המצאתי תרגיל: S-FLIP

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
המצאתי תרגיל: S-FLIP

שלב 1: עושים אוללי (OLLIE) שלב 2: בשיא האוללי מביאים את הרגל הקדמית לאמצע הסקט שלב 3: בועטים בשפה הימנית (אם אתה גופי) של הסקט שלב 4: כשרואים את הגריפ שוב תופסים את הסקט עם הרגלים ונוחתים

the mutt

New member
מצטער אחי../images/Emo52.gif

קוראים לזה לייט פליפ זה לא אתה המצאת....לא נורא

Ultra-Skater

New member
לייט פליפ ? מזה

לא הנתי ממש את ההסבר של ההוא לפי מה שאני הבנתי זה קיקפליפ - אני גופי וכשאני בועט בשפה הימנית של הסקייט בדרך כלל יוצא קיקפליפ אם זה לא קיקפליפ אז מה ההבדלים ??

TIS

New member
לא הבנת אז אני אסביר שוב

בקיקפליפ אתה בועט בשפה הימנית באף של הסקט בפליפ שלי (לייטפליפ?) אתה בועט בשפה הימנית באמצע הסקט

the mutt

New member
וואי...אז עכשיו זה יותר מפגר ממה שח

מה זה משנה איפה אתה בועט את הרגל?!?! אם אני יעשה שאביט כשהרגל על הנואס או באמצע זה יהיה שני תרגילים שונים?!?! לא!!! ולייט פליפ זה שאתה עושה את הפליפ בזמן הירידה...אחרי שהגעת לסוף של הגובהה שלך...קשה

Ultra-Skater

New member
אאה הבנתי - the mutt :)

כן עכשיו הבנתי - בעצם לייטפליפ זה סוג מסויים של קיקפליפ ... ובאמת מזה משנה איפה אני בועט עם הרגל כשאני עושה היל פליפ אז אני גם בועט באמצע ולא בנוז... נו אז מה אני יתן לזה שם אחר ! לא

TIS

New member
בטח שזה משנה

תנסה את זה ותראה שזה יותר קשה. לא להוציא את הרגל תוך כדי האוללי אלא לעשות אוללי, להחזיר את הרגל ולבעוט ואז להחזיר את הרגל למעל הברגים

Ultra-Skater

New member
בסדר אבל לדעתי זה עדיין קיקפליפ

זה כמו שיש שובאיט ופופ שובאיט- שבינהם יש הבדלים אחת זה עם פופ ואחד בלי אבל יש לי גם פופ שובאיטים נמוכים שאני נוחת על הסקייט כשהו כבר ברצפה ויש לי פופ שובאיטים גבוהים שאני עושה אותם בגובה של בערך חצי מטר ואני שם את הרגליים עוד כשאני למעלה באויר אבל זה עדיין פופ שובאיט !

the mutt

New member
אז מה?

גם לעשות פליפ עם עיינים קשורות זהקשה יותר מפליפ רגיל אבל לא תרה אנשים נותנים לזה שנות חדשים

Ultra-Skater

New member
וואי וואי אחי בשעות בוקר מוקדמות

אלו אתה מאבד את האותיות על המקלדת ... מה כתבתה שם ?:) "לא תרה"? לא פיענחתי את זה והבנתי ש "שנות" זה שמות זה אני מבין ה נ קרוב ל מ... הגיוני :) ואתה בהחלט צודק, אם היו נותנים לכל הבדל קטן באופן הביצועה של תרגיל שם של תרגיל, אז לא היו בלי סוף תרגילים כמו שיש היום אלה היו בלי סוף בחזקת בלי סוף תרגילים ואף אחד לא היה מכיר עשירית מהשמות כי זה היה פיגור מוחלט, אקיצר תרגיל זה תרגיל יש כאלה שעושים אותו בצורות שונות איך שנוח להם יותר יפה יותר מכוער אבל קיקפליפ זה קיקפליפ ושובאיט זה שובאיט וזהו !

Ultra-Skater

New member
חוץ מזה אין מצב שמישהו כאן ימציא

תרגיל חדש (לא כולל שילובים של טימטום ודברים חוץ מהסקט והבן אדם-המבין יבין) כי אני מאמין שכבר עשו עם הקרש הזה כל דבר שחלמתם עליו ולא חלמתם עליו כולל כל הסיבבובים האפשריים לכל הכיוונים בכל הצורות... אקיצר לא רבים הם אלו שהמציאו תרגילים, ואלו שימשיכו להמציא תרגילים צריכים להיות ממש ממש ממש טובים... אבל תמיד אפשר למצוא גאפים שכונתיים שאתם הראשונים בעולם שעושים מהם פליפים וכל מיני תרגילים וכו´ אז תמצאו שמות לגאפים בשכונה שלכם ולא לתרגילים שאתם חושבים שהמצאתם (ובעצם אתם לא !!!)

the mutt

New member
שמות לגאפים?

מה זה כאן? טוני הואק פרו סקייטרס? אולי תתן גם ניקוד ואם אני יעשה את כל הגאפים בשכונה אני יקבל את ספיידר מן או משהו דומה

למעלה