המצב גרוע

עמי a

New member
המצב גרוע

בואו ניהיה ריאלים, זיו בן יוסף גרשון בנאדו זנדברג מירוסביץ תמוז יצחקי כולם שחקני נבחרת מצוינים, שימו לב מי עוד, דנין אמסלם בן שושן אפק ברוכיאן סגל מדהים תתארו שבואטנג ישאר, והרי ברור שיביאו שוער ברמה וכניראה עידן טל וניגמר הסיפור ורגע שכחתי יש להם גם עוד שלוש זרים להביא נניח שיצליחו רק באחד הרי ברור שהסיכוי שהם לא יקחו אליפות הוא קלוש. בואו ניהיה ריאלים כרגע הסגל שלהם הרבה יותר טוב משלנו לאחר שבע שנים שהיה לנו סגל הכי טוב. אין מה לעשות כסף מביא תותחים.

chenby

New member
אגב, עידן טל לא יותר טוב ממירוסביץ

והם משחקים על אותה משבצת... נראה לי שצריך להציע לגאידמק לקנות את כל השחקנים מכל הקבוצות, לקבוע אליפות קבועה לבית"ר בלי לקיים יותר ליגה...

ufffnick

New member
סתם ככה לרומם את הרוח

אחרי האליפות של בית"ר (שניה ברציפות) בשנת 97-98, היו הכנסות שיא לקבוצה, הצטרפו תורמים וקניינים שהכניסו המון כסף. בית"ר קנו את השחקנים הכי טובים בליגה, לקראת עונה 98-99 מרונן חרזי ועד ראובן עטר (אם אני לא טועה בשנים...), כולם אמרו שהם קונים את השורה הראשונה של השחקנים, והכסף יקנה להם אליפות שלישית. מיותר לציין שלא הייתה אליפות וזה הביא להתפרקות ההנהלה של בית"ר. אז בלי להתבאס, כישרונות צעירים זו הדרך הבטוחה אל אליפות עם סגל יציב לאורך שנים. גם אם לא שנה הבאה אז שנה אח"כ. זה עבד לליברפול ולמנצ'סטר, זה יעבוד גם לנו. לבית"ר, כרגע אין סגל אחיד, אין שלד ושוב מחליפים מאמן. שחקנים זה לא הכל, ובטח שלא מספיק בשביל אליפות. אז חיכו, הכל לטובה.

Cade Foster

New member
ואיזה כשרונות צעירים יש בחיפה?

חוץ מרפאלוב וקינן אין פה אף אחד שהשתלב בקבוצה כמו שצריך למרות שיש עוד הרבה שחקנים מוכשרים מהנוער. רוני לוי פשוט לא מאמין בצעירים, לשתף שחקן מתחת לגיל 21 בהרכב הפותח זה פשע מבחינתו.

ufffnick

New member
אל תשכח שאת אותם הדברים

אמרו על זנדברג כשהביאו אותו מפ"ת. אמרו עליו שהוא שחקן בינוני ואפור, איטי ולא חד, חסר מעוף בהתקפה ועצלן בהגנה. אבל תראה מה נהיה ממנו בחיפה. בקיצור, תנו לצוות את הזמן לאמן ולהכשיר את השחקנים. את הביקורות האלה תשמרו לתוצאות של אחרי הסיבוב הראשון, אז יהיה אפשר להצביע על הצוות המקצועי שלא הצליח להכין קבוצה ראויה לעונה הבאה. אבל כל עוד שום דבר לא סגור, הסגל עדיין בתהליכי גישושים ואין עדיין אימוני כושר והכנה טאקטית לעונה.

TryAndDie

New member
../images/Emo45.gif

מחזק אותך!!!

נדב לב 27

New member
צודק בגדול

נכון יש כשרונות גדולים בחיפה הבל רוני לבי לא מאלה אותם

TryAndDie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.. מה עשה המסכן..

chenby

New member
יפה כתבת ../images/Emo45.gif

ובאמת אין מה לעשות, החיים דינמיים ולא כל שנה חייבים לקחת אליפות, אבל באמת לגדל ולגלות שחקנים צעירים וטובים ולבנות מערך של שחקנים שאולי לא יקחו אליפות בשנה הראשונה, אבל אחר כך יקחו 5 אליפויות ב6 שנים.. זה באמת לא רע. ואפילו צ'לסי לא לקחה אליפות השנה... עדיף בטחון בהנהלה כמו שיש לנו, ולא איזה ארקדי אחד שיפזר את ההונים שלו ואחר כך יעבור לדבר הבא שמדליק אותו... הנחמה היחידה שיש לי בזה שהפועל ירושלים הפסידו (כי אני באמת שונאת מכבי ת"א) זה שגאידמק הפסיד... בקיצור, את רוחי רוממת. סחתיין. עכשיו אני אשמח לראות את בית"ר מפסידים במוקדמות, ואותנו מגיעים לאופ"א דרך האינטרטוטו...

זה נראה גרוע, אבל...

צריך להאמין ולקוות הרי אם הם יפסידו משחק או שתיים על ההתחלה יהיה שם לחץ ובלגן נוראי ואז ה כ ל תלוי בנו אך ורק בנו לכן צריך להמשיך ולהאמין ומי יודע....

TryAndDie

New member
אין ספק שיש להם סגל נהדר..

אבל חיפה יכולה להפתיע.. וחכה.. אולי תחילת העונה איזה שחקן שרוני הביא לנו יפתיע ויהיה תותח..
איאפשר לדעת עוד כלום.. בית"ר הכי טובים על הנייר.! רוני לוי
חיפה שליטע

eranpes4

New member
חיפה עשתה את זה במשך שנים..

וממש לא עניין אותה שלליגה כבר אין טעם וכל שנה כבר ידוע מי תיקח אליפות. זה דיי מבאס אבל בכדורגל של היום הכסף מנצח (לרוב) אתה יכול להתנחם בכך שיש אוהדים כמוני (הפועל באר שבע) שאפילו לא חושבים על תארים ורק רוצים שבעיר שלהם יהיה כדורגל.

אסִי

New member
לא לדאוג

תאמינו בקבוצה שלכם, תבואו לאימון פתיחה לנשום את האווירה, תבואו למשחקים עם הרבה כוחות והרבה אמונה, אל תשכחו מי זאת מכבי חיפה, והכל יהיה בסדר.

Olympic Hero

New member
המצב גרוע כי

יש לנו אוהדים לוזרים... תפסיקו לבכות ולהיות תבוסתנים. קצת אמונה לא תזיק לכם...

למעלה