המפצחים

hitchhiker218

New member
וזה עושה אותי מאושרת!!

<חרוז למושחתת> ובאמת יש מז"פ??????פה בישראל הקטנה שלנו? מוזר שלא שמענו עליהם אף פעם....

מה?חחח ברור שיש../images/Emo215.gif

כל הזמן אני רואה ניידות שכתוב מז"פ
חחחח

chen snape

New member
כל הזמן?

חח מה את עושה שהם כל הזמן סביבך? ~מבט חדשני~ זו הולכת להיות תוכנית מזעזעת, המז"פ שלנו הוא פשוט בושה.

Marg H

New member
זה נשמע מטומטם!! - בלי להעליב.....

לעשות את זה בארץ?!?!? היה אצלו בבית הספר, משטרה הראו כל מיני דברים: צלפים, בלשים, ומז"פ. אם אפשר לקורא לזה ככה!! היה איזה מישהו מטומטם שלא ממש אמר כלום לקח כוס ביקש ממישהו להחזיק אותו והראה את טביעת האצבע שלו, וכולם כזה וואו!!! ואני איזה שיעמום. בארץ לא באמת עושים משהו ועכשיו סידרה, חושבים שהם יכולים לחקות את ארצות הברית כמו שניסו את הדוגמניות או לא יודעת מה, אסתי? ושטויות כאלה... נו באמת! כמה אני מברברת ומקטרת אה?? טוב אבל באמת זה רק יראה את הרמה הנמוכה שבארץ....

תכל"ס חוק וסדר יותר מציאותיים

וגם קראתי באינטרנט שאין דבר כזה במשטרה Crime Scene Investigation וחוק וסדר כמה שהסדרה נטולת אקשן ונראית דוקומנטרית משקפת יותר את המציאות של המשטרה בארה"ב, ולהשוות למשטרה בארץ? האמת המשטרה משקפת את האנשים בארץ והיא בערך ברמה של בנגלדש או אקוודור ואני דווקא לא נמנה על "שוחטי" המשטרה, בארה"ב בלש ראשי נראה יותר טוב מאשר חתן בחתונה פה, וגם שם שוטר בא מאידיאולוגיה כדי לעזור לאנשים ,גם שם יש טעויות בזיהוי ,שחיתות,וגם אלימות ,אבל שם יש יותר כבוד והערכה למקצוע ,אני לא אומר שקראדי והחבר'ה מימ"ר יתחילו ללבוש וורסאצ'ה ויסעו בהאמרים, אבל לפחות שהמשטרה שלנו לא תיראה כמו במדינה של עולם שלישי, למרות שאנחנו באמת מדינה מפגרת ולא איזה "אמריקה קטנה" כמו שקראו לה פעם ולא שאמריקה זה מקום מושלם, אנחנו אולי פיליפינים או איי קוקוס.

ברור שיש דבר כזה CSI במציאות

אין לי אומנם בסיס להצדיק את זה, אבל היגיון, אני לא מאמין שיוצרי הסדרה היו ממציאים יחידת משטרה כלשהי בשביל כולה סדרה. וחוץ מזה זיהוי פלילי יש בכל מדינה זה ברור...אבל אני כמעט בטוח שגם למז"פ האמריקאי קוראים CSI.

וואי גם אתה ער עכשיו? חחחחח

כולם ערים בשעות המוזרות שלי... אהה כבר 7 בעצם חחחח... טוב נו אני ער מ 5 וחצי....

CapitanSparrow

New member
../images/Emo12.gif

בואנה, אתם מוזרים. אם אני הולכת לישון אני קמה ב14:00 או יותר. לא ישנתי בלילה, כי בזמן שראיתי CSI מיאמי שתיתי 3 כוסות נס קפה ענקיות...ובכלל כל יום אני מחסלת יותר מבקבוק גדול של דיאט קולה [התמכרות
]...הקופאין חוגג. XD

חחח אצלי זה הרגל...

אני בן 18 כולה אבל אני לא רגיל לישון.. אין לי מושג למה..אני פשוט לא ישן הרבה... 3 שעות בלילה מספיקות לי.... רק אם אני ממש ממש ממש עייף אז תימצאו אותי ישן מ 23:00 עד 6:00 גג... ככה אני... אני יודע שאולי זה מוזר, אבל כשמתרגלים...אז זה ככה.. הכל עניין של הרגל..

CapitanSparrow

New member
כן../images/Emo7.gif

לא נורא עוד מעט אני נוסעת לעזריאלי! [: חיחי, עוד שבועיים עונה 3 באקסטרה!!!!!!

CapitanSparrow

New member
לא...

רשמו כאן שהיא תתחיל בחופש הגדול. האמת ראיתי פרק אחד [הורדתי בטעות], לא כ"כ נורא כמו שתיארתי לעצמי.

יש לי בעיה בלהוריד CSI

אין לי מושג למה אבל זה לוקח לי ימים על גבי ימים להוריד פרקים של CSI ואני כבר היתייאשתי אז אני לא מוריד בכלל... רק סדרות ישראליות כמו "החיים זה לא הכל" "מעורב ירושלמי" וכ'ו וכ'ו יורדים לי מהר.... אז אני תלוי לי בערוץ 1 רק בכל מה שקשור לcsi כי אין לי הוט... ואני מקווה שערוץ 1 יהיה חכם ויישדר מיד אחרי עונה 4 את עונה 5 כמו שהוא עשה בין 3 ל 4.

למעלה