המצב קשה

המצב קשה

דיברתי עם 2 שדכניות וסיפרתי להם על עצמי ועל מה שאני מחפש והם אמרו במפורשות שזה דבר לא מקובל לבקש בחורה רזה מאוד ואני לא מבין למה השדכניות צריכות ל להכניס את האף שלהם בטעם שלי... על טעם וריח אין מה להתווכח אבל אני מאוד מבואס.. אני חושש שיגיע מצב שאצטרך להתחיל עם בחורות ברחוב כמו אחד מארחי פרחי השם ישמרנו. המצב קשה...

בננה147

New member
דיי כבר אתך !!!!

אייך הגעת ארחי פרחי ?? כולה שתי שדכניות היית ואתה מתייאש ???? וכל הפרחות הן שמנות ... אז אכלת אותה גם ברחוב ..... במקום ללכת לאלף שדכניות יש את השדכן הראשי... רק תפנה איליו .. ותראה אייך הכל יסתדר... ואם כבר התייאשת ואתה רוצה ללכת על ההכי גרוע על הארחות פרחות ברחוב... אז תתגמש ותחפש גם רזות רגיל ...!!!!!!! באנה או שהתחתנתה עם המפלצת מנוטימדם שיש לך טראומה ממנה ... או שאני לא יודעת מה הבעיה שלך ...!!!

דובדבן.....

יש לי חבר בן 29 שסגר וורט לפני כמה ימים, הוא תמיד היה עיקש ועקרוני שהוא רוצה בחורה יפה! ולא אכפת לו מהגיל/הורים/חברה.. הוא שם ... ארוךך על כל העולם, כולם כבר התאיישו ממנו וכבר לא הציעו לו הצעות, אמרו עליו ׳זה לעולם לא יתחתן׳ והנה בשבוע שבעבר זה קרה...!! הוא הפתיע את כולם בוורט שהוא נכנס איתה אל ביתה כולם פשוט היו המומים! הבחורה הייתה ממש יפה!... כנראה שתפילות ומחשבה אופטימית מביאה לך את המציאות הוורודה על מגש של כסף..

לא לכלם יש מזל..

יש כאלה שמוצאים את עצמם לבד לבד עד הזקנה......./מתפשרים בגדול! ויכול להיות שהיא ממש יפה..אבל זלא אומר שאחרי חתונה הם יסתדרו כאשר הוא יראה שיש דברים מעבר ליופי יש הרבה בחורים שאוכלים אותה בגלל הסגידה שלהם ליופי.....

אמת..

רק אמרתי לו שיכול להיות שהוא גם כלול ב15% אנשים בארץ שהמזל משחק להם ויתן לזה פוש עם התפילות...

קליט

New member
איזה טימטום, מה הקשר פה "לא מקובל" ??

לא הבנתי אם השדכניות האלה לפחות גילו רצון לעזור . . *תיפגש רק עם שדכניות שקיבלת עליהם המלצה, (אני מכיר איזה שדכנית אחת שצועקת ומשפילה על בחורים שהם בררניים בעיניה ! . . .) *דרך הנט תוכל למצוא . *דרך "טלצ`ט מורשת" שזה שידוכים דרך הטלפון לדתיים וחרדים -תוכל אולי למצוא . *שמעתי מרב ש שדכנים לא אמורים לייסר את הבחור/ה ולתת להם עיצות, הם אמורים לעזור למי שמבקש את עזרתם . בהצלחה !

זירו0

New member
אהממ...

ברוך בואך למועדון... מקוה שזה המשפט הכי מעצבן שתישמע משדכניות... תיזכור שהם לא מנהלים את העולם... בהצלחה.

שםאנילא

New member
הן אומרות שזה לא מקובל...כי הן בעצמם רחבות

ואז זה נראה כאילו הן הר אדם לעומת מה שאתה מבקש... אולי פגיעה אישית...אולי

למעלה