המפצחים

FeLL67

New member
אימיול ?

לי [לא שאני מורידה ישראליX:] המהירות הכי גבוהה שהגעתי EVER הייתה 3 ק''ב D:

FeLL67

New member
המורה שלי לביו' הייתה צולבת אותך

גם אני בקושי ישנה הלילה היא שעת הכושר שלי, אני מוציאה מעצמי את המקסימום אני קוראת לומדת, עושה ש.ב [טוב זה לאX:] רואה סדרות, שומעת מוזיקה, אוכלת^^ זה פשוט הכי כיף- כשאין אפחד על הראש והכל שקט^^ ואז אני קמה ב6 בבוקר ויוצאת לראות את הזריחה ולהריח את הריח של הבוקר:) אחחחחח. ואז בצהריים אני חוזרת לישון-.-

הריח של הבוקר D:

איזה מקסים זה? בעיקר באביב, באיזה פארק מלא דשא ועצים...

FeLL67

New member
מסכימה לגביי חוק וסדר

שמתי לב לאחרונה שבמיאמי הכל מתחיל להיות יותר מדיי הזוי ומתבסס על פריטים קטנים כאלה, הסיבוכים שהם בונים שם זה משהו. קיימות יחידות CSI זה ברור, הבעיה היא שבסדרה הם גם מפענחים את התיק בעוד שבמציאות הם רק מעבירים את הממצאים למישהו שצריך לנהל את העניינים ואצלנו- זה לא קורה.

חכי תגיעי לעונה 5...

ראיתי רק את הפרק הראשון ממנה והם כ"כ מסבכים דברים, זה נהייה כבר כזה סדרת פעולה זולה (לפי הרושם של פרק 1 מעונה 5)! אני מתכוון לראות סתם כמה חלקים מפרקים של עונה 5 בסדר אקראי ורק אז להחליט אם שווה לראות את זה או לא, כי רוב הזמן לקראת סוף עונה 4 תמיד שצפיתי במיאמי אז תמיד חשבתי עד כמה הכל מגוכח שם וסוטה מהנושא המרכזי של הסדרה, מכניסים כ"כ הרבה עלילות לכל דמות, פשוט מרוב תוכן ורובו מאד לא מקורי כבר לא כיף היה לצפות.

FeLL67

New member
הקטע הוא שהם דוחפים ודוחפים

כשהדמות לא מחזיקה את זה טוב, נגיד הוריישיו יכל להיות דמות מצוינת, אם הוא לא היה צאיך להיות 1000 דברים בו זמנית. ולדעתי קרוזו לא מתאים לתפקיד בשיט ראיתי את הראשון של עונה 5, זותומרת משהו כזה לא בדיוק שרדתי אותו עד הסוף.. הקטע הוא שגם הרבה דברים לא מובנים, וכשהם טורחים להסביר לנו אותם, זה כבר לא מרגש לא היה אף פקטע שהרגשתי שהם באמת מתחברים לאיזה קרבן, או שכואב להם באמת. לא יודעת להסביר

בדיוק...

העניין הוא שיש פוטנציאל לסדרה ולדמויות אבל הבעיה שהמבאים והתסריטאים מעשנים משהו לפני שהם כותבים P: סתם... פשוט הם באמת מפוצצים בדברים, וגם לרקאת סוף עונה 4, בעיקר ב 5 פרקים האחרונים את תראי שיש מלא דברים, כולם מתרחשים כ"כ מהר וזה ממש מוריד מהסדרה. וזה גם מעצבן כל הקורבנות במיאמי, כל מיני צעירים עשירים יפים כאלו. גפ אני הייתי קרוב ללכבות באמצע את הפרק הזה של עונה 5, אני פוחד לראות מה מצפה לי בשאר הפרקים, אני מעדיף לראות קודם את 7 של CSI כי אומרים שהיא באמת מצויינת ורק אז אם ישאר זמן את 5 של מיאמי.

FeLL67

New member
החלטה נבונה

שלא יהיה בזבוז זמן גמור ושלא ישאר לך טעם מר בפה היא פשוט "שטחית" כזאת P:

גם אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות..

בעיקר כשיהייה לי קצת זמו בגלל כל הבגרויות וזה, עדיף להעביר את הזמן הזה בצפייה במשהו איכותי ולא לבזבז אותו על משהו שהוא לא. ראיתי אכשיו כמה קטעים מהעונה השביעית של CSI, גאד... זה נראה כזה מעניין וטוב... אולי אני אפילו אתחיל השבוע לראות אותה ולעומת זאת, ראיתי גם כמה קטעים מהחמישית של מיאמי... וזה מעורר אצלי אפילו סלידה מאותה הסדרה, מלא קטעים של דברים לא קשורים ומלא קטעי הורשיו-ראיין וגם הם עוד פעם מגזימים עם כל הטכנולוגיה.

FeLL67

New member
מגזימים? זאת לא מילה.

חורשים טוחנים ומקיאים. הו ה7 של LV פשוט כ'כ מעולה
כ'כ אבל דאמיט הצורב שלי נדפק ואני לא יכולה להוריד הרבה מחוסר מקום וזיבי נאי אמחק את עונות הראשונות של תיקים :'( בכל מקרה, וותר על מיאמי. אני אומרת את זה בבטחון כמעט מלא, מה5 פרקים שראיתי בשעה מאוחרת כלשהי של איזה לילה [אני לא מאמינה שאני אומרת את זה!] בגרויות יותר חשובות מCSI ! מיאמי.XD

כמובן... XD

וכן, מיאימי מהיום בעדיפות אחרונה אצלי... שלא תעזי למחוק את העונות הראשונות של תיקים! חח אל תחשבי על זה אפילו!

למעלה