המצב בקנטים

המצב בקנטים

אין שלום, אין ביטחון, אין סטארטרק בטלוויזיה. שרשור בדיחות הטרק הגדול יוצא לדרך! מצאתי במזווי ערימות ענק של בדיחות טרק. למרות עתיקותו של החומר הוא עדיין מצחיק ואני אטפטף לכם אותו אט אט. בתור התחלה: מהו החטיף האהוב על דאטה? Microchips.

n i v1

New member
עוד

הנה עוד פנינים: What do you call a ten foot Mugato? Sir. Why was STAR TREK so successful? It had good Genes. יש עוד הרבה..

../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

תבורך על יוזמתך, צמי ידידי.... דרך אגב, מאיפה בא החומר העתיק שמצאת לפתע במזוויך?

החלטתי במסגרת צעדי התיעלות

לסדר את מגירת הג´אנק שלי. מתחת לאלבומים ישנים, מכונות גילוח שלא עובדות, חוטי חשמל שלא שייכים לשום דבר ופרוייקט אלקטרוניקה מכיתה ה´, מצאתי ערימה שלמה של דפים מלאי בדיחות. ואם כבר שאלת, אז הנה עוד אחת: Harry Mudd was arrester and charged with fraud for selling maps to the Fountain of Youth. When computer records were checked, it was discovered he had been arrested for the same offense in 1716, 1986, 2005 and stardate 25.8 ועוד אחת יותר "טרקית": What does a Romulan frog use for camouflage? A croaking device.

בצל אל

New member
ואם כבר מתיעלים

אז החלפתי גם כינוי. שלא לסבך אתכם עם שם המשפחה המפוצץ שלי. What do you call it when two science officers are having an argument? Science Friction.

אני מאשרת לך את החלפת הכינוי

(נכון שאני נדיבה?) אבל רק בגלל שהעתקת מהכרטיס האישי הקודם שלך את הציטוט הנבחר שלך, שהוא, אגב, הציטוט המגניב ביותר שראיתי. כבר אמרתי לך את זה פעם? ("פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם להגיד, צטט פתגם סיני עתיק.") לא יודעת של מי זכויות היוצרים... אבל זה ענק.

בצל אל

New member
../images/Emo9.gif את מלכת הנדיבות של הפורום

לפחות את לא מאשימה אותי בפעילויות זעתר למיניהן כמו נדיבה אחת בפורום

Esmena

New member
נדיבה?<בולסת קורנפלקס>

זה לא סוג של טניס? תגידו, אתם חושבים שאלוהים ינזוף בנו בפומבי על כל ההודעות האלו? וזה שטאשה היא מלכה. של סוגים של טניס ובכלל. לא מהיום.

בצל אל

New member
אם אלוהים תנזוף בך

זה יהיה רק בגלל שאת ערה ובולסת קורנפלקס. בדיוק כשאני הלכתי לישון... מה יהיה איסמנה? מה זה, קורנפלקס בטעם זעתר?

Esmena

New member
איפה אני הייתי כשמנהל הפורום

היקר עבר ניתוח לשינוי מין? חוצמזה, אתה חושב שכשאני כותבת שאני בולסת קורנפלקס אני באמת בולסת קורנפלקס? תתעורר, חמודי, החיים זה לא מה שסיפרו לך. תכף תחשוב שכשאני כותבת שאני לוגמת תה,אני באמת לוגמת תה. לא היה ולא ניברא. נדמה לי שאין לי בכלל קורנפלקס בבית. בטח לא עם זעתר. וזעתר אני כבר אף פעם לא אביא לך יותר.

בצל אל

New member
אה..

חשבתי שאת מתכוונת לאלוהים בקונטקסט הרחב של המילה. ואם כבר מזכירים אותו, אז איפה אלוהים באמת כשצריך לנזוף בחברי הפורום? איסמנה יקירתי, אין לי כל רצון לקבל עוד מהזעתר שלך. מנה אחת גרמה לי להישאר כל הלילה ולהפיץ הודעות תמוהות בפורומים. איך את עומדת בזה יום יום שעה שעה? כולי מוריק מקנאה. ואם את לוגמת תה אני מאוד מקווה שזה לפחות ארל גריי.

Esmena

New member
../images/Emo2.gifאז הבאת גם לה זעתר?

תישמע בצל, זה לא אישי אבל אני חוששת שאצטרך להרוג אותך.

n i v1

New member
אני רוצה לצטט פתגם סיני עתיק

יש פתגם סיני אחד שאומר: "בצל אל - אתה נעל!" באהבה ניב

ענתש

New member
נדחפת עם בדיחה (נעים מאד, פעם

טרקית.. לפני 10 שנים בערך... היום סתם אוהבת לצפות, כמעט כבר שכחתי את כל מה שידעתי אז וזה היה ה-מ-ו-ן. וויאג´ר אחלה סידרה, סוף סוף משהו שראוי להקרא "סטר טרק" מאז TNG) הנה הבדיחה (מ-TOS) וסליחה על שגיאות הכתיב, דיסלקציה קלה (וגם הבדיחה קצת מגעילה): what does kirk and toilet paper have in common ? they both wipe out the klingon (למי שלא הבין: KINGON - KLING ON).

למעלה