המצב רק מחמיר

המצב רק מחמיר

נראה לי שאני מחליף התמכרות בהתמכרות ומפתח תלות בפורום ובאנשיו (במיוחד בנבחרים/ות מבינהם
אני בודק את הפורום בערך כל שעתיים שלוש מהעבודה. מתאכזב כשאני מגיע ולא מחכה לי איזו הודעה אישית. ועכשיו מאז שהתחילו לרוץ גם אימיילים אני ממש מתאכזב שלא חיכה לי איזה אחד כשחזרתי מהלימודים הביתה. (הייתם צריכים לראות איזה פרצוף עשיתי כשבדקתי את הדואר ולא הייתה שם הודעה אחת לרפואה). "דניאלה היקרה, האם לדעתך אני צריך להתחיל להשתמש באמצעי מניעה?" עכבר

ולי היום יש חרדת אימיילים

קיבלתי היום שני אימיילים מוזרים שככל הנראה היו מסוכנים למחשב שלי. מילא שאני לאחרונה חטפתי וירוס הצטננות עונתי, אבל שגם המחשב שלי יחטוף וירוסים? כמובן שמחקתי אותם אבל עצם הסימון שלהם (כדי למחוק) גרם לכך שהופיעו לי הודעות שלא הבנתי את פשרן. אז ההודעה הזאת היא גם התראה לכל מי שקורא את זה: כנראה שמתקפת הוירוסים מכה שנית. היזהרו!

עכבר כתום אהוב שלי...אל תידג זה

יעבור לך באיזשהו שלב עם הפורום הזה... אגב אתה רק לומד או גם עובד (חוץ מהסמים בהתנדבות) או שבשלב זה מפרנסים אותך? אתה יודע אתה כל כך כנה שזה מדהים אני אף פעם לא העזתי לספר שאני נכנסת לפה שוב ושוב ומתאכזבת כשאין הודעות חדשות או שרשורים וכו´ ותדע לך שהאבא המדהים והמקסים שלנו אמגין שהוא המנהל הכיהכי אחלה ברשת בדרך כלל מגיב לכל הודעה כמעט ולכל שרשור וממש נפלת על יומיים שזה במקרה לא ככה (מותר לו, הוא לא טוסטר....)

וכתום שים לב לתופעה מעניינת נוספת

מאז שנכנסת לפה - כמה זה ? יומיים בערך? יותר? - הפורום רץ מהר ויש המון פעילות אבל לפני זה זה לא היה ככה היו ימים שקטים לגמרי שכמעט לא כתבו פה כלום והיו ימים שכתבו הרבה יותר אבל אף פעם לא כל כך הרבה כמו עכשיו אלא אם זה היה בהתחלה הפורום ממש שאז עוד לא הייתי כלומר מתמכר גורר מתמכר אבל אם כבר להתמכר אז עדיף פה כמו האמרה הגונב מגנב פטור אהחהההחהחה כשנכנסתי לפה פעם ראשונה והודיתי שאני מתמכרת פתאום גברה ההתמכרות שלי לרשת פי שלוש ומסתבר שאני לא היחידה שזה קרה לה כאילו מודים ואז אפשר להתמכר בבמצפון יותר שקט...כאילו? כשזרות נכנס לפה לפני כמה ימים גם היתה הרגשה כזאת שפתאום יש פעילות רצינית בפורום ואז הוא נעלם אני כל כך מקווה שאתה לא תיעלם לנו כל כך מהר ואגב גם אני ב"גללך" נגררתי להיות פה פי ארבע זמן מאשר קודם וזה די מפחיד האמת בסוף נקבל צורה של עכברים מנוונים ברשת מזל שיש לך את הלימודים ולי את העבודה השנייה הזאת שבה אני בעולם הפיזי דיברנו פה פעם ברשת על השאלה מה זה עושה לסובבים אותנו - משפחה חברים זוגיות כל השהייה הזאת אובר דוז ברשת אתה יכול לספר על זה?

שאלה טובה

אני לא זוכר מי דיבר על זה ומתי, אבל אני די מאבד עניין באנשים שאין להם אי-מייל. זה קטע נורא מוזר, אבל כשאמא שלי מתקשרת אלי, לפעמים עוברת לי מחשבה כזו "למה היא מקימה אותי מהספה ומפריעה לי לראות סרט/לישון/לאכול? שתשלח לי אי-מייל אני כבר אחזור אליה" הקטע הכי מצחיק שזה אף פעם לא קורה לי כשאני על המחשב. אם היא מצלצלת כשאני על המחשב אני קם כמו קפיץ לדבר איתה. מוזר לא? חברים - אני לא ממש איש של מה קורה, מה העניינים. אז אני לא אתקשר לחברים שלי אלא אם כן יש לי משהו ספציפי לדבר עליו איתם. לפעמים זה אומר שאני לא מתקשר משך כמה חודשים. הם כבר התרגלו, זה יותר אופי מאשר סימפטום של התמכרות כי זה ככה מאז שהשתחררתי מהצבא. עכבר

אני בעיקר עובד

מישהו צריך להרוויח כסף כדי לשלם חשבונות , לא? העכברה חצי מובטלת, היא מטפלת במסאג´ במקצועה אבל לא ממש מוצאת לקוחות קבועים. אז כדי למלא את הזמן היא מעצבת ספרים כפרילנסרית. עכבר.

