המצב גרוע 2

עמי a

New member
המצב גרוע 2

כמי שעוקב אחרי הידעות יום יום המצב כאוהד חיפה גרוע, שימו לב לידעות שפורסמו עד עכשיו, מגרלשוילי לוטסה, בספרד רוצים את קולאוטי, דירסאו בספק , דוידוביץ ממורמר, גפני בדרך, קטן אולי יעזוב, ויש עוד כמה הרעיון ברור שום כותרת חיובית שום שחקן משמעותי, היה דיווח על עידן טל וגולן אך הם ירדו כרגע השורה התחתונה שום שחקן משמעותי לא צורף או במשא ומתן. רוסו מצוין אבל זה לא סגור. מי שקורה לקדוסי שחקן שיקדם אותנו הוא ליצן. רוני לוי בארגנטינה כבר חמש שנים וחוץ מדירסאו וקולאוטי לא הביא שום דבר. אני עדין חושב שהוא מאמן טוב אבל כל העונה הוא שידר אדישות יש תמונות שלו מחיך אחרי ארבע מהרצליה ועוד כמה כשלונות. גם הראיונות שלו אחרי הפסדים , זה קורה נתקן, יום לא טוב לא קרה כלום בקיצור מרדים. אבל זה לא הנקודה תכלס הוא לא מביא אף אחד. וגם הוא אשם. אני יודע שיש כאן חברו אנטרסנטים שמבלבלים תמח ומגנים על רוני ושחר אני מדבר עינינית שום דבר לא זז ואנחנו כבר שבועים בפגרה התל אביביות מיתחזקות ביתר עושה דברים ואנחנו כלום

עמית123

New member
מה שמכבי חיפה צריכה:

להביא בועט בעיטות חופשיות נורמלי שגם יוציא את הקרנות כמובן. שחקן סטייל טועמה מתאים בול. היום בכדורגל המודרני המון פעמים המשחק נתקע ורק במצב נייחים ניתן לשנות דברים.. בהפועל ת"א זה קרה המון השנה. ואצלנו .. כלום. הצורה בה קטן מוציא קרנות היא במקרה הטוב אומללה. בוקולי ורפאלוב עדיפים אבל גם החסרון הכרוני בנוגחים נורמליים מורגש.. פשוט חייבים שחקן כזה שיכול לשנות משחק מבעיטה חופשית או קרן. זה לא כזה מסובך למצוא גם לדעתי.. ולא שחקן כמו אולרה שמודיע בתחילת עונה שהוא גם יכול לבצע בעיטות חופשיות וכל מה שהוא עושה זה להפציץ החוצה בלי טיפת תיחכום. דבר נוסף זה שרוני לוי נוסע כל שנה לדרום אמריקה.. רבאק יש בארץ איזה 300 שחקנים זרים.. הוא בדק אותם אחד אחד? בחן אותם? מה עם האומנגואה הזה של אשקלון? יאניק קאמאנן שבעיניי הוא חלוץ גדול.. ועוד.. מאמן שלא מצליח לעשות סקאוטינג נורמלי במדינה שלו.. למה שולחים אותו לדרום אמריקה ואז מתפלאים שהוא מביא לנו כל מיני לורפיסות אנדרסונים אולארות והרשימה נמשכת.. בוקולי היה כבר שחקן טוב בארץ.. ממש "מפתיע" שפגעו איתו בול.. לדעתי אפשר להעיף את דוידויץ שכבר מעבר לשיא וכל התבלבל לו משהו בראש כנראה.. ולהביא את אניימה בעלות נמוכה יותר (אם מוכרים את ניר בסכום גבוה לביתר).. אבל ברור שלא יעשו משהו כזה.. הרי חיפה חיה בקבעון.. יניב קטן מנהיג.. וההגנה של חרזי-קייסי תחזיק אותנו עוד עשור נכון? אני כבר "מחכה" להשפלה באינטרטוטו..

TheWiseGuy

New member
דיי כבר להתבכיין

הפגרה רק התחילה. עדיף שיקחו את הזמן ויבדקו לעומק שחקנים זרים מאשר שיחתימו כל דבר שזז ובסוף נסיים עם זרים כמו מסודי ואנדרסון ובלי שום שחקן שמאלי בהרכב.

TryAndDie

New member
../images/Emo31.gif בעניין דוידוביץ'

לא צריך לשחרר אותו לבית"ר הוא אחלה שוער! ואת זה שמתחתיי אני מחזק אפשר לקחת עוד ת'זמן! אני לא מסכים איתך שאנחנו נושפל באינטרטוטו.. אבל נראה..

למעלה