המצב ממש גרוע

ברוך 2222

New member
המצב ממש גרוע

בתור מישהו שנמצא פה בבלוגים מההתחלה כבר כמעט 3 שנים אני יכול להגיד שאף פעם לא הייתה תקופה כזו גרועה במבוגרים פשוט כלום חדש פה ושם צצים בנות חדשות אבל הפוליסים ישר חוסמים משום מה ופה ברגילים כבר אין כמעט שום דבר סקסי וגם אם יש אז אי אפשר להספיק כלום ישר מגיע פוליס וסוגר במקום לתת קצת להנות אפילו התחרות לא עוזרת בכלום בתחרות הקודמת כל הזמן היה את אותה הסחורה ישנה זוג מהחלומות בלי שום סחורה חדשה ואני אתמול פתחתי באופן רישמי את חגיגות פורים שלי שאני חוגג אותם כמובן בבלוגים אבל סתם שום דבר מעניין לא היה יותר גרוע מיום שישי רגיל אפילו לא יודע כבר מה לעשות

ברוך 2222

New member
מעניין ...

מעניין שתמיד אותם אנשים מגיבים כל אלה שכותבים לה מסרים שמעודדים אותי להמשיך לנסות לקדם את קהילת המבוגרים פה תכתבו גם בפורום עצמו אין לכם מה להתבייש.

אז אתה שומע ברוך???

מה אתה רוצה???????????????? לא מספיק חזרתי מהבסיס אחרי שבוע של חרא ופריקת כתף אני צריך לראות עכשיו תשטויות שלך? יאללה מתי 10 בלילה אני פותח שידור הלילה במבוגרים העיקר שתסתום תפההההההההה טלללללללללללללללללללללל מצ'עמם לי אח שלי מצ'עמם לי אמאאאאאאאאאאאאאאאא שבוע נוסף עבר אני מרגיש כמו פנתר כשאני חופשי (למרות שנפצעתי בני זונות צהל) קיצר אם את כוסית פנויה וכאלה שלחי מסר סתם אל תשלחי מסר ימגעילולה כל הבנות מהבלוגים זוועה גבה מתוקה שלי את בסדר כי את משרתת איתי יסטלההההההה

נושי26

New member
יא קרוע

היי מה המצב? התגעגעתי.... וסתם כי היה לי משעמם בעבודה והחלטתי לרשום לך

וואלה הכל סבבנגים

הכתף כואבת אבל אני חיי גם אני התגעגעגעגעגעגעתי מה איתך מאמוש הכל טוב?

נושי26

New member
יווווווווווווו

חשבתי שלא תזכור.... אוהבת אותך.. אני קצת מצוננת אבל הכל אחלה ברוך השם.. איפה אתה נעלמת לי?

אני? להעלם? לך?

חס וחלילה שאני אעלם לך כולה הצבא לקח אותי לעוד שבוע משמרת אבל אני חיי ושורד ובקשר לצינון תרגישי טוב מאמי ותבריאי מהר ובעניין הנעלם שלחי מסר עם המסנג'ר או משהו וככה אני לא אעלם יותר :)

Just Me 25

New member
™™™™™™™™

™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™

יש לי רעיון בשבילך...

תצא מהבית....... לא טוב לך כאן לך תחפש בנות בחוץ נשמע כאילו אתה לא מסופק [תרתי משמע]

למעלה