טוב אני הולך לאוורר את עצמי בחוץ

היו שלום ותודה על הדגים אני יוצא לעולם הקר והחשוך בחוץ למסיבת פורים נקווה שיהיה אחלה. עכבר

חזרתי - 12 שקל נזק

בסוף לא נכנסנו כי היו המון אנשים ולא נתנו להכנס העיקר שקניתי כרטיסים במחירים מופקעים ונפטרתי מהם בהפסד של 12 ש"ח אבל היה אחלה ומאוד שמח ומה שחשוב זה שיצאתי מהבית במקום להיות תקוע על המחשב. מישהו בקטע של מירק? כי עקרונית אני לא מתקין איסיקיו על המחשב בבית ועם כל הכבוד לתקשורת אופליין (אימיילים ופורום) אני צמא לקשר אונליין לדבר עם מישהו. הו התמכרות מזויינת. עכבר

שירז**

New member
לילה טוב לכולם...../images/Emo140.gif

לאחר העדרות לא רבה קפצתי להגיד שלום, רחוקה אבל כאן , רואה ואינה ניראית .אני רוצה לספר לכם משהו , בתקופה שהחלטתי להפרד מהמקום הזה , מן נתק כבלים ריגשיים מהפורום זה לא היה קל . איך שהוא עם הזמן מתחילים להקשר למקום קבוע , במיוחד שזה המקום היחיד שאתה מחליט לכתוב בו. אבל זה אפשרי . אני עדיין לא יכולה להגיד שאני אצליח לכתוב כמו פעם כאן ,אבל, בהחלט שאראה נוכחות מידי פעם , לראות, ולהראות (כמו שידיד טוב שלי אומר "בדיקת נשימה")....
....... ..תשמרו על עצמכם . ולכל החדשים ברוכים הבאים ....
... עכבר!...כאחד שעובד בתחום בטח ניתקלת במצבים שונים של קניות דרך הנט ,אני רוצה להגיד לך שהשבוע עשיתי קניות דרך הנט ודי מוזר איך הכל עובד מהר. קניות מהסופר, רק לשבת מול המסך ולהזמין אוכל הביתה . האמת הכל הגיע מסודר וטרי , חסך זמן חיפוש , ריצה, סחיבה. ועמידה בתור לתשלום... אבל לא ניראה לי שיחליף את מעמדו המקורי של הטיול הזה בסופר מאבדים משהו כייפי עם זה...ואגב לא יודעת איך זה בארץ , בארץ עדיין עוד לא ניסיתי לעשות את זה....מדהים עד כמה שפני הדברים שונים ממקום למקום.. אז מאחלת לכם סו"פש נהדר שקט ומלא קסם
... ביי ...

האמת היא שאני קצת מיושן בתחום הזה

אני עדיין לא סומך על האנשים האנונימיים שרוצים לקחת ממני כסף, אז אני את הקניות שלי עושה בסופר אמיתי עם קופאיות אמיתיות ובכלל כמו שאמרת, אין תחליף לטיול הזה
עכבר

כתום וגם אין תחליף לקופאיות היפות?

אה? שובביניו... יו איזה מתוק אתה שנכנסת לפה בשעה כזאת אחרי המסיבה אם רק זרות יחזור וסילקי שמחתי תהיה מושלמת

יה שירז אהובה שלי בדיוק אתמול

חשבתי עליך בגלל שהזכרתי אותך כאן לעכבר כתום החמוד עם השפם הרוטט ורציתילקרוא לך שרק תיכנסי להגיד שלום וכמה מילים כי אני כל כך מתגעגעת ואי לא פה ואני מרגישה כמו בלי אבא ואמא (כן את היית פה קצת אמא) והנה כאילו קראת את מחשבותי ונכנסת עוד לפני שקראתי לך אוי שירז אהובה שלי אני מקנאה בך על ההתנתקות אבל אנימבקשת שאכן תיכנסי אפילו פעם בשבוע להגיד שלום שאני לא ארגיש שנעלמת לנו לגמרי יש לי פחדים מההיעלמויות ברשת - התמכרות לפחד נטישה????? שבת שלום לך ולכולם

e-magine

New member
היי שירז, הערה קטנה

היו פורומים שהתנתקתי מהם, בבת אחת והיו כאלה שהתנתקתי בהדרגה, כולל פורום שפעם היה היחיד בו כתבתי. אבל בדרך כלל בא לזה מהר מאד תחליף.

אני? תחפושת?

אני שונא להתלבש כשאני צריך לצאת מהבית, אז תחפושת? אבל היו הרבה אנשים מחופשים, והיה שמח ברחובות למרות שלא נכנסנו בסוף למסיבה כי היה תור ענקי ולא הכניסו אף אחד. למרות שכבר קנינו כרטיסים במחיר טויפה מעל המחירון נשבר לנו בשלב מסויים אחרי שהבנו שיכול לניות שגם עוד שעה לא נכנס והדיווחים היו שדחוס נורא בפנים. אז מכרנו את הכרטיסים במחירי הפסד וחזרנו לנו הביתה קצת מאוכזבים, אבל הרבה צוחקים. עכבר

למעלה