המציאות כפי שהיא ----

שובטמה

New member
המציאות כפי שהיא ----

מי שקובע את המציאות זה האדם עצמו . לקבל את המציאות כפי שהיא זה דבר נפלא, את השינוי של המציאות יש לעשות בעצמינו פנימה , מבלי לנסות לשנות את המציאות. לקבל את המציאות כפי שהיא. מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים

לקבל את הדברים כפי שהם

למרות הקושי ולמרות הכאב והעצב. לא לברוח למימדים אחרים וליצור מציאות כוזבת. אשליה של חיים. להית פה כאן ועכשיו ולהתמודד. ולזכור בכל רגע. יש דברים שאנחנו לא מבינים, צריך המון סובלנות לתת לדברים להתרחש ואז לגלות את התשובה. לאהוב אהבה שלמה למיסתורין. ולהתמסר אליו. ואכן,מי ייתן וכולם יחוו אושר כי זה רצון ליבנו.

שובטמה

New member
תשובה להדר .....

איך את יכולה לדעת שאת בורחת ? איך את מתמודדת ? איך את יודעת מול מה ? איך את יודעת שאת נותנת לדברים להתרחש בלי להגיב מהאשליה שלך ?

היי

יש תקופות שאנחנו כאילו נמצאים בתוך ענן, בתוך בועה, השכל שלנו כל כך רוצה שדברים יתקיימו, אז הוא משליך את כל מה שמרגישים לתוך הבועה. כאשר זאת לא אמת- אנחנו מתחילים להרגיש עייפות, גם נפשית וגם פיזית, תחושה שאנחנו נרדמים לתוך מצב, ומוכנים לחיות איתו רק בכדי להגשים את האשליה. ואז מגיע רגע אחד קטן של התעוררות. לפעמים זה משפט שמישהו אומר, לפעמים התנהגות של האחר,לפעמים סרט או משפט משיר, או מלאך קטן שמגיע... ויש הרגשה חזקה של ערנות- הנשמה פתאום מרגישה חיה, לפעמים זה יוצא בבכי או בכעס או בצחוק ובשלווה ואז מגיעים ההבנות, "נרדמתי", ואני לא רוצה את זה. הגענו לכדור הארץ בכדי לחיות, בכדי לרקוד לשיר ולאהוב בלי סוף. וכל שהזמן עובר לומדים לזהות את רגעי האשליה יותר ויותר מהר. תרגיל מומלץ- לשבת ולפנטז. מתוך מודעות ערה לעובדה שזו פנטזיה. להנאות מהתחושה של הפנטזיה, ואז לחזור למציאות ככל שמתרגלים מצבי כניסה מודעים לפנטזיה/לאשליה/למציאות כוזבת/ לומדים ביום יום לזהות מתי אני בורח לעולם/למימד אחר .... בהצלחה. מקווה שעזרתי קצת. אני במשך חודש עשיתי עבודה עם המנטרה "לקבל את הדברים כפי שהם" כתבתי אותה עשרות פעמים, זימזמתי אותה בכל רגע פנוי... זוהי תמצית הבודהיזם.

שובטמה

New member
תשובה להיי ......

מה זה רגעים של אשליה עבורך ? המציאות היא לחוות את הכאן ואכשיו כמו שהם ולא לפנטז מתוך מודעות , המטרה של להגיע הארה היא: לחוות את המציאות כפי שהיא ולא לברוח ממנה.

בשביל לחזק את תחושת הכאן ועכשיו...

צריך לחוות- לדעתי- מה זה להרגיש לא בכאן ועכשיו. ואז כשאתה נוכח במאה אחוז התחושה היא כה מדהימה שהיא עוטפת אותך בכל כך הרבה בטחון. ושבלי משים לב אתה בורח לאשליה- אתה מבין זאת מפעם לפעם מהר יותר. וחוסך מעצמך כאב מיותר של חיים במציאות כוזבת. אשליה לדעתי היא כשאנחנו כל כך רוצים משהו - ואנחנו מבינים הכל לפי הרצון שלנו. מציאות היא מה שבאמת קורה. אשליה זו הפרשנות שלנו. והרבה פעמים אנחנו מעניקים פרשנות לא נכונה רק כי אנחנו רוצים שהיא תהפוך לאמת.

שובטמה

New member
תשובה בשביל לחזק.....

אשליה זה שאתה לא נמצא באמת שלך בכאן אכשיו איך אתה יכול לדעת מה האמת שלך ? אשליה זה כשאתה בוחר את הבחירות שלך בחיים לא כפי שנכון לך אלא מתוך ההתניות שלך בעבר. המציאות זה מה שבאמת קורה זה נכון אשליה זו הפרשנות שלנו לכן: מדוע ומאיפה את מעניקה פרשנות שלא נכונה ? איך את יודעת שזו פרשנות ? והשלב האחרון:איך את יודעת לתקן את מה שזיהית כפרשנות וכאשליה ?

תשובה...

היי אני אשמח אם נמשיך את התכתובת ביננו במייל [email protected] את גם מוזמנת לבקר באתר שלי www.hadar_franco.ntt.co.il פשוט התכתובת כאן כבר לא מופיעה בעמוד הראשון על המסך. וכמעט פיספסתי את ההודעות ממך... אני גיליתי שתקשורת עם האחרים סביבך. עוזרת מאד להבנת תפיסת המציאות. כאשר לדוגמא יושבים מספר אנשים בחדר - כל אחד חווה מציאות שונה לגמרי. .. במסגרת עבודתי כמרצה במכללת רופין אני מלמדת סטודנטים על המושגים "אובייקטיבי סובייקטיבי ואינטרסובייקטיבי, " על תפיסת "המובן מאליו" ועוד... אם את מעוניינת במפגש. אני מקבלת בביתי בבת חן- ליד מחלף חבצלת. מפגש נמשך כשעה וחצי וכולל שיחה/ייעוץ/מתן כלים/מפה נומרולוגית/טיפול אנרגטי/ועוד... בקרוב מאד אתחיל להעביר ערבי הרצאות בנושאי מודעות. 0522744621 נשתמע...

למעלה