המצב עכשיו

המצב עכשיו../images/Emo54.gif

נראה לי חשוב ביותר לדבר על זה, קודם כל לשמוע מכולכם שאתם בסדר, בריאים ושלמים, ושהחיילים שבינינו יהיו חזקים- אנחנו אוהבים אותכם! תספרו מה אתם חושבים,מרגישים, איזה צעדים אתם נוקטים, ומה דעתכם על כל מה שקורה פה במדינה. אני אישית קוראת בynet ומתחלחלת... כפי הנראה המלחמה לא מרחיקה לכת אל מחוץ לגבולות ישראל, אלא היא כאן בפנים. אנשים אומרים "כל השמאלנים שימותו, הרסתם את המדינה, איזה כיף שיפציצו את תל אביב, אמרנו לכם....בלה...בלה...בלה...". ורע לי, ממש רע לי לקרוא את זה, רע לי לשמוע שאנשים במדינה הזאת, במקום לעשות יד אחת כנגד הטרור, נגד האויב המשותף, באים ותוקפים איש את רעהו. לאן המדינה הזאת הגיעה? זה פשוט שפל המדרגה. פלא שהערבים שונאים אותנו? אני מסתכלת על התגובות האלה, וראבאק! אני שונאת אותנו! אם התושבים לא ילמדו לחיות עם עצמם תחת אותה קורת גג- אז חבל, לא מגיעה לנו המדינה הזאת, והיא שווה לתחת! אנחנו הורגים אותנו, לא רק הערבים! אנחנו הורסים מבפנים, והם הורסים מבחוץ, אז בואו נעזור לעצמנו להתאחד במקום לעזור להם לפלג. תהיו חזקים, ותוותרו על השנאה והדעות הקדומות. אוהבת אותכם המון, ומאחלת לכולנו אושר. מאיה

Zeitonie

New member
מסכימה איתך

זה לא ממש משנה כרגע מי צודק ומי טועה, ולמה הגענו למצב הזה. אחרי זה - אולי, כדי לא להגיע לכאן שוב, אבל כרגע נראה לי שחשוב יותר להתמודד עם המצב הקיים. להפסיק את כל ההתקפות שלהם. שמרו על עצמכם אנשים...

ketas

New member
השגרה נשברת

קשה להמשיך בחיי היום יום הרגילים במצב הזה. שצריך לחשוב פעמיים על כל יציאה מהעיר. חייבים להשאר ביחד, זאת הדרך היחידה. אומרים שאין תקופה שבה העם יותר מלוכד משאר תקופת מלחמה. רק חבל שצריך מלחמה כדי להתלכד.

Thestral

New member
אנשים יקרים שלי../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אמנם אין לי הזדמנות להיות פה יותר מדי אבל חשוב לי שתדעו שאני חושב עליכן ודואטג לכן כל יום. אנתן חזקות וביחד נעבור גם את המלחמה הזו^_^
|אלןריקמןבשמלה|

מלאכית16

New member
תפוווווווווווווודי../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

מיאו... הניק שלך פתאום נראה לי מוזר...העלה בי זכרונות...

למעלה