המצב של לילו

taz512

New member
המצב של לילו

טוב שיגעו אותי כולם על לילו, אז הנה הודעה. לילו התגייסה אתמול, היא עכשיו בטירונות בצריפין (לא אני לא יודע איזה בה"ד) היא צוחקת המון מה שגורם למפקדים לצעוק אליה. נכון לאתמול בלילה היא ישנה במגורים מבטון (לא אוהלים) והיא מרגישה סבבה, היא כבר מצאה חברות, והכל סבבה אגוזים. אז הערב מתי שתגיע שעת ת"ש היא תרים אלי צלצול, אז לכל מי שיש שאלות, תלונות או קושיות, שישרשר ואני מבטיח להעביר את זה אליה. וד"א היא מסרה אתמול ד"ש לכולכם מהצבא! טאז, השד והמצב

taz512

New member
שהכל מעולה ושתגיעו לצ´אט

שכחתי להוסיף את זה להודעה הקודמת. טאז, השד והצ´אט

ספר לה...

שהפורום התדרדר מאז שהיא עזבה אותנו לאנחותינו, שאפי השתגעה ונכנסה סוף סוף למוסד סגור לחולי נפש, שמיטל אכלה יותר מדי שוקולד וכל פרצופה התמלא בפצעי בגרות, שדן שמח על נצחונה של מכבי חיפה אולם ניתקו לו את הערוץ 5+ בגין אי תשלום חוב ושמפלגת העבודה פרשה סוף סוף מהקואלציה.

taz512

New member
אין בעיה

יעבור ברייס, היא תשמח לשמוע במיוחד על החדשות הטובות על אפי, באמת הגיע הזמן... טאז, השד וההודעות

לי יש מה לשאול

1) מה קורה? 2) מה נשמע? 3) מה הענינים? 4) מה המצב? 5) מה נהיה? 6) נכון שכולם פוסטמות? 7) נכון שהמ"כית מוכרת לך מאיפשהו? 8) נכון שנאבדה לך חתיכה מהעוזי אתמול כשתירגלתם פירוק והרכבה? 9) נכון שעד עכשיו את לא מוצאת אותה? 10) נכון שהוא עדיין יורה, גם בלי החתיכה החסרה? 11) עשית כבר מטבח? 12) יש שם מטבח בכלל? 13) הלכת אחרי זה להתקלח? 14) נכון הריח לא ירד גם אחרי 10 דקות של סיבון? 15) נכון גועל נפש? 16) יצרת כבר קשר חברי עם החבר´ה מהאפסנאות? 17) מה, עוד לא? 18) למה את מחכה בדיוק? 19) מתי את יוצאת הביתה? 20) מה, רק ביום שישי? 21) זו לא התעללות? 22) ובנימה אופטימית זו 23) אסיים.

taz512

New member
מבטיח תשובה לכל שאלה

למישהו יש עוד שאלות? טאז, השד והתשובות

taz512

New member
אחרי השיחה

תשובות: 1)הכל טוב. 2)עייפה. 3)מתכוננים לשינה. 4)קשה, אבל יעבור. 5)טירונות בבה"ד 7 6)בהחלט 7)ממש לא, וגם לא רוצה להכיר אותה. 8)עדיין לא קיבלתי נשק 9)אני בטוחה שגם לא המצא. 10)עדיין לא היה מטווח. 11)רק יומיים בצבא, עדיין לא יצא. 12)יש מטבח, ודי מגעיל. 13)בריצה מטורפת. 14)אני עדיין עם הלכלוך של הטביעות אצבעות מהבקו"ם. 15)אוכל צבעי=איכס. 16)בקושי היה לי זמן ליצור קשר עם הבנות בחדר שלי. 17)מצטערת עוד לא התפנתי. 18)טוב הולכת הולכת, אבל הכלא אליך. 19)יום שישי 20)בשעה 10 כנראה ואני מתגעגעת לטאז. 21)בהחלט התעללות. 22) ובנימה פסימית זאת. 23)אגמור. טאז, שד מתאם לילו

../images/Emo41.gif אנשי הצ´ט היקרים../images/Emo41.gif

ניסיתי במשך 10 דקות להכנס שוב לצ´ט ולא צלחה בידי המשימה. קורה. מחר האשמים יבואו על עונשם, והפעם זה כבר לא איום. זוהי תכנית פעולה. המשך צ´יטוט מהנה.

למעלה