המצב חרא

../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

ספר ריק יקירנו, כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד שולחים לך חיבוק גדול ואנרגיות חיוביות ואתה מוזמן ליצור קשר בכל עת שיהיו לך ולכולנו בשורות טובות אמן.

ספר ריק

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif המצב השתפר פלאים ב"ה

תחושת נכאים בגלל משהו שבסוף התברר כלא רלוונטי. תודה על העידוד.

טיףטף2

New member
מצטרף אליך../images/Emo10.gif

מישהו שבר לי ת'לב בחיים לא לקחתי דבר כזה ברצינות כמו הפעם

justmee2

New member
../images/Emo201.gif

אני לא חושב שיש משהו שאפשר להגיד שיעזור כרגע, לכולנו שברו את הלב בשלב כזה או אחר, ואני מאחל לך מכל הלב שהזמן ירפא את הפצעים

טיףטף2

New member
העניין

שאני מראש לא מכניס אנשים לחיי אלא אם אני שלם עם הצעד הזה. כלומר,בחיים לא התאהבתי בבנאדם מעל הראש שגרם לי להחסיר שינה או אפילו להיות עצוב שאני דלוק עליו. והקטע,שהפעם הכרתי מישהו בהכי מקריות שיש,הוא זה שפנה אלי ורצה לשמור על הקשר,ופשוט לא שמר.(סיפור בפני עצמו) אז עד שאני מסכים להכניס מישהו לחיי הפרטים זה צעד ענק עבורי,אז שיש סירוב או תקלה זה מבאס פי שתיים:-|

ספר ריק

New member
כל אחד שובר לבבות בחייו וליבו נשבר מאחרים...

זה טבעו של עולם. נשא לקבל זאת בהבנה ואולי זה יקל עליך תחפש אנשים אחרים, חמודים ויפים ועם הזמן הכאב יידעך, אם יהיה לך בן זוג אחר אז בכלל בהצלחה!

../images/Emo154.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

חברים צאו מזה, אל תתנו ליצר לשטות בנו ולהפיל אותנו למרה שחורה. נכון שעם ישראל עבר טראומה קשה ביותר נכון שאנחנו ההומואים (לפחות חלק) די מבולבלים נכון שהמצב לא נראה אי אי אי... אבל תרשו נשמות טובות ויקרות לי עד מאוד לשגר לכם מכאן את בקשתע הצנועה, להתעשת ולקום (שבע יפול צדיק וקם...) - אין לי ספק שהקב"ה אוהב אותנו ודורש מאיתו לאהוב אותו וליראה את שמו ואנו נעשה זזאת באהבה שאין לה גבולות. החיים יפים ועלינו לחיות אותם באהבה בכייף בשלווה ובשמחה. אנא ידידי נפשי, יקיריי, תתעשתו, תמצאו את שאהבה נפשכם (חיפשת ומצאת תאמין) ותחיו את חייכם באופן הטוב ביותר. תחשבו טוב יהיה רק טוב. אנא - אל תיכנעו לעצת היצר שמנסה (וכמעט מצליח) להכריע אותנו ומנסה לגרום לנו לשנוא את עצמנו, לשנוא את בוראנו, לשנוא את חיינו, שנאה שאין בה שמץ של עתיד. רק אהבה תצעיד אותנו לעתיד טוב יותר, עתיד ורוד ונעלה. הייו סבלניים וסובלניים נשמות טהורות וקדושות אל תתן לייאוש לכרסם בכם. הקב"ה מסתיר פניו מאיתנו, בדיוק כמו בתקופת המגילה (כל כך אקטואלי). אסתר - מלשון הסתרת פנים. כשעם ישראל ככלל חוטא, הקב"ה מסתיר פניו. לכן עלינו להתחזק להתקרב יותר אליו, להתפלל ולבקש רחמים על עם ישראל ועלינו. הקל ביותר לנטוש את המערכה, לבעוט, להשליך הכל מאחורי גבנו ולהמשיך הלאה, כאילו הוא לא קיים חלילה, אבל לא - איזהו גיבור הכובש את יצרו. עלינו לכבוש את היצר להתגבר עליו ולדעת שהקב"ה איתנו בכל פינה בכל צעד ושעל. אוהב אותכם מכל הלב ובואו נתחזק ונתעודד יחדיו. שמעו לעצתי ותתעודדו.

justmee2

New member
אויש, מה קרה ידידי?

אם אתה רוצה אתה מוזמן לספר על זה במסר... מקווה שהמצב רוח הרע יעבור כמה שיותר מהר, ושתחזור לחייך ושהעולם יחייך אליך בחזרה! בכל זאת פורים עוד מעט, ומצווה להיות שמחים
שולח את כל האנרגיות החיוביות שיש

ספר ריק

New member
תודה על התמיכה

כמו שכתבתי: עכשיו המצב סבבה, הבעיה חלפה! תודה לכם!

למעלה