המצוקה בגלי צה"ל

dovyair

New member
המצוקה בגלי צה"ל

בוודאי כבר שמעתם שבקרוב לגלי צה"ל (ואולי גם גלגל"צ) לא יורשו להשמיע את מה שהתרגלתם לשמוע בגלל סכסוך על תמלוגים, שגלי צה"ל טוענים שהם גבוהים מדי. קורה איכשהו שלגלי צה"ל אין את התקציב לשלם תמלוגים כמו שצריך למוסיקאים וזמרים, אבל אין להם שום בעיה להחזיק בשדרנים ידועי שם כמו יואב קוטנר או אברי גלעד, בזמן ש´´חיילי גלי צה"ל´´ נועדים לתפקידים זוטרים, ההולמים את משכורתם. השאלה שלי היא זו: למה יש בכלל גלי צה"ל? האם זה נועד ללוחמינו מעבר לים, שלא יכולים לקלוט את התחנות הישראליות האחרות? ואם כן, למה רוב השידורים אינם מכוונים כלל לגילאי 18-21, שבד"כ אינם מחכים בקוצר רוח לסוף השמירה כדי לשמוע תוכניות אקטואליה? יש בעיה בתקציב הבטחון? אני חושב שאני יודע איפה אפשר להתחיל לקצץ...

עטלף77

New member
מה דעתכם בנושא?

האם גל"צ צודקים שהם רוצים להמשיך ולשלם 10% תמלוגים ממה שמשלמים בתחנות אחרות? האם אקו"מ צודקים כשהם טוענים שלגל"צ יש את האמצעים כדי לשלם יותר?

exit_from_here

New member
אקום צודקים

כמה שאקום נשמעים רעים וזה אקום בסה"כ צודקים,יש תעריף לשירים וגל"צ צריכים לשלם אותו גם אם המחיר לא מוצא חן בעינהם וגם אם הם שייכים למשרד הביטחון (עם תקציבו המאוד מאוד מאוד קטן)... לגל"צ לא מגיעים שום העדפות והם צריכים לשלם כמו כולם או להתקע עם מוזיקה קלאסית ודברים מלפני קום המדינה

hagever123

New member
עצומה נגד השתקת גל"צ !!!

עצומה נגד השתקת גל"צ !!! http://www.hagever.com/glz

exit_from_here

New member
תחנה חסרת אמצעים?

פחחח בגלל שזאת תחנה צהלית מותר לה לא לשלם? כידוע גל"צ שייכים לצהל ששייך למשרד הבטחון שמקבל את התקציב הכי גדול מכל המשרדים...שיתנו שני מיליון ויגמרו עם זה אחריי שנים של גניבת שירים הגיע הזמן שישלמו או שישתקו.

Dafnana

New member
צחוקים בגלי צהל

הם מעוניינים לדעת על משברים והם שמים מוזיקה קלאסית מדכאת.. אייאייאיי איזה הפגנתיות

עטלף77

New member
בית המשפט נתן להם ארכה של 60 יום

מה שלא הצליחו לדבר ב 4 שנים יצליחו עכשיו ב 60 יום.

זה לא בסדר מצד גלגל"צ

שישלמו כבר וזהו. היום הם התחיחלו שוב את העניין עם הטלפונים. בפעם הראשונה אוקיי, זה היה פתאומי, אבל עכשיו נתנו להם 60 יום. שישלמו וזהו! אבל זו רק דעתי...

עטלף77

New member
שני הצדדים פה לא לגמרי בסדר...

מצד אחד לתחנות הצבאיות באמת יותר קשה לשלם כי לכאורה אסור להן לשדר פרסומות כמו שמותר לתחנות האזוריות ולקול ישראל. אבל כל מי שמאזין לתחנות האלה ושומע פרסומות למפעל הפיס ולמכללות ולפלאפון יכול להבין שהם מקבלים כסף ומכאן שיש להם כסף לשלם יותר מ 10% מהסכום שמשלמים בשאר התחנות. הענין הזה נידון כבר 4 שנים

למעלה