת להצחיק את הנכדים. מציאות חיינו אההה???? באהבה סלו

ST

New member
גם אליך הגיע?

גם אלי (זאת אומרת, לעבודה של אבא שלי) הוא הגיע... ומאז הוא על המחשב שלי, אבל זה היה לפני שבועיים בערך ומאז כבר העליתי לפורום המון קטעים, אז לא רציתי להגזים... כל הקטעים שיש לי - יפים... וחבל לי לא להעלות את כולם, אבל אם אני אעלה את כולם, אז לא ישימו לב למשמעות של כולם

כפיתוש

New member
לקישפרוצת...

תעבדי על מישהו אחר!!! כמו שאני יודעת, בינתיים כל מילה שם נכונה לגביך: תחשבי על זה:``לעבוד כמו חמור...`` (ואל תהיי קטנונית לגבי מס` השנים המדויק של כל מצב בחיים :) ) אוהבת אותך, למרות ההכחשה ;-) כפיתוש

קישפרוץ

New member
כפיתוש........

צר לי לאכזב אותך.... אני מכחישה בכל תוקף כל קשר לעניין! אבל...... אולי את מדברת מהקיש-קע שלך....? (תחשבי על זה... ;-p ) (מקווה שהצלחתי להכניס את הפרצוף...)

ST

New member
יש כזה שיר

אגב... קוראים לו ``חיי אדם`` והוא בביצוע צמד עופרים הרעיון זהה, והמילים כמעט... זה כמעט אותו דבר, אבל בסדר שונה וכאלו...

enshem

New member
מציאות החיים

הקטע אולי חביב אבל זו השקפת עולם עקומה לחלוטין במיוחד לפורום ה``דתי``

למעלה